לילדה המעצבנת שלומצי

Dana12

New member
לילדה המעצבנת שלומצי

סתם סתם... את לא מעצבנת... רק קצת... בכל אופן רק רציתי להגיד לך שהסיפור שלך ``יומנה של שלומצי`` הוא משעמם. בסיפור את מתוארת כילדה קטנה וטיפשה... אל תעלבי, זו רק ביקורת בונה... יום נעים, דנה

שלומצי

New member
בטענות- להורים שלי :)

אה, ואיך חשבת שאני אעלב? מי נעלב שאומרים לו שהוא ילד קטן וטיפש והסיפור שלו משעמם? תראי לי אחד כזה... זאת היתה, אגב, ביקורת בונה.

sharon91

New member
ביקורת ש

לא קוטלת, אלא מסבירה לאנשים את הדברים הטובים והפחות דברים ואומרת מה אפשר לעשות בשביל לתקן.. משהו כזה..

prudi

New member
אף אחד לא מכריח אותך

א. לקרוא את יומנה של שלומצי. לא מכריחים אותך לשבת ולקרוא 3 פעמים ביום ואח``כ לנתח ולהגיש דוקטורט בנושא. ב.אף אחד גם לא בקש ממך את דעתך. לא ניראה לך משהו? שבי בשקט בבית, או שתתני ביקורת נורמלית.יותר טוב שתלכי ותשקיעי את האנרגיות השליליות שלך במלחמה בדברים יותר חשובים כמו השלום, האלימות, האיידס. תעשי משהו. ג. אם היית באמת מתעמקת ביומנה של שלומצי, היית יודעת שזה לא ``סיפור`` אלא יומן, שנמשך כבר הרבה זמן, וזה אחלה יומן עם אחלה סיפורים, ולדעתי הוא שווה כל מילה. אז כדאי שתלמדי קצת על מה את מדברת לפני שאת ממהרת ללכלך. ד. כמו שאת רואה, את במיעוט. יש כאן מספיק אנשים שאוהבים את שלומצי, אז ביקורת בונה בשבילך, לכי תלמדי להתנסח, ותעשי דברים יותר טובים עם החיים שלך, כי אם את מתחילה ככה את החיים שלך, לא צפויים לך יותר מדי דברים טובים בעתיד. יאללה סלמתק.

sharon91

New member
דנה..

כולנו כבר עברנו את גיל 8 ולמדנו שיש אנשים קנאים בעולם. אני מצטערת בשבילך שאת אחת מהם.

למעלה