ליכודניקים יקרים

הוא אפשרי פשוט הוא

לא על סדר היום. ותגיד האם יש מצב כלשהוא שאתה תצביע לישראל ביתנו? כלומר אם לא ימצא חן בעינייך יו"ר הליכוד החדש?

Zack DA

New member
אתה מתכוון לאיחוד הלאומי

סביר להניח שאלך עם הליכוד. אני מציע לחכות לבחירת היו"ר בפריימריס מחר ולהצהרותיו של המנצח.

eviv

New member
גם אני חושב ככה אבל מהכיוון ההפוך

ברור שאני לא מחזיק ברעיון הטרנספר ואני לא מסכים שרוב עם מאמין לרעיון של "טרנספר מרצון" (כן בטח "ברצון") אבל לפי שיחות שלי עם אנשים שהשאלה את מי אתה מעדיך את שרון או את ביבי התשובות תמיד נעו על "השני לא טוב אז אני יבחר אותו" שימו ב שגם בפורום של הנוער שהרי מייצג את הדעות תומכי שרון יורדים על ביבי "ישראל גדולה על ביבי" ותומכי ביבי גם יורדים על שרון כמו שהיה זה שניסה לומר שלשרון אין יכולת בריאותית

צודק!

זה מה שאני אומר אין החלטיות בליכוד, הקרב הוא לא על ראשות הממשלה הקרב הוא על מי שלא יפסיד... הבנת?! ובקשר לרעיון הטרנספר מרצון: לך לאריה קינג (תפגוש אותו בפורום מולדת) ותשאל אותו לכמה ערבים הוא עזר לעבור דירה...(טרנספר)

צודק!

לכן צריך לבחור במפלגה שיודעת על מה היא מדברת, שיש לה מנהיג ידוע וחזק, ואין מלחמת מעמדות..... רק מולדת! (האיחוד הלאומי-ישראל ביתנו)

שידור ישיר מגבול ישראל-ירדן

"שלום אנחנו בסי. אן. אן. בשידור חי מגבול ישראל-ירדן. קשה לי להאמין על מה אני מדווח כאן, לנגד עינינו מתרחש אחד הפשעים הנוראים ביותר בהיסטוריה, גירוש בכח של מליוני אנשים מבתיהם. לא הייתי מאמין אלמלא הייתי רואה את זה כאן במו עיני, רבותי אתם יכולים בעצמכם לראות את ההתנהגות של הקלגסים האלה ולשמוע את הצריחות ואת היריות הבלתי פוסקות. מה זה, הישראלים האלה השתגעו לחלוטין? הם לא מבינים שמה שהם עושים זה גרע פי כמה ממה שמילוסביץ עשה בבוסניה ובקוסובו?" "שלום, אנחנו כאן בשידור ישיר ממרכז האו"ם בניו יורק. מועצת הביטחון של האו"ם החליטה זה עתה פה אחד להטיל עיצומים חמורים על ישראל, לנתק את כל הקשרים הדיפלומטיים והכלכליים איתה. עד להחזרת כל הפלסטינים שגורשו בשבוע שעבר יאסר על כל חברות האו"ם למכור כל מוצר שהוא לישראל או לקנות את מוצריה. נציג ארה"ב הצביע גם הוא בעד ההחלטה. "הזהרנו את הישראלים לא לפגוע באינטרסים שלנו במזרח התיכון, אך הם התעלמו מההחלטה. מה שהם עשו הוא בלתי אנושי, והיינו בסכנה של חרם נפט מיידי של כל העולם הערבי והמוסלמי" אמר דובר הבית הלבן. "שלום, אנחנו כאן בשידור ישיר ממשרד ראש הממשלה בירושלים. לאחר ישיבה שנמשכה כל הלילה החליט הקבינט להענות לדרישה האמריקאית ולהורות על החזרה מיידית של כל הפלסטינים המגורשים. "מה הייתה האלטרנטיבה? שכל המדינה תגווע ברעב?" אמר ראש הממשלה, שנראה חיוור ועייף. מדינות ערב אינן מסתפקות בהחלטת הממשלה ודורשות כי בנוסף להחזרת המגורשים של החודש האחרון יוחזרו גם פליטי 1948. האיחוד האירופי נוטה לתמוך בדרישה זאת. "הישראלים העלו את נושא הפליטים על סדר היום הבינלאומי ועכשיו אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור" נאמר בבריסל. כדי להדוף את הלחץ הבינלאומי להחזיר את פליטי 1948, מציעה הממשלה לסגת לגבולות 1967 תוך שלושה חודשים ולפרק את כל ההתנחלויות "קיבלתי הבטחה מנשיא ארה"ב שאם ננבצע את הנסיגה במועד שהבטחנו האמריקאים יטילו וטו במועצת הביטחון על ההחלטה בנושא פליטי 1948" אמר ראש הממשלה. "שלום, כאן שידור ישיר מגבול ישראל-פלסטין"...

אני רואה שהקצנת

בא אני יסביר לך מספר דברים. א. אחד מזוכי פרס נובל לשלום היה הוגה הטרנספר בין תורכיה ליוון בזכותו שורר שקט פוליטי חברתי בין שתי המדינות והוא בניגוד לזוכה פרס נובל אחר לא היה טרוריסט ב. מילוסוביץ היטלר סטאלין וכל האנשים השפלים הללו הגו ברעיון הטרנספורמציה כלומר רעיון ריכוז כל הנחותים במקום אחד והשמדתם! הקשר בין זה לבין טרנספר למען ביטחון העם היהודי וחיים נורמלים לערבים מקרי בהחלט (אם בכלל קיים קשר כזה). ג. אתה כפי שאני רואה דואג לבעיות הפלשתינאים אבל אם וכאשר חס ושלום לא עלינו נחזור לגבולות 67´ האם אתה רוצה לראות את תמונות ימית בשנית? האם אתה רוצה לראות עוד פעם התחלת מלחמת אחים בין יהודים ליהודים? אתה באמת חושב שטרנספר ליהודי יש"ע ימנע את הטרור? ד. ובקשר לטרנספר אם הוא אנושי או לא רק שתדע שבמהלך המאה ה-20 טרונספרו יותר מ-60,000,000 בני אדם! התהליך הזה שנקרא טרנספר אינו בא בגלל גזענות אלא ע"מ לעזור לפלשתינאים להשתקם מהמשטר העראפתי הנוקשה

eviv

New member
אתה לא צריך לצטט את החוברות

א. אני מאמין שהדרך להשגת השלום חשובה מו השלום אני יכו להשמיד את כל הפלסטינים ויהיה לי שלום... ב. למה? הגרמנים האמינו שהיהודים אחריים למצבם הכלכלי הקשה ורצו לפתור את העניין היהודים רוצים לפור מצב ביטחוני ורוצים לעשות טרנספר ג. אני מאמין שאני צריך לדאוג לצד הישראלי וההצעות שלי באות לא בשביל לדאוג לפלשתיני אלא בשביל לדאוג לי-לישראל ד. זה לא אומר שזה אנושי אם הרבה עשו את זה 6,000,000 יהודים נהרגו כדי להביא עליה לכלכלת גרמניה כנראה זה היה טוב הרי הרבה מתו יכול להיות שהמטרה שלך מצויינת אבל הדרך לא הדרך היא גזענית אתה לא טטרנספר אנשים שמסוכנים לך אתה תעביר אותם על רקע גזעני (כל מי שאמא שלו פלשתינית יגורש)

הידע שלך על גרמניה הנאצית

הוא דל ביותר. היהודים בגרמניה היו אנשים מצליחים 7-% ממשרות הדין היו בידיהם 50% עבודות משרדיות וכיו"ב. הגרמנים החלו את התעמולה נגד היהודים בגלל פשרת זקני ציון ובגלל טוהר הגזע. כאמור לא רק היהודים חוו שואה כנגד גרמניה אלא גם הרוסים (קומוניזם) והאוקריאנים. אם היטלר ימח שמו וזכרו היה עושה רק טרנספר היו משבחים אותו בעולם! הוא היה מקבל מקום של כבוד! היטלר לא עשה טרנספר! ריכוז כל היהודים בתנאים לא תנאים ובסביבה איומה זה לא טרנספר! הוצאת אנשים בכח! עלילות דם! תעמולה כנגד היהודים! איסור על נישואים עם יהודים! איסור על קניית מוצרים! איסור על קשר עם יהודים! זה לא טרנספר! זאת דיקטטורה! זה שלטון חסר בושות! הטרנספר הוא אנושי! אם הייתי קורא לזה העברת אוכלוסין היית מתייחס לזה אחרת! אם הייתי אומר שתי מדינות לשני עמים היית מתייחס לזה אחרת! אם הייתי אומר שיקום הפלשתינאים משלטון עראפת היית מתייחס לזה אחרת! המילה טרנספר מזכירה לך טרנספורמציה! האם ריכוז כל הפלשתינאים במדינת הפלשתינאית שווה ערך לריכוז כל היהודים באשוויץ או טרבלינקה? תחשוב טוב...

eviv

New member
רציתי להראות לך ש...

הדרך לא חשובה פחות מהתוצאה לא יעזור שיהיה שקט ושלום השאלה באיזה דרך ודרך הטרנספר מרצון היא בלתי אפשרית לא ניתן לשחד את כל הפלסטינים לעבור משטחם

לא משחדים אף אחד

מראים להם את המציאות ועוזרים להם להתאקלם או בירדן או בארצות המערב. רבע מיליון פלשתינאים כבר עשו את זה... הבעייה היא שטרנספר מרצון לא מקבל הד תקשורתי אז אתה לא שומע על זה.

eviv

New member
המציאות על פי מולדת

קודם כל רבע מיליון לא טרונספר אלה ברח ב48 זו לא דוגמה לטרנספר זו דוגמה להגירה ואם זה הטרנספר שאתה רוצה שלא נקרא טרנספר אלה הפחדה של אנשים הריסת בתים והשפלת אנשים אז זה לא נראה לי כל כך טרנספר מרצון... מה תגיד להם? זה בידיוק כמו לשכנע מתנחלים לצאת מההתנחלויות ראית מה קרה ואפילו לא ניסו לפנות הנחלות חוקית אלה מאחז לא חוקי ותוסיף את הנתון שזה אוכלסיה מיואשת.... ירדן לא תסכים ל3 מיליון פלסתינים הרי היא כבר גירשה אותם... וארצות המערב גם לא נראה לי שמישהו ירצה לקבל אותם ...

Zack DA

New member
נראה לי שהוא התכוון ל-

רבע מיליון שעזבו מאז פרוץ האינתיפאדה הנוכחית.

כמה דברים לידע כללי:

א. סך הערבים שברחו במלחמת העצמאות ב-48´ נאמד על כ-500,000 שזה יותר מ-60% מסך אוכלוסיית הערבים דאז. ב. הגירה בטוח לא הייתה שם אלא הפחדה של מדינות ערב! כלומר הערבים שעברו מא"י למדינות ערב עשו זאת בכפייה משום שמדינות ערב דאז דרשו מכל ערבי ישראל לחזור למולדתם! ג. הטרנספר שאני רוצה זה טרנספר מרצון! כלומר עידוד ההגירה וקביעת העובדות! ברשות הפלשתינאית יש מאות אלפי ערבים שפוחדים מעראפת ומשטרו ובגלל זה הם פוחדים לעזוב! (דרך אגב זה כך בכל מדינות ערב). ד. המתיישבים היהודיים ביש"ע גרים בארצם והערבים הירדנים לא! אם היה נוצר מצב שבו ערבים אלו היו מכירים במדינת ישראל אז אני בספק בכלל אם הייתה קמה תנועת מולדת אבל נוצר מצב שבו ערבים אלו רוצים בחיסול היהדות והציונות ולכן בכדי לשמור על מדינתו אנו חייבים למצוא פתרון נכון! ה. ירדן לא ממש צריכה להסכים הרי עברו 250,000 פלשתינאים לירדן מתחילת האינתיפדה ואף אחד לא ממש התרעם על כך יום טוב שבת שלום חג שמח ---------==------------------------

למעלה