לילה אחד במקול´ס

לילה אחד במקול´ס

הלכתי עם חברה שלי לסרט... לא הבנתי מה הקטע? להצחיק? להפחיד? לזעזע? לחרמן? מה זה הסרט הזה? ממש לא הבנתי את הקטע מילא הבאתם כוסית (ליב טיילור) אז למה צריכים שהיא תשחק איזה פסיכית שהורגת אנשים... ויש לה איזה קטע עם בית חלומותי או משו כזה הקטע שהכי הרס אותי זה פול רייזר שנמחץ מפח אשפה בסוף הסרט מאיפה הקריצו את זה??? חוץ מהסצנות המגרות לא אהבתי אשמח לשמוע תגובות אורית

GK_FF

New member
לא ראיתי את הסרט אבל

מה שכתבת זה בדיוק איך שהוא נראה, מה חשבת שהוא יהיה... סרטים כאלה נועדו לעצבן! (כמו "סיבוב פרסה", ראית את זה? זה סרט שבא לשגע את האנשים, או כמו "מי הטביע את מונה?" או כמו מלא סרטים אחרים......)

imiller

New member
ראיתי "מי הטביע את מונה"

והצטערתי על ה-15 שקל ששלמתי ל yes show... סרט כל כך יבש שפשוט לא הצליח לעניין אותי. היה כתוב בתקציר שזאת קומדיה שחורה. זה לא היה מצחיק בכלל!!! נ.ב. אפרופו קומדיות שחורות. מישהו שמע על הסרט "באבל בוי" (כן כמו בסיינפלד... :))? זה סרט על ילד שנולד ללא מערכת חיסונית וחי בתוך בועה. מתברר שהוא צריך בסוף לבחור בין אהבה לחיים. זה בערך מה שאני יודע עליו. כל העניין הוא שזאת אמורה להיות קומדיה. מעניין אם היא באמת מצחיקה או מדכאת... טוב אני הולך להתקלח ביי.

*ויקי*

New member
צודק...

"מי הטביע את מונה" הייה ממש ממש רע!!! הוא לא הייה מצחיק בכלל...אולי צחקתי רק בסצנה אחת וזהו.. הוא לא הייה מעניין...זה הייה סתם סרט לאנשים עם חוש הומור מוזר..

*ויקי*

New member
כן נכון...

למרות שאני לא מבינה מה כל כך מרגיז בזה, אבל לא משנה.

חזיר בר

New member
כי

כל הודעה כן נראתה כמו מכתב גם כזאת של שתי שורות בכל מקרה אני מודה לך שהפסקת

למעלה