לייקרס - אוקלוהומה

somone141

New member
לייקרס - אוקלוהומה

פשוט לא ייאמן. לכל שלושת הקבוצות האחרונות במערב יש את אותו מאזן! אז למה דווקא OKC מול LA ולא ספרס או פורטלנד? בכל מקרה - הלייקרס קיבלו את היריבה השניה הכי קשה, אחרי ספרס. פורטלנד הייתה באה בסיפוק רב, עם או בלי רוי. יהיה כיף לראות את דוראנט נגדנו, לא יהיה פשוט, וואלה החבר'ה האלה צעירים ועקשנים, יש שם הגנה מצוינת, רכז שאני חושש ממנו, יותר בגלל ה-PG שלנו, ואם לא ניהיה במיטבנו, גם 70-75 אחוז יספיק אגב, הסידרה מול יוסטון אשתקד עלולה לחזור. מקווה שהמנוחה של קובי תעזור לו, בלעדיו סחטנו ניצחון מהקינגס והושפלנו הלילה בדרבי, אוי אברוך, מקווה שהאחרים יעלו את הרמה שלהם, ITS FUCKING GAME TIME זהו, אין יותר לבוא שאננים, אין יותר לחפף, אין יותר להגן כמו בליגת הנשים הישראלית, חייבים לגמור ת'סידרה הזו במקסימום חמישה משחקים, כי סידרה ארוכה מזו עלולה לפגוע בנו בהמשך - עייפות/פציעות וכו'. יאללה - אני הולך לנסות לארגן לי כרטיס לפחות לאחד משני המשחקים באוקלוהומה.. מקווה שנמצא כרטיס בלא יותר מ-300 דולר. האולם של OKC הוא עדיין לא סטייפלס, או MSG, ולא פחות חשוב זה לעוף מהעיר המסריחה הזו (אורלנדו. כן, סבלתי פה). טיסה+חדר במלון (עם חבר)+כרטיס למשחק - אבבא. אני הולך להתרוקן.. אבל הכל בשבילו.. זה שווה את זה. GO LAKERS GO KOBE

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם הייתי במקומך

הייתי הופך את העולם בנסיון להשיג כרטיס. אם אתה כבר שם, פשוט אל תוותר על זה!

somone141

New member
אני מנסה

לראות מה יותר משתלם לי - טיסה ללוס אנג'לס לאחד המשחקים או טיסה לאוקלוהומה (שזה בערך שעתיים נסיעה מהמקום שאני נמצא בו, אורלנדו). מן הסתם טיסה לאל.איי תעלה יותר יקר, גם כרטיס כי זה עדיין הבית של הלייקרס.. אבל כמובן שאני מעדיף להיות בסטייפלס עם כל האוהדים מאשר להיות זר (למרות שעדיין יהיו אוהדי לייקרס) ב-OKC. נראה. זה לא קל. עלה לי המון להיות במשחק של מיאמי, רגרל סיזן בסך הכל. ונסעתי באוטו מאורלנדו למיאמי, עכשיו אני צריך טיסה שזה יותר יקר. אני בודק, כל הזמן. מה שלא יהיה - לא אחזור לארץ עד שלא אראה משחק פלייאוף אחד לפחות של הלייקרס. זה התכנון שלי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה אוהד לייקרס או אוקלהומה

עוד כמה דולרים זה מה שישבור אותך? טוס ל-LA ותהנה כמו שצריך! אגב, אם ידעת שאתה בארה"ב בתקופה הזאת למה לא קנית כרטיס לפלייאוף מראש וזהו? זה לא שהיה ספק לגבי השאלה אם הלייקרס יהיו שם

somone141

New member
לא חושב שאפשר היה לרכוש באמצע העונה

כרטיס לפלייאוף... ואכן צודק. עדיפות ראשונה LA, אבל דברים מתפתחים אתה יודע... אלא אם כן אתה יכול לסדר לי מקום ליד טום קרוז שם במושב הראשון
בכל מקרה, תודה על התמיכה. נחמד מצידך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה הוא מחכה?

אני משוכנע שבנבחרת ישמחו לקבל אותו

The Prospect

New member
חחחח יש לי הרגשה שלא קראת את כל הכתבה

קובי ממש לא יצא טוב בכתבה הזו.

תום116

New member
סוף סוף

באמת שנדפק לי המוח כבר מהעונה הסדירה והשיא היה הלילה בהשפלה מול הקליפרס- כאילו מה!? גם טוטנהאם וגם הקליפרס מנצחות את ארסנל והלייקרס- איזה לילה, תענוג. לא יודע מה לחשוב, קודם כל מה שבטוח- אני הרבה פחות אופטימי מאשר הייתי לפני תחילת הפליאוף בשנה שעברה, שבאמת הייתי בטוח שזה שלנו. עם כל הכבוד לחומר השחקנים המעולה, בסה"כ במהלך העונה הראינו קמצוץ מעט מאוד מהכישרון והיכולת האמיתית שלנו וזה בא לידי ביטוי גם בתוצאות- יש לנו משהו כמו 10 ניצחונות פלוס מינוס פחות מהעונה שעברה! זה המון, המון. עם כמה קלישאתי שזה יכול להישמע- זה נכון כמה שזה יכול להיות- קובי זה האיש ואם הוא לא ייתעלה על עצמו, וימשיך את היכולת הרעה- באמת שאין לנו סיכוי. הקלוזר הטוב במשחק והוא הוכיח את זה גם בתקופה הרעה שלו, אבל בפליאוף זה לא יספיק...סה"כ ראיתי לאחרונה את ההופעה של קובי במדיסון, תענוג פשוט תענוג ואני באמת מקווה שנראה את הקובי האמיתי בפליאוף הזה. ביינום כשיר זה חשוב מאוד אבל הספסל פח מדאיג, מן הסתם. משחק מספר 1 בראשון בערב, מקווה שיהיה טוב ובכל מצב- יאללה לייקרסססססס!!!!!

somone141

New member
אני לא חושב ש 7-8 לכאן או לכאן

אמורים לקבוע אם הקבוצה טובה יותר או טובה פחות... הלייקרס העבירו את הזמן בתקופה האחרונה, קובי ישב בחוץ, הייתה ירידה באינטנסיביות, הלייקרס פשוט לא באו מנטאלית למשחקים האחרונים, לא קשור ליכולת. תאמין בקבוצה שלך ידידי, we are the best. כל עוד מישהו לא ידיח אותנו, אנחנו הכי טובים. אז הפסדנו כמה משחקים לקליפרס, שארלוט, מיאמי ופורטלנד בלי רוי - so what? לא אומר כלום. לגבי קובי, זה הפציעה יותר מאשר ערבי קליעה רעים. אני לא זוכר אותו מחטיא פעמיים רצוף מהקו בקלאץ'. ושתיהן היו קצרות, בקושי נגעו בחישוק, משמע האצבע מפריעה לו. הוא לא יתלונן על כך כי הוא לוחם ולא רוצה לתרץ, אבל זה משפיע עליו, האחוזים שלו ירדו מאז הפציעה, מ-2, 3 וגם מהקו. מקווה שהמנוחה האחרונה עשתה את שלה, וגם אם לא - 60 אחוז קובי יחד עם היתר אמורים להספיק מול OKC, עם כל הכבוד... אח"כ מול פיניקס בסיבוב השני (אין לבלייזרס בלי רוי סיכוי), מאמין שנשתפר, גם ביינום יחזור.. יהיה בסדר! אני לא מודאג בשיט מהפלייאוף הזה. זה שלנו.

somone141

New member
אגב

מה אתם אומרים על החולצה שקניתי פה באורלנדו? עולה עליי כמו שמלה, אבל זה מה שמצאתי..... 60 דולר עלה.. 250 שקל בערך.. בארץ יש דבר כזה ?

בארץ אין כלום

אני השגתי לחולצה של קובי שנה שעברה ב39 דולר, שזה סבבה לגמרי

למעלה