וואה וואה
לברון ג'יימס - זה לא הגיל חברים, אני קורא הרבה ברשת שהגיל עושה את שלו עם לברון ג'יימס, אבל its not the case. לברון עדיין יכול להביא את עניים לגובה הטבעת בקפיצה, הוא כן איבד קצת מהQuick first step אבל זה לא מה שעושה כאן את ההבדל, אלה זה לברון עצמו. לברון נאבק בעצמו כמו תמיד, כך תמיד היה, ובסדרה הזו איבד את הג'אמפ שוט שלו (מיליוני דולרים על הכף למוצא הישר) זה תמיד היה שם עם לברון רק שאולי בעבר היה יותר קל להתמודד עם זה, אבל אם אתם זוכרים את כל הקטע עם הHeadband והוודו, הוא פשוט מחטיא זריקות אימון, והטעות הכי גדולה של מאלון בקלאץ' זה שהוא לא נתן הוראה לגראנט לתפוס מרחק של מגרש פוטבול עדיף לדעתי במצב כזה להמר על הזריקה של לברון מאשר לתת לאינטליגנציה שלו לסחוט פאולים מגראנט וללכת לקו. THAT SAID, לברון עם הופעה הגנתית של DPOY (שמר על מארי בקלאץ' לקח את MPJ בתחילת הרביעי אחרי שהאחרון אמלל את קוזמה), ולמעט פוזישיינים בודדים קבלת ההחלטות שלו הייתה טובה, והוא היה Facilitator ברמה הגבוהה ביותר שיש, אם לברון ימצא את הג'אמפ שלו בפלייאוף הזה, אפשר ללכת הביתה.
ג'אמל מורי - אני חוזר בי, אני לא יכול להתכחש יותר או לחכות לפלייאוף הבא לראות בו המשכיות, אם הייתי מאמין בגלגול נשמות.. טוב אתם יודעים לאיפה זה הולך. עם יכולות כזו אני לא לוקח אותו רק לפני קיירי אלה גם לפני הארדן, איך אומרים הצעירים, קל. למרות שהחטיא את השלשה האחרונה, הבן אדם היה פשוט בלתי עציר, אני כבר לא יודע איך לאכול אותו, אני כל הפלייאוף מחכה לרגע הזה שינחית אותו לקרקע שיבין שהוא בן אנוש, אבל זה לא קורה, אין סימני חניקה באופק, שאפו Superstar is born.
אנתוני דיוויס - אני באמת חושב שהגבה יכל לעשות ממוצע של 50נק' מול דנבר, אין להם תשובה לדיוויס, פתח את המשחק עם 7/7. לעשות על דיוויס דאבל טים בפוסט זה לשחק עם אש, כי הוא ארוך מספיק בשביל להוציא את הכדור החוצה, זה עבד רק פעם אחת לדנבר אם אני לא טועה, אני כולי תקווה שהוא כשיר למשחק הבא, יהיה ממש חבל עם הפציעה בקרסול תהרוס את הסדרה המופלאה הזו.
MPJ וקייל קוזמה, once again - קוזמה היה נפלא ברבע השני, למעשה בסטרץ' לא קטן הוא היה הgo to, אבל בשלהיי הרבע השלישי, שוב MPJ גרם לקוזמה להיראות כמו שחקן במכבי בני ברק ליגת חסידים ב' לנוער, Come the fuck on, איך פורטר שולח אותך פעמיים לחפש אם נפל משהו מאחורה, בשני פוזישיינים קריטים, פורטר רואה את קוזמה ונדלק, ובצדק. פורטר חייב עונה הבאה לעשות את הסטפ אפ אם הוא ימצא רק רבע מהפוטנציאל שלו יהיה מאוד קשה לעצור את הנאגטס, לעומתו קוזמה ברגרסייה רצינית בסדרה הזו. בתחילת הרביעי ללברון נמאס והוא לקח את MPJ.
ניקולה יוקיץ' - ווגל פתח עם הווארד ונתן לו 23דק', אין ספק שמכובדינו כאן, פחות סימפט את הרעיון, יוקיץ' התקשה לייצר לעצמו מצבים, אבל הפוקוס שהוא מקבל מההגנה של הלייקרס קריטי גם אם הוא רק על המגרש, והלייקרס הצליחו להכניס אותו לבעיית עבירות, בגדול משחק פושר של הביג מן, אבל שאפו לצוות בלייקרס שהליחו להוציא לפועל את הGame plan על יוקיץ'.
רונדו וKCP - רונדו הפעם הביא משחק של Playoff rondo, מי היה מאמין שלרונדו יהיה ג'אמפ שוט יציב יותר משל לברון בסדרת גמר איזורית, כמעט ולא עשה טעויות הפעם, שיחק עם שטף, 11-5-7 מהספסל, זה די פסיכי. KCP הוא הבובה שלי, אני פשוט מת עליו, לא מדברים עליו מספיק, אבל במיוחד עם יכולת כזו של דני גרין, KCP שם, שם בהגנה, שם בהתקפה, בכל קבוצת אליפות של לברון ג'יימס יש את השחקן הזה, שאפשר לבנות עליו, מריי אלן במיאמי, לג'יי אר סמית' בקאבס לKCP בלייקרס, רק שהשניים הראשונים היו נטל הגנתי, KCP בדיוק הפוך.
דני גרין, גארי האריס- אייכה??? אין לי יותר מה להגיד, לפחות הם מאזנים אחד את השני.
דוויט הווארד- קונה את עולמו בחזרה, אחרי המשחק הראשון הוא התמקד יותר מדי בקטנות מאשר בכדורסל בלנסות להוציא את דנבר מהכלים, הפעם הוא הגיע חד, כבר בחמש דקות היה לו יותר ריבאונדים מאשר מה שהורידו כל הגבוהים של הלייקרס ב-60דק' משחק, 6 אופנסיב ריבאונד זה עולם ומלואו בסדרה הזו.
ריבאונדים - אמרתי שלא כדאי לבנות על זה שהלייקרס יפסידו בריבאונד גם במשחק הזה, הפעם הלייקרס הכפילו את דנבר באופנסיב ריבאונד כולל כמה פשוט כואבים, כמו הריבאונד של רונדו בקלאץ' בין 3 גופיות של דנבר או הריבאונד של לברון אחרי שהוא החטיא את העונשין של עצמו, אי אפשר לנצח ככה (בדיוק כמו הלייקרס במשחק הקודם, אי אפשר לנצח ככה).
איבודים - שני הקבוצות שמרו על הכדור בצורה יוצאת דופן יחסית לשני המשחקים הקודמים.
מונטה מוריס וג'רמי גראנט - הראשון ממשיך להיות פנטסטי לטעמי מהספסל, הוא ופורטר לא מאפשרים ללייקרס לנוח גם שמורי יורד ויוקיץ' במשחק אפור. השני ממשיך להיות פנטסטי מהחמישייה, למרות שאת עיקר ההשפעה שלו המשחק הביא במחצית הראשונה (לפחות בהתקפה) קשה לצפות ליותר ממנו, With all honesty.
פול מילסאפ - מילסאפ נכנס לבעיית עבירות ממש מוקדם, ובהמשך המשחק הלייקרס שיחקו עליו עם AD ולברון, הוא די היה נראה נטל המשחק הזה, Not gonna lie, למרות שלשה קריטית ונקודות ראשונות ברביעי, לא משחק טוב שלו.
לסיכום, לברון מצליח לקלוע 26נק' בלי גאמפ שוט, בוא ניקח רגע לדמיין מה קורה אם המפלצות מספייס ג'אם מחזירות לו את יכולת הקליעה שלו. אני לא רץ להמר כאן על נצחון של הלייקרס, כי הנאגטס זו הקבוצה הכי Resilient שראיתי בפלייאוף בשנים האחרונות, בשביל לשלוח אותם הביתה צריך להקיז דם. אז אם הלייקרס של משחק מס' 3 הולכים להופיע הנאגטס חזק בתמונה, אם הלייקרס של היום מופיעים, זה יהיה קרב דמים, לברון בד"כ לא מפשל בElimination games (וכשאני אומר בד"כ אני מתכוון ל36-1 כזה בד"כ).
בסופו של יום לדעתי דנבר לא הצליחו לקחת את היתרון פעם אחת מהרבע הראשון, וזה feat לא קטן ללייקרס, שמראים לא פחות עמידות.