וואי וואי
פרנק ווגל והגיים פלאן - לווגל יש חלוקת דקות מאוד ברורה והיא כמו שעון מתבצעת. הפאולים של דיוויס עשו כמה תסבוכות, הם חירבנו לווגל את הגיים פלאן, משמע לברון היה צריך לחזור למשחק, כי ווגל לא משחק אף פעם בלי אחד מהם על המגרש וב' זה פגע ברוטציה ראינו אפילו דקות מוקדמות של סוויש. ברבע השלישי ששרקו לו את הרביעית כבר לא נשאר לווגל ברירה אלה להצמד לתוכנית ולהשאיר את דיוויס על המגרש.
ספולסטרה והגיים פלאן - my oh my ההגנה שההיט הציגו על AD (לא איזורית God almighty) הייתה טוטאלית ורוב המאמץ היה למנוע ממנו לקבל את הכדור ואם כבר קיבל אז טראפ מהיר, בתוספת הפאולים שהשופטים נתנו לספולסטרה מתנה = AD מעולם לא מצא את הרית'ם במשחק כמו שצויין.
איבודים - אחרי 7 דקות משחק היה ללייקרס יותר איבודים מבכל משחק 2, נבואה לבאות.
ההגנה של ההיט - אז בדיוק שחשבנו שהאיזורית זה כל מה שיש להיט להציע, התבדנו, ההגנה מתואמת קיבלנו היום מספולסטרה, ומעט מאוד דקות של האיזורית הקלאסית שהם שיחקו עד עכשיו, רובינסון עשה עבודה מעולה בלחזור לבחור שלו אחרי הפיק אנד רול של לברון ולא לתת לו את התענוג, AD נלחם עד כדי יאוש רק לקבל את הכדור, ומיאמי נעלו את הצבע יפה.
ג'ימי באקטס - אחת מהופעות היחיד היותר טובות שאני ראיתי אי פעם בפיינלס, הוא התחפש ללברון ג'יימס של מיאמי היט נראה לי אפילו פט ריילי שפשף קצת את העניים. לא מובן לי בכלל מה קרה להגנה של הלייקרס היום.
לברון ג'יימס - לדעתי עד אמצע הרבע רביעי לברון היה פנטסטי היום, הוא היה העוגן היציב לאורך כל המשחק ששמר אותם במשחק. הוא פתח את הרביעי אחראי על 11נק' של הלייקרס, היו לו סטרץ' רע לאחר מכן של שני שריקות לצעדים, ממש צעדת ירושליים, אוליניק לקח לו את הכדור מאחורה, והשלשות שלא נכנסות, אבל בגדול אם לא הוא הלייקרס בכלל לא בתמונה. אני לא מצליח להבין לאן נעלם הג'אמפר של לברון, עזבו אותי משלשות הוא אף פעם לא היה קלעי שלשות טוב, אבל חצי מרחק תמיד היה לו, פייד אווי מהפוסט באנק שוט תמיד היה לו, הוא לא לקח אף ג'אמפר מהמיד ריינג' אני באמת לא מצליח להבין למה.
ההגנה של הלייקרס - הלו? מה קרה יא חביבתיז? מאבדים את הראש בפיסטול על הווינג, חוסר תיאום, לא מביאים אף עזרה על באטלר שברביעי פשוט לקח Iso על קארוסו וקוזמה, דני גרין הפיינלס וטרן, השחקן ששנאתי כל דקה שלו על המגרש עם הספרס מול מיאמי, האקס פאקטור הזה שקלע כמעט ב-50% לשלוש וריסק את החלום של הפלאש לטריפיט, לאן הוא נעלם? אפילו בהגנה אייכה??????????
KCP - כל הפלייאוף שיבחתי אותו על היציבות וההגנה שלו, בהגנה KCP עוד שם רוב הזמן, אבל היציבות ההתקפית נעלמה כליל, מחטיא זריקות פנויות, איטי ומהוסס בקבלת החלטות, זריקות בק-בורד סטייל פול ג'ורג', חבל.
קלי אוליניק - מי אתה ומה עשית לאוליניק.
בגדול שני הגארדים הבכירים של הלייקרס MIA, רונדו וקארוסו עשו מה שהם יכולים, מוריס וקוזמה היו טובים, אבל הלייקרס צריכה את שאר החמיישיה שלה, שלמעט לברון ג'יימס נעלמה כליל, ווגל אפילו לא נתן לגרין דקות יותר בהמשך המשחק, נתן לו ממש את ההווארד טריטמנט.
קשה לי לראות את AD נעצר שוב על 15נק' בהמשך הסדרה.
אבל זה תמונת המשחק, החמישייה Take a look: