לילה טובבבבבבבב

בוקררררררר יעל../images/Emo26.gif

אממממממממממממממ יום אחרון לחופש נצלו אותו
ויעל אני אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךך חחחחחחח מלאןןןןןןןןןן תפנימי
חחחחחחחחחחחחחחחחח המשך יום טוב לכולם אוהבתכם הודי

../images/Emo113.gifצהריים טוביים../images/Emo70.gif

קמתי לא ממש מזמןן אני מתה מעייפווותתתתתתתתתתתת.. נרדמתי ב-3 חח וקמתי ב-8 בבוקר בערך אחי שיגע אותי חחח חזרתי לישון עדדד עכשיו.. היום יש לי לעשות מלא דברים: לסיים ת'שיעורים לעשות פן ועוד פוולל דברייםם.. יומטוובב

יעל 13

New member
כולם לפה!

תרגעו!! פספסתי את הרכבת כי התעוררתי מאוחר ואז הלכתי לחברה שלי לבית שלה לקחת כל מיני דברים ואז איך שנכנסנו לתחנה הרכבת יצאה! סתמו ת'פה! ומיכל אני יביא לך מכות!! הודיה הפנמתי שאת אוהבת אותי אבל את כנראה לא הפנמת שלא יעזור לך כמה שתתחנני אני בסוף יהרוג אותך
איך כייף היהההה פגשתי את מיכל חברה שלה ומיקי ויהודית...נסעתי עם חברה שלי....איזה מצחיק היה יוווו

חחחחחח, יעל הנעל יעל הנעל../images/Emo3.gif

לא רוצה לסתום רוצה לקרוא לך נעל
נהנהנהנהנהנהננהנהנהנה

צהריייייםם טוביםםםםםםם../images/Emo110.gif

פגשתי אתתתתתת עלוש בפעם ה3
ומיקי ויהודיתתתתתתתתת
מדהימיםםםםם
ויש מלאמלא תמונות.. יעל ילדה סתומה
חחחחחחחחח ואני תכף עפה.. בהביי

../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo36.gif כנסו

היום הלכתי עם דודה שלי להביא משהו מבית חולים וחיכנו שעה...פתאום עובר איזה רופא...והוא היה לי מוכר אז רציתי להיות בטוחה שזה מישהו מוכר והסתכלתי על התווית שלי והיה רשום "ד"ר מידן עומר....אנשים חח זה היה המנחה של רצים לדירה...הוא מנתח או ימשהו הייתם מאמינים? ואז דוה שלי בלי בושה (כמו שהיא עשתה לי עם שרון חזיז ואמא של יהודה ) היא אמרה לו "אתה היית ברצים לדירה"...חח אז הוא עשה לה כן עם הראש...

natali2007

New member
ערב טובבבבבב!!!!

וואי איזה יום עמוס היה לי היוםם חחחח התכוננתי למבחן שלי בהיסטוריה שיש ל יום ראשון
מחר יש לי מבחן בלשון והתכוננתי עם רדיו היה כייף חחחח ראיתי ת'סרט חתיכה של הפתעה חח איזה סרט יפה ומצחיק מומלץ!!!! לכל מי שיש מחר מבחן או בוחן או כל מה שקשור אז ב=ה=צ=ל=ח=ה! מחר אני מתחילה ברבע לתישע =)!! אז לילה טוב חלומות פז לישנים ולאלו שהולכים לישון חח! אוהבת'כם!

למעלה