לילה.....אפל...

WishMaster

New member
לילה.....אפל...

שקט... אפל... החושך מרעיש... הדממה מעיקה... השחור חונק... הגרון משתנק... החוצה זועק... רוצה אוויר... מתחנן לנשימה... רוצה קצת שקט... להבין ולראות... לחפש בתוכי... למצוא אותי... לפתח... להכיר... ללמוד להקשיב.. לעצמי... לראות בעיניים עצומות... להרגיש מתוך חלום... לדעת בלי לחשוב... להיות אמיתי.. להיות מיוחד.. להיות אחד.. להתמזג עם העולם... להרגיש את כולם... ולאהוב... לאהוב רק אותך... להיות רק שלך... להית אחד....ביחד איתך... מוקדש לכל מי שאהב אי פעם....

nasty-

New member
ויש

קראתי את דברייך.. כמה פעמים. העומק שיוצא מדברייך, העצב, התקווה.. כל הרגשות האלו.. אני נפעמת כל פעם מחדש כשאתה מוציא אותם. כל הכבוד.. ומזל``ט על הודעת היום.. בהחלט מגיע לך. בהחלט. מצטרפת לכולם כאן באיחולים... אוהבת.. רק אתה יודע עד כמה.. רני.

וויש אחי,מה המצב אצלך?

אוי אתה לא יודע עד כמה אני מצטרף ומזדהה עם מילים אלו. במיחוד עם 5 השורות האחרונות,אבל לא יצא לי לפועל. אתה מרשה לי להעתיק אותו? אתה כבר חשבת על כל מה שאני רוצה להביע ! איי איי חזר לי הכאב ללב אחרי שקראתי את זה. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני תמיד אשאל.....למה ? אבל לא משנה תמיד אפשר לשנות את המצב! חולה עליך,אתה מוציא לכל גבר את המילים (הקשות להבעה רגשית) מהפה ! מקווה לראות עוד כמה כאלה יפים.

למעלה