לילה טוב אנשים

• פותח הנושא K C
  • פורסם בתאריך

K C

New member
לילה טוב אנשים

יש כאן מישהו שיודע איפה אני אוכל למצוא אתרי היסטוריה טובים. אני מעוניין ללמוד יותר על מלחמת העולם הראשונה, השנייה, חיי היטלר, השתלטות אירופה על יבשת אפריקה (אני חושב שקוראים לזה קולואניזם, תרגישו חופשי לתקן אותי), עבדות השחורים בארה"ב, הגזענות בארה"ב ו- Ku Klas Klan.

eshir31

New member
אתרים

הי! חפש במנועי החיפוש המוכרים (Yahoo למשל) ותמצא שפע של אתרים בנושאים שחיפשת. דרך אגב, קולוניאליזם ולא כפי שכתבת. כמו כן, קולוניאליזם היה גם באסיה ולא רק באפריקה.

TalReshef

New member
או במלים אחרות...

...אתה רוצה ללמוד על ההיסטוריה של העולם המערבי ברוך הבא למועדון. אני אישית יותר בקטע של ספרים מאשר אתרים, אם זה מתוך רצון לדעת (ולא רק בשביל לעבור איזו בחינה) אז מומלץ להתחיל ב"עלייתו ונפילתו של הרייך השלישי" (ו. שיירר) ו"אירופה מאז נפוליאון" (ד. תומפסון) השתלטות אירופה על העולם שמעבר לים - קולוניאליזם תנועת עליונות הגזע הלבן בארה"ב - קו קלוקס קלאן (KKK)

K C

New member
חיפשתי ב-Alta Vista...

ומצאתי אתרים עם מעט חומר... אני מעוניין האתרים מקיפים, במיוחד אתרים של תנועת הפנתרים השחורים ועל ההיסטוריה שלה. בקשר לספרים, אני מחפש ספר שילמד אותי על היסטוריה שחורה, אז אם יש אתר שנותן תקציר על ספרים כאלה, אני לא אתנגד לקבל קישור...

eshir31

New member
אתרי ערוץ היסטוריה

ניסית את האתרים של אתר ההיסטוריה? אני בטוח שתמצא שם דברים.

למעלה