לילה אחד הם התחלפו...

may may.

New member
לילה אחד הם התחלפו...

שיחה אחת בצאט שיחה תמימה על סקס בזוגות הובילה אותם ליל שישי אחד לבית המלון שני זוגות, בעל ואשה בעל אחד לקח את האשה של השני ובעל אחד את השניה כל אחד נכנס לחדר משלהם היתה מבוכה מעולם לא התראו קודם כל אחד בחדרו הדליק נרות ישבו שוחחו שישי בערב, בית מלון 2 זוגות שהתחלפו הוא ליטף את שערה והשעין את גבה לאחור נרכן מעליה ובנשיקה סוערת סחף את שניהם לטירוף חושים שני זרים מגששים באפילה מה היא אוהבת? מה הוא אוהב? האם טוב לו? האם נעים לה? לילה שלם עד עלות השחר עינגו אחד את השניה ומימשו פנטזיות שלא חשבו לנסות עם בן/בת הזוג ובבוקר עייפים אך טעוני אנרגיה חדשה שונה נכנסו כל אחד לרכבו ובדרך שתקו, חשבו, דמיינו אח``כ החליפו חוויות כמו לקפוץ באנג` בפעם הראשונה !!!!!!!

tairon

New member
לא הייתי משווה את זהלבאנ`גי

הייתי אומר סקרנות מינית הייתי אומר תשוקה לא חושב שהייתי מסכים לזה עם אישתי אבל נו עוד 10 שנים מי יודע אולי יהיו חוצנים ואז אני יעשה סקס עם חוצנית? יאאאאאאאאאא (פויה טאי תיהיה רציני!) שאלה!!!!! אני באמת שלא יודע כי מסביבי כל הנשואים חיים יפה מאד וזה כולל חברים האם אחרי מספר שנות נישואים רבות החיפוש אחר גירויים מתחזק באותה מידה אצל שני בני הזוג? או שמא זה שנות 2000 היצר הוא כה חזק וכה חייתי שאין שליטה...

קוביה

New member
מימוש פנטזיה הדדית

היה לכם אומץ... מימוש פנטזיה או סקרנות?? לטעמי ...יותר מגרה לעשות סקס ללא ידיע בן\בת הזוג... אולי הבגידה גדולה יותר??

למעלה