לילה גשום אחד

טליה33

New member
לילה גשום אחד../images/Emo29.gif

היה לילה גשום משעמם כזה שאין הרבה מה לעשות חוץ מלשבת מתחת לשמיכה. בעלי עבד והיה לי לילה ארוך קר ולבד. החלטתי להיכנס לאינטרנט קצת לדבר עם אנשים ולראות אולי הוא שם שוב האחד שכבר דיברנו הרבה אבל עוד לא ניפגשנו. הוא היה התחלנו לדבר ואז פתאום הוא אומר " אם את לבד כול הלילה אני מגיע אליך עכשיו" בוא אמרתי. תוך חצי שעה צילצול בדלת הוא ניכנס יותר יפה ממה שתיארתי לעצמי, בא מתישב לידי ומתחיל לנשק אותי נשיקות עמוקות רטובות מבטיחות, התחיל להפשיט אותי לאט לאט ובאותו זמן לא מפסיק לנשק אותי ויורד למטה לכיוון החזה שלי ומלקק אותו ויונק וכל הזמן הזה ממשיל לקלף ממנינ את הבגדים (לא שלבשתי הרבה), מגיע אל הדגדגן שלי ומתחיל לינוק אותו ללקק ולנשוך רציתי להרגיש אותו בפה שלי הסתובבתי והתיישבתי לו על הפרצוף כך שאוכל ללקק לו את הכלי הגדול והמרשים שלו, וכך תוך כדי ליקוק הדדי פתאום הוא מפסיק ואומר לי " לכי תביא את הויברטור שלך לאטלאט הוא מתחיל לזיין אותי עם הויברטור ובאותו זמן מתחיל ללקק לי את החור של הישבן כדי להכין אותו טוב ולאט לאט הוא מתחיל להכניס לי אצבע אחת לתחת ומסובב אותה לאט לאט, שאני מוכנה ורטובה כמו שכבר הרבה זמן א הייתי הוא נעמד מעלי ומתחיל להכניס לי את הכלי שלו לתוך התחת שלי מקימה הויברטור מאחורה הוא. הרגשה מופלא כאלו כול החלק התחתון של הגוף משותק מעונג. התחלנו לזוז ביחדגמרתי פעם ראשונה ואז הוא הוציא את הויברטור הפך אותי ונכנס לי מקדימה ולזיין אותי חזק בפראות ואני איתו בטירוף הגמירה של שנינו הייתה מדהימה חזקה! נפלנו על השטיח בסלון גמורים אך מרוצים. בסופו של דבר הלילה היה חם ונעים!! נשיקות ליקוקים טליה

טליה33

New member
תודה תודה

פעם כתבתי כאן מזמן תחתש ניק אחר עכשיו חזרתי לספר חויות חדשות

למעלה