לילה טוב אביבה

לילה טוב אביבה

שאלה לי, שאולי לא קשורה, אך מנסה... לאחרונה אני "סובלת" מנדודי שינה קשים והלילה נרדמתי ממש ב- 4 לפנות בוקר!!!! במדף מעל המיטה שמתי כעצתך זוג דולפינים עם 2 אבני רוז קוורץ בטמצע המדף, מימין תמונה עם עציץ במסגרת ירוקה ומשמאל מעמד עם 4 נרות אחד מעל נשי... האם זה קשור? היש לך עצה בעניין? תודה ולילה טוב

המדף נמצא מעל המיטה

מימין תמונה ממוסגרת בעץ ירוק ובה מן עציץ עם פרחים באמצע זוג דולפינים עם 2 אבני רוז קוורץ משמאל מעמד מתכת אפורה עם 4 חרוטי זכוכית ובהם נרות, 2 בלבן ו- 2 בורוד

יתכן שיש כאן

יותר מדי עומס... נסי להוציא את חרוטי הזכוכית עם הנרות למיקום מרוחק יותר מהמיטה...או בכלל מחוץ לחדר למרות שאינני חושבת שזו הסיבה עיינתי בהתכתבות שהיתה לנו, יש עוד המון דברים שאמרתי לגבי החדר הזה...מקומות אחסון/ארון, השטיח, ועוד... ראי גלית, שינוי מביא איתו שינוי, נראה לי שאין קשר למה שעשית מכיוון שחלף הרבה זמן האם יש משהו חדש בחייך? אם לא אז יתכן שעולה משהו מבפנים, היי סבלנית, לא כל נדודי שינה הם משהו "רע" אפשר לנצל אותם לעשייה במקום להתעצבנות ולתסכול... הי חזקה, אמיצה, כשמתרחש משהו, הוא לפעמים מפחיד... קבלי את ההתרחשות וראי מה את יכולה ללמוד ממנה ערב נעים

אוקיי, אוציא מהחדר, אך עשייה? בלילה

? מה יש לעשות באמצע הלילה במקום לנוח ולישון? אני עושה המון ספורט במהלך השבוע וצריכה מנוחה, אז במקום לישון בלילה, מנסה (... כן גם אז לא כ"F נרדמת) לישון בצהריים שעה שעתיים... תודה בכל מקרה...

../images/Emo4.gif ב- 3 לפנות בוקר?

בכל מקרה ב- 2 לילות האחרונים נרדמתי מעט יותר מוקדם, אך הכי חשוב, ישנתי רצוף ללא התעורריות מיותרות והסתובביות מצד לצד...

ספורט זה לא בדיוק תחום עניין..

אני אוהבת אירובי כסוג של ספורט ובעיקר בגלל תהליך הדיאטה שאני מצויה בו כבר זמן רב אני אוהבת לפתור תשבצים, לצפות בסרטים, פעם רקדתי במשך 15 שנים ריקודי עם אך בינתיים מיציתי עצמי... אני מאוד אוהבת לצייר... ויש עוד ועוד

בוקר טוב

מה את רואה בזוית העין כשאת מסתכלת בטלויזיה? איזה חלק מהבית ניבט איליך כשאת יושבת במקום הכי נעים לך בבית? הדברים שמנית, התשבצים, הציור, הסרטים, אלה דברים מעניינים?

הי אביבה,

כשאני מסתכלת בטלויזיה בסלון, אני רואה מימיני את פינת האוכל והכניסה למטבח ומשמאלי ישנו החלון והוילונות המקום הכי נעים לי בבית... כרגע אולי הסלון הוא כזה, אבל רק כשאהי בדי בבית, כי אני מעוניינת כבר לפרוח מהקן, רק המצב פה לא כ"כ מאפשר... לגבי דברים מעניינים, אני כנראה לא משדרת איתך על אותו גל. אני אוהבת לראות הצגות, לצייר בצבעי שמן, רק כרגע יש הבדל בין המצוי לבין הרצוי, כמו שכבר כתבתי...

כך חשבתי...

כשיושבים בסלון ורואים את המטבח...יש סיכוי טוב לבעיות משקל.... לגבי דברים מעניינים שאינם באותו הגל ...אז הנה: עשיתי 15 שנים אירובי ודווקא בקריות... אני אוהבת הצגות, קונצרטים, ולצייר בצבעי שמן וגם מציירת.... ועוד ועוד ועוד... מה את אומרת?

../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

בעיות משקל? זה לא בדיוק כך.. זה עוד מהיותי ילדה... אמא... ואם במשקל עסקינן הנה דברים שכתבתי בפורום אירובי: היום נשקלתי במכון הכושר ובדקתי אחוזי שומן... טוב, נו, אז מה? אז ככה: הורדתי עוד 3%!!!!! גם בהיקפים אני ממשיכה לצמצם ולהצתמצם ולגבי המשקל הכללי לא ירדתי, אך עצם % השומן שירד, זה אורמ שבניית שריר במקום ולכן כביכול לא ניכרת ירידה במשקל!!! איזה כיייייייייף!!! ולסיכום, וואו, יש לנו המון מן המשותף....

כן, יש הרבה מהמשותף...

הזכרת לי את ימי חדר הכושר שלי, עם בדיקות השומן... שגם אז וגם היום לא נראו לי...אבל לא משנה... בשלב שהרגשתי שמיציתי, נורא חששתי להפסיק את האירובי כי פחדתי להשמין. אז המשכתי עוד ועוד עד שכבר רציתי להקיא מזה והפסקתי ויהיי מה... וראו זה פלא... לא קרה מה שחשבתי, ממש לא... וזה לימד אותי משהו מאוד חשוב: שלפחד "לפני" לא אומר כלום על מה שבאמת קורה... (ככה בשביל הרקורד אומר לך שעשיתי גם מדרגות, cycling , סטרצ'ינג יוגה, ולסיום גם ריקודים מכל הסוגים והמינים...) בוקר טוב

או הו הו

רק מלקרוא אתכן יש לי כבר התכווצות שרירים וגם ירד לי איזה אחוז שומן אחד........
אבל ברצינות-כל הכבוד למשקיעה והמתאמצת....... מה שאני יכולה לאמר לך ( מנסיון ממי, מנסיון..)זה- שחררי את אחוזי השומן בראשקודם כל תאהבי את הגוף שלך תראי את הדברים היפים בעצמך ואז יהיה יופי..... אולי בהמשך אספר על עצמי בשטח הזה בנתיים קצת ממהרת לוטרינר.....

במבי, רוצה שאעזור לך למתוח?

תודה תודה תודה... זה לא רק בקטע של לאהוב את הגוף שלי, אלא קודם כל לקבל אותו, שזה מה שיש, שכך אלוהים ברא אותי וזו המתנה שנתן לי. למה בהמשך? ספרי בפרי... לא צריך להזדהות בפרטים אישיים, אבל אשמח לקרוא... איך היה אצל הוטרינר? מה הנזק?

למעלה