לילה טובב [: חזרתי מהאיחוד [כמו צופים כזה] היה נייס מאודדד [: לילה טוב ..
B Barefoott New member 30/10/07 #1 לילה טובב [: חזרתי מהאיחוד [כמו צופים כזה] היה נייס מאודדד [: לילה טוב ..
מ מוגי האחת New member 31/10/07 #3 לילה טוב לכולם../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif חזרתי מהסינימה סיטי.. ראיתי את הסרט (צ'אק ולארי) בחיים לא צחקתי ככה.. יוצאת עוד מעט שוב עם חברות.. יומולדתתתתתתתתתת =]
לילה טוב לכולם../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif חזרתי מהסינימה סיטי.. ראיתי את הסרט (צ'אק ולארי) בחיים לא צחקתי ככה.. יוצאת עוד מעט שוב עם חברות.. יומולדתתתתתתתתתת =]
ג ג ב ש ו ש New member 31/10/07 #4 לילה טובבב../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif היה יום ארוך ומעייף עכשיו חזרתי מיציאה נחמדה עם ידידה..הלכנו לאכול קצת שיהיה לילה נהדר...
לילה טובבב../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif היה יום ארוך ומעייף עכשיו חזרתי מיציאה נחמדה עם ידידה..הלכנו לאכול קצת שיהיה לילה נהדר...
מ מוגי האחת New member 31/10/07 #5 בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif אני רק עכשיו הולכת לישון.. חיכיתי עד עכשיו להורים שלי הם חזרו מחו"ל.. שיהיה לכם יום טוב =]]
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif אני רק עכשיו הולכת לישון.. חיכיתי עד עכשיו להורים שלי הם חזרו מחו"ל.. שיהיה לכם יום טוב =]]
M Mai angel המקורית New member 31/10/07 #7 צהרים טובים../images/Emo42.gif../images/Emo66.gif יום נייס...!! אויי אכלתי שניצל לא בשרי מזהה טעים התמכרתי חחחח בערב יש לי אירוע!!שנים לא הייתי באירוע חח
צהרים טובים../images/Emo42.gif../images/Emo66.gif יום נייס...!! אויי אכלתי שניצל לא בשרי מזהה טעים התמכרתי חחחח בערב יש לי אירוע!!שנים לא הייתי באירוע חח