לילה/בוקר טוב

סבאאורי

New member
לילה/בוקר טוב

אני חדש לחדשים וותיק לותיקים לפני כמה שבועות המחשב שלי הלך להביא... אז הנה דש מהמחשב החדש... ברכות

emmy5

New member
סבאאורי, יופי ,התגעגעתי ברוך הבא

bimbo.

New member
בוקר טוב סבאורי אמי וכולם../images/Emo141.gif

סבאורי, איזו הפתעה נעימה על הבוקר
אני מקווה שכעת תופיע לעיתים קרובות יותר ונהנה מפרי יצירותיך

bimbo.

New member
אגב...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מדוע רוח הבדיחות שורה עליכן דווקא בערב? אני מוכנה לקרוא גם בבוקר. לצערי, איני יכולה לתרום כלום, כי כמו ג'ודי, אני שומעת/קוראת, נהנית - ומיד שוכחת. אז בבקשה. היום עוד צעיר ויש זמן להמון בדיחות.

HAVA159

New member
סבאאורי,emmy5 וכולם בוקר מצויין

רוצה אני לברך את כולנו בבוקר טוב, ויום נפלא, בבריאות, אושר ושלווה, צחוק ושמחה. אוהבת
חוה.

אנימו

New member
בוקר טוב
לכולם ולאופי

בקשר להתלבטותך מאמש - מותר לצחוק ואפילו רצוי . מה לעשות שבכי וצחוק כרוכים זה בזה לעתים . ושיהיה לכולנו יום נעים ומצחיק.

dani 123

New member
ערב טוב

דני כאן נכנס כל יום כמעט לביקור אך בשעות שכבר אין כמעט פעילות

דני - תצעק קצת יותר בקול רם. אמש

חיפשו אותך, נדמה לי שאמי חיפשה אותך. אתה אולי לא יודע, אבל נעשים כאן רישומים מדוייקים של כל אחד ומי שחסר מקבל קריאת כיוון ומתבקש להתייצב. אז אם אתה מגיע לביקור בשעות שאין כמעט פעילות, תפעיל אתה את הפורום. נראה אותך. זה ידרוש ממך לכתוב שתי שורות ולא רק אחת. בעצם, גם אחת זה הישג יפה אחרי שורת הנושא שהיית מסתפק בה.

HAVA159

New member
חברים מה דעתכם על בדיחונת, הנה../images/Emo45.gif

פיה טובה אמרה לזוג נשואי,היתם זוג לדוגמא במשך 25 שנה, ואני רוצה להגשים לכל אחד מכם משאלה", אני רוצה לטייל בכל העולם אם בעלי הנערץ", אמרה האשה, הפיה נופפה במטה הקסמים, וכרטיסי טיסה הופיעו בידי האישה" "זה אומנם רגע רומנטי, אבל הזדמנות כזו מגיע רק פעם בחיים", אמר הבעל. "מצטאר יקירתי, אבל אני רוצה אישה צעירה ממני ב-30 שנה".נופפה הפיה את מטה הקסם ולפתע הפך הבעל להיות בן-90....מסקנה: הגברים אולי לא הוגנים, אבל הפיות הן -נשים
אוהבת
חוה

HAVA159

New member
maxima יקירה
למחר

כל טוב, והצלחה לתערוכה שלך מחר. שולחת לך
וזר פרחים. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
דנוש,כולם מחכים לך,מחכים לבדיחה

בדיחה מתוצרת הארץ....

ora11

New member
סבאאורי תתחדש על המחשב../images/Emo24.gif

תודה על הלוח ואתה יכול לשלוח לי|מייל יום טוב והרבה בריאות.

נֵנָה

New member
צהריים טובים לכולם

צהריים טובים לכולם
יופי לראות אותך שוב אתנו סבאאורי היקר וכל הכבוד למחשב החדש
ולזולי ובטי, ברוכים המצטרפים לפורום המקסים שלנו, מקווה שנהנה ביחד בכיף
הבאתי לכם עוד סיפור נחמד שקשור למיתולוגיה היוונית. ואכן, סיפור חטיפתה של פרספונה על-ידי האדס הזכיר לי סיפור שקראתי עוד בילדותי בספר "אגדות יוון" על אפולו ודפנה, אשר ריגש אותי מאד. דפנה היתה בתו של פנאוס אל הנהר. היא הקדישה את חייה לצייד בחברת שאר בנות הלוויה של ארטמיס ולא אהבה גברים. אפולו היפה באלי האולימפוס, אל השמש והאור של היוונים, התאהב בדפנה וחיזר אחריה ללא הרף. באחד הימים כאשר רדף אחריה, היא ברחה מפניו וכאשר ראתה שהוא עומד להשיגה, זעקה לעזרתו של אביה אל הנהר. והנה רגע לפני שאפולו הצליח לתפסה, הצמיחו רגליה שורשים עמוקים וזרועותיה ושערה הפכו לענפים ועלים ובדיוק כשאחזה בה ידו, היא הפכה לעץ – הלא הוא עץ הדפנה. אפולו המאוכזב הביט בה באהבה ואמר: את תמיד תהיי שלי ועלייך יעטרו ראשי משוררים ומנצחים... בזמנו ביקרנו בוילה בורגזה שברומא, ושם ראינו את פסלו המפורסם של ברניני המתאר את אפולו תוך כדי ריצה, אוחז בנערה היפיפיה כשחלק מגופה כבר הפך לעץ - שורשים מרגליה וענפים ועלים מזרועותיה... מיותר לציין עד כמה התרגשתי שראיתי במו עיני את הדמויות שכל כך ריתקו את דמיוני בילדותי... בטוחני שרובכם ככולכם מכירים את הסיפור הנחמד הזה, ושתהנו לשמוע אותו שוב

נֵנָה

New member
חטיפת פרספונה ע"י האדס

מנסה להביא לכם צילום קצת יותר מוצלח של הפסל "חטיפתה של פרספונה" של ברניני ...

offe

New member
הפורום צועד על דרך המלך

כמה נחמד להיכנס לפורום ולקרוא כל מיני דברים מעניינים (מה שהביא ננוש למשל) וכן לקרוא את הבדיחות ולחייך. אני אישית מאד נהנית שההודעות מלאות בתוכן ומקווה שאכן כל אחד מאתנו שחווה, קורא, רואה, שומע, יעלה את תרומתו ויעניק לנו מעצמו, וזה נקרא פורום משתף וזה נהדר. הצחוק תורם לבריאות. אחר צהריים נעים. בידידות offe

emmy5

New member
אפרודיטה ,אלת האהבה האולימפות

בטיול שלי בקפריסין בקרנו ושמעתי ספור שלאפרודיטה אלת האהבה

emmy5

New member
לפעמים חלומות מתגשמים-מילים../images/Emo79.gif

ביצוע: הראל סקעת, הראל מויאל ועדי כהן מילים: מירית שם אור לחן: צביקה פיק התקווה כבר ארוזה בתוך קופסא ורודה והכל נראה מוזר בארץ לא נודע הגלגל שוב מסתובב מעל מסך עשן והאור המהבהב זוהר עלי עכשיו. לפעמים חלומות מתגשמים לפעמים, כשהלב עוד תמים לפעמים, בליל קיץ חמים לפעמים חלומות מתגשמים. השבילים שמובילים לארץ החלום נפתחים ומגלים את כל רגעי התום, אורות הכרך דולקים עכשיו בכל חדרי הלב, בתוך תוכי יש הרגשה של אושר מתקרב. לפעמים חלומות מתגשמים... פרחי הלב מתעוררים במיליוני צבעים, והשמיים זוהרים מול שער הפלאים עוד דקה בחשיכה, והמון קולות, אולי עכשיו, אולי מחר, אקום אל תוך חלום. לפעמים חלומות מתגשמים... © 2004 כל הזכויות שמורות

למעלה