לילה איטלקי - חלק א'

horneyboy

New member
לילה איטלקי - חלק א'

המספר שריצד על צג הסלולרי לא היה מזוהה. עניתי ועדין לא זיהיתי אותה. זו היתה מ., מהקבוצה של הטיול המאורגן לאיטליה. "יש לי פה כמה תמונות שבהם אתה מופיע. אולי תרצה לבוא לקחת אותם?", שאלה. "בטח. מאיפה השגת את המספר שלי?". "מהמדריך. פשוט לא היה לי נעים שלא תראה את התמונות...". שוב המדריך הזה עם הראש הכחול שלו, חשבתי לעצמי. עוד במשך הטיול שמתי לב שאני ומ. נורא דומים. כך למשל היא גם כן אוהבת סטייקים, גם היא מתעניינת בפוליטיקה ואפילו פותחת CNN כשמשעמם לה, בדיוק כמוני. וכשהמדריך ערך סבב הכרות בין כולם היא אמרה שלא רוצה חבר כי עליה להשקיע עכשיו בלימודים, שזה גם - בדיוק כמוני. אפילו חוש ההומור של מ. היה דומה לשלי. היה לה צחוק קולח משגע, וכמובן מעט נמשים חמודים על הפנים. ניסיתי להתחיל איתה מספר פעמים במשך הטיול, אבל היא לא שעתה לחיזוריי והיתה צמודה לחברה שלה כל הזמן. לבסוף ויתרתי ואפילו לא ביקשתי את הטלפון שלה בתום הטיול. לפחות אראה אותה עוד פעם אחת באדיבות המדריך שלנו, חשבתי לעצמי. לא היה מדובר בהרבה תמונות, ובחלקן הופעתי די במקרה. אמרתי למ. שלא הייתי רוצה את כולן, כדי שישארו לה למזכרת ממני. "אפרופו, מזכרות!", אמרה לפתע . "זוכר את בקבוק הקיאנטי שקניתי בסאן-ז'מיניאנו?"."כן." נזכרתי שהיא קנתה את היין האופיני לטוסקנה "כדי שיהיה בבית למזכרת", כדבריה בטיול. "אז בוא נטעם אותו!". די התפלאתי עליה, שכן היא לא שתתה כל הטיול. הטעם שלו היה באמת מיוחד, ולא שמנו לב איך הבקבוק התחיל להתרוקן. "לא הגזמנו קצת? חיסלנו את המזכרת שלך מהטיול...". היא הגיבה בצחוקה המתגלגל שכל כך מצא חן בעיני. "שטויות, יהיה לי מה לזכור מהטיול הזה גם ככה...". ופתאום עיניה התקרבו לעיני, וירו שני חיצים לתוכן, ועיני נעצמו. ואז יכולתי רק להרגיש את שפתיה של מ., נשיקה מתוקה בטעם של היין. עד הרגע האחרון לא ציפיתי להשתלשלות כזו של העניינים. ידי מיששו וליטפו את גבה, ידיה מיששו את גבי. המשכנו להתנשק בתשוקה לוהטת. תאווה שצמחה במשך שבוע שלם של טיול ועוד כמה ימים של פירוד פרצה לה עתה החוצה בכל עוצמתה. ידיה ירדו ראשונות לישבני, חדרו מבעד לחולצה. לי היה יותר קשה, כי היתה לה חולצת בטן צמודה ועוד חזיה מתחת. ברגע שנפטרה משתי אלה התנפלתי על פטמותיה והתחלתי למצוץ וללקק אותן. היה לשדים שלה טעם של... גלידה איטלקית. או ככה לפחות חשבתי. נפטרנו מהג'ינסים יחד עם התחתונים שנינו כמעט בו-זמנית. היה לה ריח של בושם (איטלקי, יש להניח) בין הרגלים, מה ששוב הוכיח שהיא תיכננה את הכול מראש. היתה לה שם פלומת שיערות ג'ינג'ית קטנה שהזכירה את אור השמש של טוסקנה. העברתי ליקוק בין שפתיה הפנימיות והרגשתי איך גופה מגיב והלשון שלי נלחצת בין פלחי הערווה המדהימים שלה. התמדתי בליקוקים, כשאני מרגיש את עסיסה של מ. על לשוני. עם כל התכווצות שלה כל גופי רעד מהתרגשות. "כל הזמן רציתי לגמור איתך!", צעקה מ. ונאנחה. לא יכולתי יותר, הסתובבתי והכנסתי את זקפתי האדומה זה מכבר לפיה הפעור...

horneyboy

New member
לילה איטלקי - חלק ב' (סיום)

המשכנו ב-69 בקצב מטורף: היא מצצה את איברי, אני מצצתי לה את הדגדגן. אפשר היה להרגיש איך הזרמים עוברים בינינו במעגל של מתח גבוה. המעגל נטען במהירות עד קצה גבול היכולת, ושיחררתי מנה הגונה של תרכיז לבן לפיה של מ. כמעט באותו זמן שהיא הגדישה לי את הפה והאף במיצי תאוותה. "למה לא הזדיינת אתי בטיול? היה לנו שבוע שלם...", תהיתי. "מה זה רציתי, אתה יודע שרציתי", היא חייכה חיוך ממזרי וציחקקה, "אבל החברה שלי אמרה: טיול בלי זיונים, אז לא יכולתי להפר את המילה שלי, אם אתה מבין...". "כן, הבנתי אותך". סיימנו את בקבוק הקיאנטי, ואז נזכרנו בציורי התנוחות שראינו בבתי הזונות ששרדו בחורבות של פומפי. "חייבים עוד מזכרת מהטיול", אמרתי. התחלנו לנסות כל תנוחה במשך זמן קצר. האישה, כלומר מ., רוכבת עם הפנים אלי, רוכבת עם הגב אלי, כורעת מעלי, אחר כך אני למעלה, אחר כך היא יושבת על שולחן ואני עומד מולה כשהיא מחבקת ברגליה את אחורי, אחר כך מאחור כששנינו עומדים... במצב הזה מ. החלה להשתנק ולפרכס ולחשה "אני לא יכולה להמשיך יותר..." וגמרה כשרגליה בקושי מחזיקות אותה. למראה האורגזמה שלה גמרתי גם אני. חשתי שאני משפריץ לתוכה אפילו יותר זרע מאשר בפעם הראשונה. אני כמעט בטוח שאם היינו גומרים יחד, רגלינו לא היו מחזיקות אותנו והיינו מתמוטטים על השטיח בסלון של מ... אחר כך דיברנו עוד. מסתבר שכמעט אותם דברים הרשימו את שנינו בטיול. טוב, חוץ מהאיטלקים המחויטים שאותי דווקא לא הרשימו. ואז היא רכבה עלי שוב. "יותר מהר!", ביקשתי. "אין יותר מהר. שביתה איטלקית היום, עובדים לאט-לאט!!". שנינו התפוצצנו מצחוק. מי היה מאמין, האיבר שלי בתוך האיבר של מ., והיא צוחקת בצחוק המתגלגל שלה ומסרבת להפסיק דקה ארוכה... כשנרגעה מעט, היא הצליחה לשרבב את ידה כך שקצות אצבעותיה בין אשכיי לחריץ שלי והחלה לשפשף שם, מה שהבטיח לנו עוד דקות ארוכות של הנאה. תפסתי את דגדגנה בין שתי אצבעות והתחלתי גם אני לשפשף לאט-לאט. שביתה איטלקית, כבר אמרנו? זו היתה התעלסות איטית ומהפנטת ביותר. מדי פעם ידינו עזבו את מקומותיהן הקבועים לטובת נשיקה עסיסית בטעם קיאנטי. ברגע מסוים היא קרצה לי, ואז אני קרצתי לה חזרה. ידה עזבה את השריר שמתחת לאשכיי, האגודל שלי שיפשף בתנועות חזקות את קצה דגדגנה של מ., ותוך שניות גמרנו והתפרקנו סופית. אחרי כן מן הסתם הזמנו פיצה (לא איטלקית לצערנו) וצפינו להנאתנו ב-CNN. חשבתי ללכת תוך זמן קצר, אבל היא גררה אותי לויכוח ארוך אבל מעניין בשאלה הנצחית "מיהו יהודי?", וכך קרה שחזרתי הביתה באוטובוס הראשון שיוצא לפנות בוקר. הקורא המתבונן או הקוראת המתבוננת ודאי יאמרו שזו היתה אהבה. יתכן, וכי מה רע באהבה? אבל לשנינו אצה הדרך להשקיע בלימודינו, ולכן לא נפגשנו יותר, אם כי שמרנו על קשר טלפוני. אבל את הלילה האיטלקי הזה אני מניח שלעולם לא אשכח.

horneyboy

New member
כמו שאולי שמתם לב...

...חלק מהסיפור מתאר ארועים שקרו במציאות...

horneyboy

New member
וכמובן...

חג שמח לכל המפנטזות והמפנטזים! והלוואי שיתגשמו לכם הפנטזיות במשך החג! (אחרי הכול יש שבוע שלם של חג...)

לכן הסי../images/Emo140.gifפור טוב כל כך

הספור שלך מקסים כי הוא מתאר מה שעובר עליך לא משהו הזוי או דמיוני אשרך שככה חווית חבל שלא היה לו המשך ואולי מתי שהוא בעתיד תוכל לכתוב לו את ההמשך

horneyboy

New member
באמת חבל...

...שלא היה לו המשך. העניין הוא שלצערי הרב לא נפגשנו מאז הטיול, כך שזו כן בעיקר פנטזיה...

למעלה