לייקרס הורנטס

m 1 k e

New member
לייקרס הורנטס

7 דק' למחצית ורק ארטס וגאסול זורקים. מה נסגר??? קובי עם נק' אחת מהעונשין, מסרב לזרוק. מה לעזאזל הולך פה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמה דברים

אחרי ניצחונות מאוד משכנעים של סן אנטוניו על בוסטון וקליבלנד הם נוסעים לניו ג'רזי ופופ מחליט לתת מנוחה למאנו וזה עולה לו ביוקר. ניו ג'רזי מגיעים ל-10 נצחונות העונה ומצילים את עצמם מכניסה שלילית ועלובה לספרי השיאים של ה-NBA.

rapgamer4ever

New member
עוד קצת מנוחה לספארס ולא יהיה בשביל מה לנוח

לברוח מהמקום השמיני כרגע זה הדבר שאמור להיות הכי חשוב לסאן אנטוניו, אני לא חושב שהם מעדיפים לפגוש את הלייקרס כשהם רעננים מאשר קבוצה אחרת כשהם קצת עייפים.

rapgamer4ever

New member
העלית פה נקודה מצוינת

ובהחלט יש בזה משהו. לדעתי לספארס יש סיכוי גבוה יותר לעבור את הלייקרס בסיבוב הראשון, מאשר בגמר המערב. למעשה, כמעט לכל קבוצה. ואף על פי כן, הספארס מודעים לכך שהסיכוי שלהם לעבור את הלייקרס, בין אם בהתחלה או בהמשך, הוא נמוך. הם צריכים להסתכל לא איך מפילים את הלייקרס כי יש להם עוד יריבות, הם צריכים להסתכל איך הם מקדמים את עצמם. זה בגדול. אם הייתי אוהד ספארס (איכס!) הייתי מעדיף לעבור כמה שיותר סיבובים, קודם כל. כי הצלחה לא נרשמת רק אם אתה לוקח אליפות (במקרה של סאן אנטוניו). תן להם מצב היפותטי שאתה מציע להם להגיע לגמר המערב ושיהיה להם 15% לנצח את הלייקרס או לפגוש את הלייקרס בסיבוב הראשון עם 20% ו(כחלק מהמצב ההיפותטי)100% שבמידה וינצחו הם גם יקחו את המערב... לדעתי הם בוחרים את אופציה א'. בקיצור זה לא הכל או כלום, יש גם באמצע.

עידו17

New member
כל קבוצה תבחר את אופציה א

משתי סיבות - האחת, שככל שהפלייאוף מתקדם, גדל הסיכוי לפציעות או שינוי שיערער את יחסי הכוחות. ברור שאותה סכנה גם קיימת עבור הצד השני, אבל הנחת המוצא היא שברוב המקרים שינויים יעבדו לרעתו של הפייבוריט, ואם שללייקרס יש יותר כישרון מאשר לסן אנטוניו, ללייקרס יש יותר מה להפסיד. הסיבה השנייה היא כסף. כל משחק בית בפלייאוף שווה לבעלים בערך 2.2 מליון דולר.

m 1 k e

New member
סוף רבע שלישי - 77:63 להורנטס

עוד משחק בינוני מינוס של הלייקרס הם דווקא חזרו לתמונה עם 50:53 אבל מאז שוב התחילו איבודי כדור והתקפה רעה. 39% מהשדה. קשה לי להאמין שהלייקרס יוצאים משם עם מהפך..אבל יאללה בואו נראה

דירק עם טריפל דאבל שני בקריירה

עשה צחוק מההגנה של הנאגטס עם 34 10 10 ללא קניון מרטין לדנבר לא היה מי שיפריע לו והמאבס ניצחו בקלות מזל טוב לנטס עם הנצחון העשירי העונה - ניצחו בבית את הספרס ששיחקו ללא מנו הלוהט

somone141

New member
אולי עכשיו פאו יסתום את הפה שלו

הוא מברבר יותר מדי לאחרונה על משחק אנוכי של קובי ולא מספיק נגיעות בכדור. הנה - הוא שוב לקח יותר זריקות, והלייקרס הפסידו. מזה אומר? נראה לי שקובי פשוט רצה להשתיק אותו. וזה לא חדש, אגב. כל פעם שהלייקרס תשחק עם PG דומיננטי (דרון, פול, ברוקס, מו, בילאפס, פארקר) היא מסתכנת בהפסד, וזה לא חשוב אם זה בעונה הרגילה או בפלייאוף. תמיד יהיו בעיות. פיש הוא פשוט זבל בהגנה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אולי באמת כדאי שתתחיל לקרוא מה שאתה כותב

"נראה לי שקובי פשוט רצה להשתיק אותו"????????? מה זה השטויות האלה?

somone141

New member
זה היה מעט ציני

אבל קובי לא טרח בכלל לזרוק לסל - משו לא נורמלי אצלו. אולי זו הסיבה, מי יודע..

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלייקרס חייבים לתת ביטחון לשחקנים

ובמיוחד לפאו. לכל העולם ברור למי הלייקרס ילכו במצבים האלה וזאת בדיוק הסיבה שהם צריכים לתת גם לשחקנים האחרים את התחושה שברגעי ההכרעה הם לא פה בשביל לשמש תפאורה לקובי ושפיל וקובי במיוחד סומכים עלייהם. הפעם זה לא עבד אבל בפעמים אחרות זה יעבוד. ואם הם לא יעשו את הדברים האלה עכשיו, לפני שמתחיל הפלייאוף אז מתי כן?

somone141

New member
מסכים לגמרי

פשוט עיצבן אותי שרק פאו מתלונן. וזה באמת קרה.

rapgamer4ever

New member
הלייקרס צריכים לפזול לכיוון המזרח

הם לא יכולים להרשות לעצמם לנוח יותר מדי מחשש שאורלנדו תשיג מאזן טוב יותר, המשמעות היא שכמעט בטוח וללייקרס לא תהיה ביתיות בגמר (במידה ותגיע כמובן). המג'יק רחוקים רק 2 משחקים, וזה אומר שללייקרס לא יהיה בדיוק זמן לנוח, כי במערב אתה פוגש בסיבוב הראשון קבוצה קבוצה.

The Prospect

New member
בדיוק על זה חשבתי כשראיתי את ההפסד אתמול

המשחק של אתמול היה משחק שהלייקרס היו חייבים לקחת, במיוחד לאור המשחקים הבאים של הלייקרס עד סוף הרגולר שכוללים גם התמודדות נגד הנאגטס והג'אז החמים. ואגב, המג'יק רחוקים 3 משחקים מהלייקרס, לא?

תום116

New member
לא כ"כ חושש מזה

הם צריכים עוד לצאת לדאלאס ולספרס בשני משחקים הבאים, יש להם מפגש מול קליבלנד בחוץ. רק אסור לנו להפסיד איפה שלא צריך. כמו הלילה, למשל. אם כבר הלילה, אז באמת שהגענו לזמן ה"זבל" ויאללה שיגיע הפליאוף כבר. השופטים חיסלו אותנו אבל קובי מתלונן TOO MUCH. רון OFF. לא מצפה ממנו לגדולות בהמשך העונה רק שיגיע חד ומרוכז לפליאוף, זה הכי חשוב לגביו. פיש, היה רע מאוד ויש הרבה לילות שפיש רע, אבל הלילה במיוחד! יותר מדי החטאות מזריקות טובות וההגנה? נו טוב. באמת שיתחיל הפליאוף כבר. רק זה יכול להעיר את הקבוצה עכשיו, ככה זה נראה.

reem077

New member
צריך להודות בדבר אחד

כשהתחילה העונה חשבנו שהלייקרס קבוצה מושלמת אבל האמת היא שאין להם ספסל מי יודע מה חוץ מאודום וגם החמישיה לא דורסת, אלא מנצחת רוב הזמן בצורה לא משכנעת. זה לא שאין שחקנים ש*יכולים* להיות טובים בספסל (שאנון בראון, ג'ורדן פארמר, אפילו סאשה..) אבל ברגעים הלא טובים של הלייקרס החמישיה נראית עייפה והספסל נראה מבולבל, והרגעים הלא טובים האלה מופיעים יותר מידי אצל קבוצה שמתכוונת להיות אלופה. הדבר החיובי בזה הוא שכנראה השחקנים בתת מודע שומרים את הכוח לפלייאוף וקליבלנד אמנם עם המאזן הטוב ביותר אבל יהיו שחוקים לקראת השלבים האחרונים בפלייאוף, כמו שראינו כבר שקרה.

למעלה