לילה בחוף הים

Tolch

New member
לילה בחוף הים

אני לא יודעת אם זה הפורום שהכי מתאים לשאול בו אבל... אני והחייל מתכננים לישון באוהל בים בסופ"ש הבא (סוף סוף הוא חוזר הבייתה! אין מאושר ממני, באמת!!) אבל אני לא יודעת על חוף שאפשר להיות בו ושהוא נקי וכיפי בלי אנשים... אז חשבתי שאולי מישהי מכן מכירה.. רק לא בצפון מדיי (כלומר, לא בחיפה ולא בכנרת) אשמח ממש אם מישהי תוכל לעזור, או להפנות אותי לפורום אחר... תודה! :) שבוע טוב...

Miss KuChit

New member
אני שמעתי שיש המון אנשים בחוף דור

זה חוף כזה שמשפחות עם ילדים עושות בו קמפינג .. שווה לבדוק אם מפריע לכם שיהיו מלא אנשים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifזה בדיוק הפורום לשאול את זה ;)

גם אני והחייל שלי רצינו כבר הרבה זמן ללכת לישון בים.. ולא יצא לנו עדיין חוץ מפעם אחת בכינרת. מקווה שתמצאו משהו טוב ותהנו :)

Tolch

New member
אם את מכירה חוף נחמד ושקט שאפשר לישון בו

בדרום... אני אשמח!

השאלה איזה חוף את רוצה ?

נידח כזה לבד? בלי כסף? עם גישה לחנויות ? חחחחחח יש פה מלא חופים נידחים בלילה , ביום הם בתעסוקה רצינית חחח

Tolch

New member
אנחנו מתכננים

להגיע אליו בשבת בערב ולהישאר שם עד ראשון אחה"צ-ערב כזה... אני רוצה חוף נקי. הבנתי שפלמחים נניח ממש מלוכלך ומטונף. הוא יכול להיות בתשלום (20 ש"ח כזה...) אנחנו רוצים להקים אוהל... אולי לא להיות לבד לבד לבד, אבל שלא יהיה מפוצץ, במיוחד במשך היום שלא יהיו הרבה אנשים... אולי שיהיו שירותים מסודרים וזה... כדאי אפילו אה, ואם אפשר שיהיה אפשר לעשות מדורה בלילה או משהו כזה אם את יודעת... זהו, זה כל הדרישות :) ממש תודה

GrowingMadness

New member
מה שכבר נאמר מעליי- דור והבונים.

יותר דרומה מזה זה כבר מחוץ לאטמוספירה שלי.
הייתי ונשארתי צפונית בדם D:

למעלה