לילד שלי

סנונית 1

New member
לילד שלי ../images/Emo24.gif

אני יושבת כאן בלילה, לא נרדמת, מחשבות נודדות והן רק עלייך. מחכה שתבחר בי להיות אמא שלך, בוא אליי. אני מחכה לך כבר הרבה זמן, אני בשלה בשבילך יותר מאי פעם אז אני בטוחה שהגיע הזמן. ילד שלי אני מבטיחה להשתדל להיות האמא הכי טובה בעולם, אני בטוח יעשה טעויות אז תסלח לי מראש, אני ישתדל נורא אני מבטיחה. אני יאהב אותך הכי בעולם, בשבילי תהייה מיוחד מכולם, הכי יפה, הכי חכם, הכי מקסים שבעולם. אני מבטיחה להיות איתך כמה שיותר, לא לעבוד הרבה ולחזור הביתה מהר. נשחק ביחד, אני ילטף ינשק ויחבק אותך עד בלי די. אני אריח את הריח המתוק שלך ויאחוז אותך בשתי ידיי. יש לך גם אבא נפלא שמחכה לך ובלב אני יודעת שהוא בוכה כי גם הוא כבר ממש רוצה. כבר בחרתי לך בגדים וצעצועים וגם שמות ואפילו טיטולים. ואם זו בת אז אל תעלבי שכתבתי בלשון זכר רק תבואו כבר. אוהבת אמא.

הי סנונית

הי סנונית. אני קוראת את מה שכתבת ואני לא מצליחה להתאפק ולא להגיב. אם יש לך כל כך הרבה אהבה להעניק למה שלא תעניקי אותה לילד שזקוק לה. ושהוא מחכה לאמא באותה מידה שאת מחכה לילד. לתהליך הזה קוראים בשפה פשוטה :אימוץ. והוא מדהים. הייתי שם אני מכירה את ההרגשה את הרצון את ההזדקקות את היכולת לסבול את כל הטיפולים כדי לאהב את ילדי שלי. אני עדיין במרוץ הזה. עדיין רוצה עדיין מטפלת ומטפלת בשביל זה אבל זה כבר ממקום לגמרי אחר. עם הרבה יותר שלווה וקבלה ונחת רוח. אין לי כוונה להטיף לאימוץ. מתאים -יופי לא מתאים אז לא. פשוט הייתי חייבת להגיב על הכמיהה שהבעת לאהב ילד. שכל כך הזדהתי איתה . ושמשותפת כנראה לכולנו. אני עשיתי מעשה כדי לממש אותה ואני מאושרת עד הגג(אם כי עדיין כמהה ומוכנה לעשות הרבה בשביל זה) יום טוב. הצלחה ואושר.

blessed

New member
סנוניתוש ../images/Emo24.gif

הוא יבוא, בקרוב. רק עוד קצת סבלנות והילד שלך יהיה בזרועותיך. ואת תהיי האמא הכי טובה בעולם.

יש לי ממש צמרמורת מרגישה כמוך ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת איך בדיוק אבל הילד הילדה או שניהם ביחד יגיעו בסוף לכולנו. אנחנו פשוט צריכות להיות חזקות ואופטימיות כמו שאנחנו עד עכשיו פשוט גדולות מהחיים. בהצלחה וחג שמח.

בולה101

New member
לכולם זה יגיע../images/Emo24.gif

הילד/ה שלך מחכה ממש מעבר לפינה. מה לעשות יש תור. וגם שלך ושלי ושל כולנו יבוא בסוף. האושר שלך ממש קרוב

למעלה