לילה/בוקר טוב

לילה/בוקר טוב

אני מאוד אוהב את השירים של עמיר ששמעתי, אני גם מקווה שייצא לי בקרוב ללכת להופעה, מאיזה דיסק כדאי להתחיל בשביל להכיר אותו? מניח שמהראשון...אבל אולי לא?..

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

תראה, קשה להמליץ על אלבום ספציפי של עמיר בניון כי ברגע שאתה מתחיל לשמע את האלבומים שלו אתה מרגיש תחושות פנימיות וזה שירים שמתחברים לך לתוך הנשמה, מה גם, רוב האלבומים נמכרים במחירים סבירים ביותר ותאמין לי -שווה כל רגע ! אין כמו התבוננות פנימית לתוך האני-עצמי של האדם ואין אדם שיכול לבטא זאת טוב יותר מעמיר ! * תוכל לרכוש את האלבומים שלו דרך "מוזיקה נטו", "סטימצקי", "צליל" , שמתי לך קישור לאתר של מוזיקה נטו - תהנה וחג שמח !

תודה לכולכם...

למרות שבסוף לא קיבלתי תשובה חד משמעית, לא נורא. ואם כבר רשמת איפה אפשר לקנות, אז בתו השמיני אי אפשר? בגלל התביעה שלו נגדם?

מסכימה עם עמיר. אני התחלתי מ"הכל עד לכאן"

והתמכרתי ברמות קשות!! כדאי לשמוע דיסק אחד בכל פעם, להכיר אותו לעומק, להתחבר ואז לעבור להבא בתור. המוזיקה כל כך צפופה והשירים כל כך טעונים במשמעויות שהייתי חייבת לצלול לתוכם ולהתחבר טוב טוב לכל דיסק בנפרד. השירים של עמיר מחברים אותי לעצמי כמו מדיטציה טובה. תהנה רק תזהר, זה מהזה ממכר

פזית 1

New member
מכירת דיסקים

בס"ד
הדיסקים : "רק את", "אותו מקום אותה הרוח", "הכל עד לכאן" ו"הרהורים" ניתן לרכוש מנבל עשור - להלן הפרטים : טלפון - 08-6105559 (שלוחה 1) פקס - 08-6430280 כתובת אי מייל - [email protected] אתר אינטרנט - http://nevelasor.co.il
הדיסקים : "שלכת" ו"ניצחת איתי הכל" - החל מחודש פברואר 08 ניתן יהיה לרכוש מנבל עשור, נכון לעכשיו, הדיסקים הנ"ל נמכרים ברשתות המוזיקה השונות (הערה קטנה - עדיף באם ניתן להמתין ולקנות את הדיסקים הללו מנבל עשור, כך התמלוגים יגיעו ליעדם הנכון). הופעות
05/12/07 ד' פתח תקווה, אקוסטי 03-9125222 18/12/07 ג' הבמה רעננה, טריו 09-7404337 / 050-2215122 (מאיה) 25/12/07 ג' תיאטרון ירושלים, אקוסטי 02-6222333 - הופעה מומלצת מאוד. 17.1.07 ה' מרכז קריגר לאומניות הבמה בחיפה

אנונמני

New member
אם התמלוגים לא היו מגיעים ליעדם הנכון...

אז סביר להניח שהיו מוכרים את שאר הדיסקים רק בנבל עשור! ובכל זאת נבל עשור בחרה שכן להפיץ את הדיסקים ברשתות שונות.

פזית 1

New member
לאודליה ולכל מי שלא הבין את קונטקסט המילה

תמלוגים במשפט : הכוונה היא שמכירת הדיסקים "ניצחת איתי הכל" ו"שלכת" מתבצעת עדיין תחת חסות חברת "הליקון" ועל כן, הכנסות ממכירת הדיסקים הנ"ל אינן מועברות לעמיר. בחודש פברואר 08' בע"ה ב"נ החוזה של מכירת הדיסקים, המוזכרים לעיל, באמצעות חב' "הליקון" מסתיים. מה שמוביל את האפשרות לנבל עשור להפיק את הדיסקים הנ"ל תחת חסותה. מקווה שהבהרתי את עצמי טוב...

אנונמני

New member
אולי בכל זאת ...?

"חצי שנה מאוחר יותר התראיין בניון ל"רייטינג" וגולל טענות קשות כלפי הד ארצי, הליקון ואקו"ם. לטענתו, אלבומים שונים שלו הודפסו ללא ידיעתו, כך שאפילו התמלוגים לא הועברו אליו כחוק" )mooma(

עמירה20

New member
פזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזית

שלום לך, ערב טוב, ידוע לך אוליי על עוד הופעות של עמיר? ומה עם ההופעה בקרית חיים? היא בסוף תצא לפועל? זאת שהתבטלה, היא תחזור ונקנה שוב כרטיסים? המון תודה וחג שמח.

גרציה פ

New member
ואני אומרת, אם אפשר כמובן, להתחיל....

מההתחלה, כך תתקדם עם עמיר, תכיר את השירים הראשונים ותתקדם הלאה ממש עם עמיר... כי כל אלבום שונה.

למעלה