"ליכודניק"מאוכזב

ברוךג

New member
"ליכודניק"מאוכזב

בס"ד אני "ליכודניק" אבל...יש בי הרהורים להצטרף אלכם. בכל מקרה בלי טעויות חברים.לא להתלאם יותר מידי ואתם בדרך הנכונה. אגב אני מבית דתי..ומאוכזב מהמפלגות הדתיות שדואגים אך ורק לבני ביתם. אתם השינויייייייי.בהצלחה. ואני אולי אבל אולי..(אוהב את המפלגה שלי).

meirkl

New member
קבל חיזוק למחשבותיך

אנו דמוקרטיה צעירה למדי, רק חמישים ומשהו שנה. עדיין טבועה בנו הנאמנות העיוורת (כמעט) למפלגת האם שלנו. למה מפלגת האם? כי בדרך כלל זו המפלגה שהורנו אהדו ותמכו ובחרו. זה מושרש בנו לכל אורך שנות ילדותנו. לכן קשה לנו מאוד לשנות את תמיכתנו ממפלגה אחת לאחרת. בארה"ב כמות הנודדים ממפלגה למפלגה גדולה בהרבה, כי שם פשוט מענישים מי ששולט וגורם להרעת מצב המדינה ואזרחיה. מכסימום, אחרי 4 שנים מחליפים שוב את השלטון. בארץ זה עדיין לא מושרש בנו. להזכירך, כי הליכוד, אשר התעלה בתקופת מנחם בגין, שידע להכיר בעליונות צרכי המדינה על אינטרסים מפלגתיים, עשה מאז הרבה מאוד טעויות. ולאחרונה הושחתו הנורמות של מנהיגיו (לא כולם, אבל התרוץ של לא ידעתי, לא ראיתי, לא שמעתי - קשה לקבלו). אז מדוע שלא להצביע למישהו אחר? זה לגיטימי, ומכסימום עוד שנתיים או ארבע שנים, בבחירות הבאות, ינקו את הלכלוך הפנימי, תחזור להצביע לליכוד. ולמה שינוי? כי הקו המדיני של שינוי קרוב יחסית לקו של שרון. כי בתחום הפנימי הם הרבה יותר חד משמעיים מהליכוד. כי בתחום הדת - הם בעד שמירת מדינת ישראל כמדינה יהודית, שמירת ערכי הדת, והחזרת הדת לכולם, להוציא את הדת מהשתלטות החרדים שגורמים לאי שוויון בזכויות ובחובות.

למעלה