לילה בחאן

iruthya

New member
לילה בחאן

שלום לכולם,\ אכן היה לילה מ ד ה י ם בחאן הירושלמי, היה נפלא, כל רקדנית והסגנון הייחודי שלה, אורית, ורד, שגית, לילך, ונילי, הייתן נפלאות למרות כשביציאה היו ביקורות הן שליליות והן חיוביות - אך זכרו !!!! בשני המצבי ם הביקורת היא תמיד בונה, ותמיד יהיה מי שידבר, איך לא!!!!! ראיתם נשים מפרגנות, . תודה לשרקייה וכל הכבוד לורד ואורית על הכוח המדהים והנפלא הזה להגיע לירושלים ולהרים מופע כזה. תודה וניפש ב- 5.3.. אורית יקרה מתי המופע הבא????? כוכב המזרח???

שרקייה

New member
תודה על המחמאות, אבל כמו ב"בזאר

הגדול" לי אין חלק בהפקה. המופע הזה הוא הפקה משותפת של אורית וורד ואני מצטרפת אליך. מגיעות כל המחמאות. את החלק שלי -תיעוד המופע, מן הסתם תראו בימים הבאים. להתראות במופע הבא "כוכב המזרח" ב 16.2.2004 בתאטרון רמת גן. גליה

רותי תודה

אהלן רותי, את נהדרת, אני שמחה שנפגשנו (אם זאת אכן את, ואם לא- אז רותי אחרת- אהלן). אני באופן אישי מאד סקרנית לשמוע כל ביקורת ומכל סוג, אני כבר אעשה את ההפרדה אם היא בונה או לא. אז אמרת שהיה מדהים, ואני מסכימה איתך, מאד נהניתי מהאוירה, מהבמה המיוחדת, נהניתי מכל אחת מהרקדניות שהרשימו ונתנו שואו יוצא מן הכלל, ונהנית, כרגיל, מעצמי. נהניתי משיתוף הפעולה עם ורד, אנחנו צמד חמד. כמובן שבמיוחד עיקר ההנאה היא מהקהל, וזו זכות גדולה להופיע בפני הקהל הירושלמי המיוחד והמפולפל.... אנא ספרי לי מה שמעת ביציאה, איזה ביקורות, כדי שאוכל ללמוד ולשפר ולהתאים את המופע לציפיות יותר בפעם הבאה. בדרך כלל אנשים משמיעים בקול את הפרגון ובחדרי חדרים שופכים את האמת. מאחר ואני יודעת שהיה ערב מוצלח בסך הכל, אז הייתי בלכ זאת מעונינת לשמוע יותר את דעתך, ואם את בענין של ארבע עיניים, אז כתבי לי מסר אישי-אל תתביישי, ככל שאשמע יותר, הקהל ירוויח יותר לפעם הבאה. אני כבר מחכה לתמונות של גליה... ואגב- מחכה גם למיקוצ'ו- שמעתי שהיית, ורד סיפרה לי, אבל לא נפגשנו. לילה- אורית.

mikucho

New member
היה נהדר

מאוד נהניתי מההופעה בחאן במיוחד כשהבחנתי שיש כל מיני סגנונות ריקוד .לא ידעתי שיש לכל אחת סגנון משלה וזה מאוד מעניין איך כל אחת בונה לעצמה סגנון מיוחד משלה וזה מה שמייחד כל אחת ואחת שהיתה שם. כמובן שבגלל שראיתי כמה סגנונות ריקוד אז יכולתי להבחין במה שאהבתי יותר ובמה שאהבתי פחות אבל כל רקדנית היתה שונה מהשנייה ועם הייחוד שלה וכך גם ההופעה לא הייתה משעממת כי כל פעם רואים משהו אחר בריקוד. גם המקום עצמו החאן הירושלמי פעם ראשונה שאני שם ואיך שהמקום בנוי מאוד מתאים להופעות של ריקודי בטן וזה מוסיף גם בהופעה הרגשתי שיש יותר אינטימיות בין המופיעות לקהל.אני כבר מחכה להופעה הבאה. לא הייתי פה הרבה זמן בגלל עומס בעבודה, ואני שמחה לקרוא את כל ההודעות של כולן התגעגתי.

tlingit

New member
../images/Emo6.gif

יש לך כבר קהל מכור...

sharona5

New member
שרקייה אהלן-שאלה

האם יש לך סאגאת למכירה? אם לא ויש לך הזדמנות להביא אשמח אם תגידי לי, תודה - שרונה

שרקייה

New member
יש סאגאת מכל מיני סוגים וגדלים.

כולם אצל אסי בסטודיו. טל' 035477575 גליה

גליה יש אצלי סאגאתים שלך

מהסדנא של הסאגאת אפרופו היא נמשכת לעוד 2 מפגשים בימי ראשון בסטודיו של אסי משך שעתיים כל מפגש

למעלה