לייקרס-דנבר, גיים 2

FrecCo

Active member
רבע ראשון בשליטה מוחלטת של הלייקרס, לברון עושה כל מה שהוא רוצה, יוקיץ' לא יכול לעצור את AD, ההגנה של לייקרס ממשיכה להפתיע (אותי לפחות) ולהיות יעילה מאוד.
מי אמר שאנטטקומפו לא יהיה אלוף העונה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלשה עם הבאזר של דיוויס...
אפשר לתת להם את האליפות?

אני קורא לא מעט תגובות שקוטלת את לברון על רבע רביעי חלש.
אשמח לתגובות בעניין ממי שראה את המשחק.

Little Sharky

Active member
לברון ג'יימס - פתח חד, כשאף אחד בלייקרס לא קלע, ה-12נק' הראשונות היו שלו. ברבע הרביעי לברון הכריח יותר מדי, נאגטס צופפו את הצבע, הוא הוריד שעון יותר מדי וקיבל החלטות לא טובות בין אם זה להיכנס לתוך אופנסיב ולמסור מאוחר מדי, או להיכנס לתוך 3 גופיות לבנות ולהחליק, זריקות בסוף שעון, למזלו גם מורי לקה בחטא. למזלם, הגבובהים שלהם דווקא כן היו שם בקלאץ'. [גם מורי וגם לברון היו שם בהגנה אבל, מורי עם חסימה על גרין עם 2 שניות לסוף אם היה מצליח גם להציל את הכדור המשחק היה גמור].
בגדול במחיצת השניה לברון לא היה בהתקפה מבחינת נקודות, הוא כן כיווץ עליו את כל דנבר ויצר מצבים לאחרים. הוא סיים עם המחצית הראשונה עם 20נק' ב8/11 מהשדה ו3/4 מהשלוש. את המשחק הוא סיים עם 26נק' 10/20 מהשדה ו3/8 מהשלוש. הפוזיישין האחרון שלו שהוביל לשלשה הפנוייה של קארוסו לפני שגרין לקח את הריב' ונחסם דווקא כן היה טוב אפילו מאוד, אלכס החטיא שלשת אימון כי כל הנאגטס היו בצבע.

קלאץ' טיים The big men go at it - היה תענוג לעניים המשחק של יוקיץ' וAD בשתי הדקות האחרונות, סל רודף סל, Save after save, ההצלה של יוקיץ' אחרי האיירבול של מארי, השלשה של דיוויס(לא הניצחון אחת לפני), הייתי מצפה מלברון דווקא שהוא לא סופרסטאר אנוכי ועל זה ביקרו אותו כל הקריירה לראות את זה שדיוויס יותר חם מLava ולשחק עליו יותר ברביעי. 2 השלשות של דיוויס במשחק הגיעו בחמש דקות האחרונות כך גם השלשה היחידה של יוקיץ'.

פרנק ווגל וההרכבים - ווגל שיחק במשחק הזה כל הרכב אפשרי, אם זה שני ביגמנים, סמול עם דיוויס, סמול עם מרקיף, שני ביגמנים ושלושה גארדים. מה שמדהים בכל הסיפור הזה, שלא משנה איזה הרבה היה על המגרש, רוב הזמן ההגנה הייתה On point, הגנה מדהימה עם רוטציות מדויקות ונדירים הטעויות שנעשו בעניין הזה, הלייקרס לא מקבלים מספיק קרדיט על הקשיחות וההגנה שלהם, לא משנה מי על המגרש.

השופטים והרבע השני - Man oh man תנו לשחק כדורסל, אנסתם את המשחק, כל שניה שריקה אחרת, זה פלייאוף באסקטבול לא מחנה כדורסל בצופים.

דיוויס והרבע השלישי - הלייקרס נראו כבויים בהתקפה ברבע השלישי, לעומתם דאנבר לאט לאט כירסמו את רוב ההפרש, מי אם לא החד-גבה לקח על עצמו את הHeavy lifting, אם דיוויס היה ממשיך את המשחק כמו שהוא פתח אותו, דנבר היום ב1-1 ומנצחים בדו ספרתי.

MPJ וקייל קוזמה דר ג'קיל ומר הייד בהתאמה - הראשון, היה מדהים קלע שלשות עם יד בתוך הרשתית של העין כאילו הוא קווין דוראנט, הוא הגיע למשחק ובגדול, השני חירב ללייקרס את ההתקפה, והפתיע אותי כמות הדקות שווגל השאיר אותו על המגרש. קוזמה שמר על MPJ וקיבל את הסלים האלה בפרצוף למרות הגנה טובה, אבל זה היה כל כך צפוי שאחרי שהוא קיבל סל על הפנים הוא הולך ומכריח בהתקפה, הוא לא שיחק טוב.

האיבודים - 23 ללייקרס, 19 לדנבר. אם אחת הקבוצות הייתה שומרת על הכדור ברמת הנורמה היא הייתה מנצחת, הם די איזנו אחד את השני עם איבודים, לברון עם 6 איבודים, מורי עם 5, אבל שוב הTheme של המשחק הזה היה יוקיץ' ודיוויס To the rescue.

אלכס פאקינג קארוסו - אם במשחק הקודם זה היה הווארד, הפעם זה היה קארוסו, עם כל כך הרבה afford שלא רואים בסטטיסטיקה וכל כך הרבה אנרגיה שהוא הכניס בלייקרס. אם כבר בהווארד עסקינן לא ברור לי עדיין למה ווגל לא הלך עליו יותר ושיחק ים יבשה עם ההרכבים הוא שיחק 12 דקות והיה מעולה בשני הצדדים עם 10+

גארי האריס והקריספי נאגטס - הוא שיחק היום? אה לא שמתי לב. מורי עם 16+ ב44דקות משחק, במשחק שהסתיים בבאזר, דנבר לא יכולים לנצח את הלייקרס עם שלושה שחקנים, גראנט נכנס לעבירות, מילסאפ פה ושם הבליח, גארי האריס who?, מונטה מוריס היה טוב אבל שיחק רק 12דק (????)

דוז'ייר - אם אין וטרן, מאלון מצא מי כן מכניס לו אנרגיה, oh wow הילד נכנס בסערה, רק חבל שהוא החטיא מהעונשין כאילו הוא שאקיל אוניל.

וסייד נוט, השלשה של KCP, ואוו, בכלל הוא מצויין כל כך בסדרה הזו ובכלל בפלייאוף הגנה, יציבות 3/5 משלוש במשחק הזה, KCP הוא האבן משען של הלייקרס מתחת לראדר.

בגדול, מאוד קשה לקום מהפסד כזה, המשחק הבא של הנאגטס יהיה מאבק מנטלי יותר מכל דבר אחר.

יוקיץ' ודיוויס בבאטל מהסרטים.

נערך לאחרונה ב:

Rapgamer

Well-known member
סיכום מעולה.
נתון מדהים של מורי, זה אומר שדנבר אשכרה הפסידה ב18 הפרש את ה4 דקות שלא היה על המגרש.
לגבי דוויט עשה 5 עבירות בדקות המצומצות שלו כך שזה גם הגביל.

כמה הגיע ליוקיץ' לנצח את זה. שחקן קלאץ' אדיר. הלייקרס שהחטיאו מחוץ לקשת כל הבאבל בינתיים מדייקים בסדרה נגד דנבר, קלעו הפעם 13 שלשות והיו צריכים כל אחת מהן. לתחושתי הנאגטס היו חייבים את גיים 2 כדי לעשות את זה סדרה מותחת, אי אפשר לדעת איתם אבל ההפסד כאן כשהם לחצו על הגז עד הסוף גורם לי להיות פסימי לגבי הסיכוי שלהם למשוך לגיים 7 למשל.

Little Sharky

Active member
סיכום מעולה.
נתון מדהים של מורי, זה אומר שדנבר אשכרה הפסידה ב18 הפרש את ה4 דקות שלא היה על המגרש.
לגבי דוויט עשה 5 עבירות בדקות המצומצות שלו כך שזה גם הגביל.

כמה הגיע ליוקיץ' לנצח את זה. שחקן קלאץ' אדיר. הלייקרס שהחטיאו מחוץ לקשת כל הבאבל בינתיים מדייקים בסדרה נגד דנבר, קלעו הפעם 13 שלשות והיו צריכים כל אחת מהן. לתחושתי הנאגטס היו חייבים את גיים 2 כדי לעשות את זה סדרה מותחת, אי אפשר לדעת איתם אבל ההפסד כאן כשהם לחצו על הגז עד הסוף גורם לי להיות פסימי לגבי הסיכוי שלהם למשוך לגיים 7 למשל.

ברגע שהוא הציל את האיירבול של מורי עם טיפ-אין מהסרטים (אחרי הגנה מדהימה של KCP אגב) קיוויתי שהוא ינצח את המשחק הזה, מסכים לגמרי שהגיע לו. מצד שני הגיע גם כל כך לדיוויס לנצח את זה, ולברון עשה כמעט הכל לחרב לו את זה מאוד לא אופייני גם כשלא הולך לו לקבל החלטות הזויות כאלה, אפילו בפוזישיין האחרון, לברון ליטרלי didnt move אפילו לא סנטימטר, לא יודע איך פלאמלי בכלל יכל להתבלבל או איזה מין פליי שירטט ווגל שAD אמר שזה היה מיועד ללברון.

פלאמלי הפך לבדיחת השנה, poor thing, הוא בכלל היה על המגרש כי מאלון חשב שילכו על lob לטבעת.

דייוויס עם 10נק' בקלאץ' מול 8 של יוקיץ', קרב ענקים. AD אגב מצטרף לקובי,שאק וגאסול היחדים בפרנצ'ייז של הלייקרס שקלעו 10 או יותר בקלאץ' טיים בפלייאוף. [לפי הגדרת הקלאץ' חמש דקות או פחות עם 5נק' הפרש או פחות].
הם קלעו אגב את כל הנקודות של הקבוצות שלהם בקלאץ', קרב עם קרח בורידים שירד בדפים של ההיסטוריה.

Krit123

Well-known member
ליוקיץ' היו 11-13 אאלט, אבל זה תלוי באמת מאיפה סופרים. אנחנו בדרך כלל עושים חילופי הגנה-התקפה בין ג'וקר לפלאמלי, פשוט הפעם הוא החליט להיצמד ללברון, לרוב החילופים האלו די מוצלחים האמת.

Little Sharky

Active member
ליוקיץ' היו 11-13 אאלט, אבל זה תלוי באמת מאיפה סופרים. אנחנו בדרך כלל עושים חילופי הגנה-התקפה בין ג'וקר לפלאמלי, פשוט הפעם הוא החליט להיצמד ללברון, לרוב החילופים האלו די מוצלחים האמת.
Untitled.jpg

Jokic all 8, Davis all 10.

המהלך הזה(האחרון) אם מסתכלים בslow motion רואים ליטרלי רק שני אנשים זזים AD ויוקיץ' שזה משקף את המשחק הזה כאילו כולם קפאו במקום.
יוקיץ' נראה לי היה הכי זריז ומהיר שראיתי אותו אי פעם הוא קלט מה קורה והוא בכלל היה על רונדו בהוצאת כדור, והוא היה מאיות השניה מלהגיע בזמן, בזמן שגרנט ופלאמלי קפאו בזמן.

Krit123

Well-known member
ניסיתי, באמת שניסיתי לא לפתח ציפיות גם בעיצומה של הריצה ברבע הרביעי, אבל אחרי הסל האחרון של יוקיץ' כבר לא הייתה ברירה. אמרתי לעצמי: 'מה, עצירה אחת סך הכול, יכולה להתפלק לנו עצירה אחת לא?' איזה שברון לב...
חייב לפרגן לדיוויס, כמו ששרקי אמר יום חג לליגה ששני ביג מנים אחראים על הקלוז אאוט.
אני גם חייב להודות שלא הערכתי מספיק את הטאץ' שלו, מבפנים וגם מבחוץ, ידעתי שמדובר ב-staple במשחק שלו אם כי לא עד כדי כך.

נעבור להאשמות בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמי:
*פלאמלי – מה אתה עושה?.. העלו אותך בשביל להישאר עם דיוויס איך אתה מבקש חילוף פתאום? You had one job.. תרתי משמע. גם לא מדובר בחסימה אימתנית למה לא ניסית לעבור?.. אולי חלק מהאשמה נופלת על גראנט אבל מי לוקח הימור על חילוף אוטומטי מהלך אחרון אם לא מדובר בהוראה מפורשת? אם אתה לא רואה אותו מתחיל לזוז.. טוב, אין לי כוח.
*יוקיץ' – טעות מנטלית בסל הקודם של דיוויס, עזב אותו בהגזמה בשביל להישאר בעמדת עזרה על לברון וזה עלה בפלואוטר קל.
באותה נשימה לגבי מאלון – למה ג'וקר על המגרש באותם פוזשנים, יש לך עוד פסק זמן תכניס את פלאמלי, אולי היינו חוסכים את אותו סל.

אני לא הבנתי מה לברון עשה ברבע האחרון. לא בדיוק הירו בול לא בדיוק חיפש ליצור, פשוט כדרר את עצמו לדעת ולאין מוצא רוב הזמן. זה היה אחד הסטרצ'ים הכי חלשים שראיתי ממנו בקריירה. סחב אותנו לקאמבק.
בפתיחה הג'אמפר שלו הגיע לסדרה, קלע שלל זריקות קשות, בשלב מסוים היו לו את כל ה-12 של הלייקרס.

זה רק אני או שהולך לנו יותר כשדיוויס ב-5?.. הווארד הוא agitator בלתי נלאה, הם מנצחים איתו על המגרש, לא נתנו לו עוד דקות כי הוא מבצע 12,000 עבירות ובמקרה נשרקו לו חמש.

מצטרף לשרקי לגבי ההופעה של קארוסו, השיג עצירות שתורגמו לנקודות במעבר. שאר הצוות המסייע לא בלט במיוחד, חשבתי שרונדו tried to do too much לפעמים, לא הייתה לו את אותה ההשפעה.
למרות שהם זזים יפה בלי הכדור אנחנו פשוט נאיביים בכיסוי ההגנתי, חוסר התאמה שלא מתאים לרמה. החיתוכים לסל מפרקים אותנו בפתיחה.

פורטר ג'וניור עם משחק באונס באק מעולה, נורא אהבתי שהצמידו את הדקות שלו למנוחה של לברון, קרדיט למאלון. עדיין עשה שטויות בהגנה, לא נורא, גם 5 עבירות שבטח צמצמו את השהות על המגרש.
שובו של הדוז'ייר – נתחיל דווקא ממוריס שהיה טוב ואני אוהב אותו אהבת נפש, הוא שחקן טוב מדוז'ייר, אבל מבחינת התאמה פי ג'יי חייב לקבל דקות, אולי אפילו להחליף בניהם כמו דווייט/מקגי, ובטח שלתת לו קרדיט כשגאריס חלש.
דוז'ייר שומר מעולה, מוריס חיובי בהגנה אבל מוגבל מבחינת סייז לעומת פי ג'יי שמספק גמישות מהבחינה הזאת, גם סחט 2 עבירות תוקף על הדרך!! יש לו יכולת לבצע מהלכים בדרגת קושי גבוהה די בנונשלט מידי פעם, הוא שחקן. רק מה, עכשיו הם יודעים שאין לו קליעה..

מורי/ג'וקר – אני לא יכול להסביר לכם את החרדה בכל שבריר שנייה כשמורי לא על המגרש (and god knows שהוא בקושי יורד מהמגרש) בפלייאוף הנוכחי, הוא הרוח שלנו. זה לא היה המצב בעבר, היום אנחנו בקושי מסוגלים להכיל 40 ומשהו שניות מנוחה שלו. (הפעם גם הצלחנו לבצע ריצות בדקות הספסל שלהם, כשרק כוכב אחד נמצא על הפרקט. זו פרצה שקיימת אצלם שמצדנו חייבים לנצל)
ג'וקר פתח רעעעעעעע, החטיא מבטים קלים במונחים שלו ושיחק הגנה חלשה (לא ברור לי למה אנחנו ממעטים להביא עזרה כשהוא שומר על דיוויס). בהמשך הוא ומורי פשוט הגיעו המון לקו (20 יחדיו, יותר מכל הלייקרס!!) והשתפרו בהדרגה, עד לקונצרט בסיום, ריצה אדירה שלו שהייתה אמורה להסתיים אחרת.

אני מסכים עם שרקי שמדובר במפלה פוטנציאלית, נקווה שיש לנו מספיק להתאושש.
בגלל שאנחנו משחקים עם 3 'גבוהים' על המגרש, ההרכב הגבוה שלהם מוצלח ואין לנו איך לנצל אותו ללא אזורית. חבל, כי מסתבר שאנחנו מסתדרים לא רע עם דיוויס בחמש באופן יחסי (ובסמפל סייז מצומצם), תיאורטית קיים פתח להשפיע על יחסי הכוחות שאמור להיות לנו בארסנל.

Rapgamer

Well-known member
גראנט לא היה צריך לעזוב את לברון כי זה פותח חלון לshort roll שלו ובאזר ביטינג דאנק.
לברון ניסה להיכנס לצבע ברבע האחרון אבל היה צפוף מדי עם דוויט.
פורטר גוניור קלע זריקות קשות כל המשחק. דוז'ייר לגמרי אקס פקטור מהספסל (קצת על תקן קארוסו שהיה נהדר בחצי הראשון) אבל החטאות העונשין שלו עלו ביוקר.

Krit123

Well-known member
גראנט לא היה צריך לעזוב את לברון כי זה פותח חלון לshort roll שלו ובאזר ביטינג דאנק.
לברון ניסה להיכנס לצבע ברבע האחרון אבל היה צפוף מדי עם דוויט.
פורטר גוניור קלע זריקות קשות כל המשחק. דוז'ייר לגמרי אקס פקטור מהספסל (קצת על תקן קארוסו שהיה נהדר בחצי הראשון) אבל החטאות העונשין שלו עלו ביוקר.

כן אם תשיב לב בתגובה לדור אחרי שראיתי את הריפליי הבנתי שזה הכל על פלאמלי, שעכשיו אני יותר מרחם מכועס עליו כי כולם נכנסים בו.
אני לא יודע מה לברון עשה לפני או אחרי שדווייט ירד מהמגרש אבל כבר הספקתי לשכוח את הרוב.
MPJ גם עזר בריבאונד והזריקות הקשות הן חלק מהמשחק שלו, כשהוא משלב אותן עם תנועה ללא כדור וכדורים חוזרים הוא בדרך כלל engaged בהתקפה.
הספסל של הלייקרס בלתי נסבל על כל החטאה של פי ג'יי.. קבוצה מאוסה לאאלה. נקווה שנראה עוד ממנו כנראה על חשבון קרייג, קצת מוריס שהבנתי שנפגע קצת ואולי גאריס שחייב לחזור לתרום התקפית.

זה מצחיק כמה התגובות ברשת צבועות (לא מדבר על הפורום, מדבר על שאר הקהילות כמו הפייסבוק והאינסטגרם) המשחק נגד עם 33 זריקות לדנבר ו19 ללייקרס, ואף אחד לא בוכה שהשופטים רצו לתת לדנבר לנצח. אם המצב היה הפוך, היו אומרים על הלייקרס שהשופטים הצילו אותם. סתם משהו מצחיק וצבוע לדעתי.

FrecCo

Active member
וואו, ראיתי הוצאות להורג של דעא"ש שהיו פחות אכזריות מהסיום הזה

Krit123

Well-known member
עדיף היו נותנים לגרין לזרוק לא? חחח הבלוק ההוא עלה ביוקר..
וראיתי ריפליי, בכלל לא הייתה חסימה. לברון היה עם הגב לפלאמלי, כמו גם גראנט, הוא פשוט החליט להיכנס בו, אשכרה החליט להתחבא מאחוריו.

Little Sharky

Active member
עדיף היו נותנים לגרין לזרוק לא? חחח הבלוק ההוא עלה ביוקר..
וראיתי ריפליי, בכלל לא הייתה חסימה. לברון היה עם הגב לפלאמלי, כמו גם גראנט, הוא פשוט החליט להיכנס בו, אשכרה החליט להתחבא מאחוריו.

עם איך שגרין קלע במשחק הזה כנראה שכן, אבל הונסטלי מורי היה צריך להגיע לריבאונד הזה, השעון היה רץ מספיק שהוא היה זורק את זה לתקרה, גיים אובר, אבל יצא לו משהו מוזר לבייס ליין

למעלה