לייקרס בגולדן סטייט

asafsuf2

New member
לייקרס בגולדן סטייט

רק עכשיו התחלתי לראות (6 דקות לסיום) אבל אני מסתכל על הסטטיסטיקה וזה לא יאומן: התוצאה צמודה, 106-103 לליקרס. הלייקרס מובילים 48-20 (!) בריבאונד, ומהצד השני יש ללייקרס 21 איבודים לעומת 4 בלבד של גולדן. לקובי יש כבר 8 איבודים. טריפל דאבל הוא כבר לא יעשה היום אבל יכול להיות שיהיה לו דאבל דאבל של נקודות ואיבודים...

somone141

New member
מעניין למה לא הזכרת את ה-8 איבודים של ביינום

ושל קובי כן.. יותר מחצי מהם היו בגלל עבירות שלא נשרקו עליו... השיפוט היה מבזה. קורעים את קובי לחתיכות והזברות, אולי כדי "להראות" שהם גברים, עומדים ומסתכלים. שערורייה. שילכו קיבינימט זונות.

m 1 k e

New member
שיפסיק לחכות לשריקה וירד להגנה!!!

ובכלל כל הלייקרס כ"כ מעצבנים אותי בתקופה האחרונה. משחקים כאילו הם יודעים שהאליפות כבר שלהם או משהו. מזלזלים ביריבות שלהם בלי בושה. בגולדן סטייט הם יכלו ללחוץ על הדוושה ולברוח ל20 נק' הפרש בכל רגע נתון שיתחשק להם. במקום זה הם משחקים כמו שכונה.

ynvgi

New member
פישר הורג אותי לפעמים...

איזה מזל היה. סטף קארי פנוי לגמרי לשלשה ומחטיא 3 שניות לסוף. תרגיל מטומטם ופישר במקום להשאר עליו הולך לשחקן (לא זוכר מי זה) שלא נראה לי יודע מה זה קו שלוש. מצד שני זה היה משווה את המשחק ומשאיר קובי לנצח, אז זה לא ממש משנה. וקובי הוסיף שבפלייאוף אף קבוצה לא תשחק ככה אז אי אפשר לקחת כלום מהמשחק הזה. עדיין די מרגיז ההפרשים במשחקים של לייקרס.

שום מילה על פיניקס?

אומנם כבר ראינו תצוגות כאלה בעבר. אבל דווקא השנה זה מחזה די נדיר. 114-152 לפיניקס על מינסוטה. כמובן שזה שיא נקודות השנה(אפילו משחקים עם הארכות לא הגיעו ל150) ודווקא מינסוטה סוף סוף בסגל מלא,עם אל ג'ף ועם לאב מתפרקת ככה. ולא...ברבוסה לא עשה את ההבדל...

עידו17

New member
ההתקפה הטובה בליגה מול ההגנה הגרועה בליגה

התוצאה מפתיעה מישהו?

152 נקודות/38 הפרש זה תמיד מרשים

אחרי בדיקה קצרה, היו 32 משחקים (כולל זה) ב25 שנים האחרונות בהן קבוצה קלעה 152+ נקודות. ארי עוד בדיקה קצרה, רק ב5 מהם (כולל זה) הקבוצה השנייה קלעה 114 או פחות. ככה שכן, התוצאה מפתיעה. אותי לפחות.

somone141

New member
כתבה טובה על הסיכויים ש...

שהלייקרס יאבדו את המקום הראשון במערב.... http://www.nba.com/2010/news/featur...7/lakers.homecourt/index.html?ls=iref:nbahpt1 אף אחד שם לא חושב אפילו על מקרה כזה.. וקובי מדבר על המאבקים הצפויים ועל אלו שהיו בעונה שעברה מול דנבר והיתר.... LA מסוגלת עוד לגבור על קליבלנד בדרך למאזן הכי טוב, אבל זה נראה שהם פשוט לא מתאמצים מספיק כדי להשיג את זה. אם אכן זו תהיה הקאבס בפיינלס מולם, זו יכולה להיות בעיה. קליבלנד יציבה מאוד בבית, קטלנית, ויש לה העונה את מה שצריך, בניגוד לסידרה מול אורלנדו אשתקד, כדי לעשות את זה. ג'יימסון, שאק, ספסל מצוין, שחקנים שצברו ניסיון כמו ווסט, מו גיבסון, ורז'או וגם ג'יימס, והלייקרס כבר הפסידה שם העונה. אבל.. לי כאוהד, ולפי איך שאני מכיר את הלייקרים, אני בטוח שמול כל יריבה, בכל ארינה, יש להם את הכלים לנצח, במידה ונראה אינטנסיביות מוגברת ורצון עז לנצח. כשהלייקרס רוצים, אף קבוצה לא יכולה להתחרות מולם. כשהם באים שאננים (כמו בהרבה משחקי חוץ השנה), הם יכולים להפסיד למיאמי ושארלוט.. וואלה, הכל בראש. צריך להגיע מחוייב, תחילה מנטאלית, ואז מקצועית, כי כישרון כזה אין באף מקום אחר. עם כל הכבוד ליתר הקונטנדריות.

somone141

New member
אי אפשר להעלות פה קליפים?

רוצה לשים כמה מהמשחק שהייתי בו... תמונות יצאו לא טוב (צלם אני לא :()

אתה צריך קודם ליצור שם משתמש, ואז הוא נותן לך

להעלות סרטונים. בקשר ללברון פאן, אני בכלל אוהד סלטיקס, וגם שמחתי שאורלנדו ניצחו שנה שעברה את קליבלנד, אבל אני גם לא עיוור למה שברור. לא שאני חייב לך הסברים אבל שיהיה...

somone141

New member
אתה לא חייב לי הסברים

וגם לא לזרום עם הזרם רק כדי להיראות בסדר בעיניי אחרים. יש לך נטייה כזו, וחבל, כי בניגוד לאחרים אתה נשמע לי בחור אינטילגנטי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זכית בפרס

ההודעה המתנשאת ביותר בתולדות הפורום. אולי אפילו נשים אותה בטאגליין או משהו כזה.

י ו א ב

New member
פששששש

בניגוד לאחרים, הא? אשכרה פורום של דפרים - מזל שאתה קיים.

somone141

New member
הציוניות יכולה להרוג, תיזהר

מן הסתם לא התכוונתי לכולם, הסר דאגה מליבך.

עידו17

New member
כל מטאטא יורה בגולדן סטייט

כל הקלישאות על השיטה של דון נלסון כבר ידועות, אבל מה שהולך שם בימים האחרונים די יוצא דופן בכל קנה מידה. מבין השמינייה ששותפה אתמול מול ניו אורלינס, לחמישה יש עבר בNBADL, כאשר שני שחקנים שנמצאים בNBA חודש או פחות קלעו 52 נק' (!) - אנטוני טוליבר ורג'י וויליאמס. אנטוני מורו וסי.ג'יי ווטסון לא נבחרו בכלל בדראפט, ואפילו מונטה אליס היה בסך הכל בחירת אמצע סיבוב שני.

ThEgReEnKiNg

New member
נצל"ש ,מומלץ לראות את סל הניצחון של בוש.

אפשר לראות בטופ 10 של יום רביעי באתר של הנ.ב.א , הוא מקום ראשון שם. מהלך שלא היה מבייש את כרמלו אנתוני או לברון ג'יימס , בילבל את השומר שלו לחלוטין ממש אהבתי.

למעלה