לילה ברמת גן...

גיל גיל

New member
לילה ברמת גן...

יושב לי במרפסת ביתי עם הסיגריה... מסתכל על השכונה שמתחתי... שלווה. ברקע מוזיקה, כזאת שאני אוהב כי הורדתי אותה מהאינטרנט בעצמי. שותה לי קולה (כי מאלכוהול נגמלתי...) ומסתכל על הירח ששייך ליפעת, כי אני קניתי אותו בשבילה... יפעת יושבת איתי, מעשנת גם היא. תיכף נלך להביא סרט בווידאו ונשב עם עוד ידידה שלי לראות אותו, אח"כ נלך לישון מחובקים, ואולי יקרו עוד דברים שנשאיר לכם לדמיין... אתם מקסימים! אוהב אתכם! להתראות מחר. גיל.

גיל גיל

New member
מישהו מוכן להסביר לי למה אני לא

מוצא שירים של דפנה ארמוני ברשת? אם כבר נכנסנו לנושא, איזו תוכנת הורדה מומלצת בימים אלו? אני אישית ממליץ על KaZaA. מישהו מכיר משהו יותר טוב? לילה טוב לכם! גילגיל.

סחטיין על הבילוי!!!

בילוי כלבבי
חוץ מזה אני לא מכיר ולא יודע ולא יכול לעזור לך כרגע עם השירים... תעשה חיים (תגיד: מה דעתך שהפורום הזה יקרא "לעשות חיים"?) ביי....

אורלי_ל

New member
גילגול

www.audiogalaxy.com לתוכנה קוראים satellite ואפשר להוריד אותה מהאתר. מה זה עשית לי עכשיו חשק לסיגריה, רשמית אני לא מעשנת אבל מעשית מדי פעם, ואני עצלנית מדי כדי לנסוע לחפש קיוסק פתוח (ואולי טוב שכך?)

גיל גיל

New member
אורלוש! לעשן זה חיובי!

לכי עם זה!!! לגבי התוכנה שהיצעת, לא ממש אהבתי אותה... היתה לי אותה, אבל אני אוהב את ה כאן ועכשיו! האודיוגלאקסי אומרת לך מה יש בפוטנציאל, ואולי... פעם... גם תוכלי להוריד אותו... הנאפסטר ותואמיו (קאזה, מורפיאוס, iMESH), אומרים לך אם יש או אין ברגע זה, מתחילים להוריד כאן ועכשיו, ולא מכריחים אותי להיות מחובר לתוכנה יותר ממה שצריך (עד השינה, שאז אני מתחבר כדי שכולם יוכלו להוריד ממני...)

גיל לעשן זה שלילי!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

רחלי הכועסת-שגיל גיל מעודד עישון
נראה אותך אם אחרי שתכיר אותי, תמשיך לחשוב שעישון חיובי :) אני רוצה לאמר לך שלפחות שתיים, מהרגע שהכירו אותי-והבינו מה מחכה להם בעתיד -נגמלו לחלוטין!!!! רחל-נשמה שצוחקת

אורלי_ל

New member
את מה זה צודקת רחל

הפסקתי לעשן מזמן אבל מדי פעם מעשנת היום, סתם בשביל הכיף.

אורלי_ל

New member
חחח... קניתי בסוף

חברה שלי התקשרה ושאלה אם אני רוצה לצאת, היות שאתמול הייתי בראש של לעשות קולות של ספונטניות, אז באתי ובדרך קניתי! איזה כיף!

אני מביט מהחלון לראות אם כל זה...

אמיתי מביט מהחלון וממלמל את תפילתי עוד נגור זאב עם כבש ונמר ירבץ עם גדי אך בינתיים אל תוציאי את ידך מכף ידי כי יהיה טוב הו, יהיה טוב, כן לפעמים אני נשבע אז הלילה הו הלילה איתך אני נשאר.................... לילה טוב, יקירים וחלומות נעימים!!!!!

ג.

New member
דויד חמוד....... ../images/Emo24.gif

זה השיר שלי!!!!!!!!!!!! איך עשית לי טוב על הבוקר!!!!!!!!!!!!

אני מביט מהחלון לראות אם כל זה...

אמיתי מביט מהחלון וממלמל את תפילתי עוד נגור זאב עם כבש ונמר ירבץ עם גדי אך בינתיים אל תוציאי את ידך מכף ידי כי יהיה טוב הו, יהיה טוב, כן לפעמים אני נשבע אז הלילה הו הלילה איתך אני נשאר.................... לילה טוב, יקירים וחלומות נעימים!!!!!

שלשום ב21:23 שמעתי את אחד

השירים שהכי אוהבת>>> "אבסורד" של שלמה ארצי ככה בטלוויזיה אומרים שלא רחוק מחדרה.. בין הים לבין החולות.. יש מקום שבו זורחת השמש בלילות... אתמול 20 שעות לאחר מכן.. ככה סתם.. באמצע נהיגה <וזו פעם ראשונה שצירפתי מוסיקה לנהיגה שלי אחרי כמעט חודשיים> שמעתי את השיר שהכי אוהבת.. "כשהייתי ילד קטן" של אלון אולארצ´יק.. .. כשהייתי בא בימים.. לא הייתי בעניינים.. של דברים טובים.. ודברים רעים.. לפעמים.. כששומעת את שיר הדגל שלי.. ואת שני אלה.. אני פשוט כבר יודעת.. שכן.. יהיה טוב.. ים זה נפלא, יפעתוש.. את כבר תראי! אני אישית מאוד אוהבת לתחוב רגליי תחת החול החם.. בוקר טוב אנשים! בוקר טוב! נתראה בקרוב..

שלשום ב21:23 שמעתי את אחד

השירים שהכי אוהבת>>> "אבסורד" של שלמה ארצי ככה בטלוויזיה אומרים שלא רחוק מחדרה.. בין הים לבין החולות.. יש מקום שבו זורחת השמש בלילות... אתמול 20 שעות לאחר מכן.. ככה סתם.. באמצע נהיגה <וזו פעם ראשונה שצירפתי מוסיקה לנהיגה שלי אחרי כמעט חודשיים> שמעתי את השיר שהכי אוהבת.. "כשהייתי ילד קטן" של אלון אולארצ´יק.. .. כשהייתי בא בימים.. לא הייתי בעניינים.. של דברים טובים.. ודברים רעים.. לפעמים.. כששומעת את שיר הדגל שלי.. ואת שני אלה.. אני פשוט כבר יודעת.. שכן.. יהיה טוב.. ים זה נפלא, יפעתוש.. את כבר תראי! אני אישית מאוד אוהבת לתחוב רגליי תחת החול החם.. בוקר טוב אנשים! בוקר טוב! נתראה בקרוב..

ג.

New member
הי קיפוש.......

כ"כ חבל לי על אתמול - ואם את זוכרת אפילו יש לי קשר לעניין,,, אז שיהיה לך יום הרבה יותר נפלא...

למעלה