ליינארט נשאר ב USC

דנייייי

New member
ליינארט נשאר ב USC

הנה הלך לפריסקו הבחירה, אפ אני הם אני מחכה לו לשנה הבאה ומתרכז בבנית הקבוצה ולהכין לו את הקרקע

ofribecker

New member
שתי אופציות טובות נוספות לדראפט

בדראפט השנה יהיו שני קווטרבקים מעולים אחרים, כך שהיעדרותו של ליינארט הפעם לא כזו נוראית עבור הבוחרים הראשונים. מאוקלהומה יגיע ג'ייסון ווייט זוכה ההייזמן של השנה שעברה שהוביל את אוקלהומה לשנתיים רצופות מדהימות בסך הכל, למרות שלא זכו באליפות. מפארדו מגיע קווטרבק מעולה בשם קייל אורטון, שהיה מועמד ראשי בתחילת העונה להייזמן אך נסוג מעט לקראת הסוף. לא נראה לי שכדאי לקבוצה כלשהי "לחכות" לשחקן זה או אחר כי יש עונה שלמה נוספת שבה היא כבר יכולה להתחיל לבנות ולהיבנות עם שחקנים צעירים טובים חדשים. השניים שציינתי כאן הם לא בהרבה פחות טובים ממאט ליינארט. אולי קצת פחות מפורסמים ממנו כרגע, אבל זה הכל. תזכרו באיזה סיבוב למשל נבחר טום בריידי. (סיבוב שישי! חסכתי לכם).

דנייייי

New member
אני לא מבין למה אתה כל כך מחזיק

מוויט...שחקן נחמד אבל לא משהו שילך גבוה בדראפט...בטח לא בסיבוב הראשון והשני... אורטון לא רע אבל לא ברמה של ליינארט או רוג'רס אם רוג'רס יצא הוא יהיה בחירה משובחת לניינרס

ofribecker

New member
ג'ייסון ווייט ועוד

תתעלם מהמשחק האחרון של ווייט באורנג' בול. הוא שחקן מצוין. שחקן שזכה בהייזמן לא יכול להיות בינוני. אוקלהומה הגיעה איתו גבוה גבוה והרבה בזכותו. אני מסכים שרוג'רס זה שם נוסף שישחק בדראפט הזה גבוה אם ילך אליו. יש עוד, אבל היריעה קצרה כרגע מלסקור את כולם. לקראת הדראפט במרץ-אפריל הבטחתי ליורם, ואני מתכוון לקיים, שאתן סקירה מקיפה יותר על הצפוי בדראפט.

דנייייי

New member
אם ההייזמן

היה מדד הצלחה כלשהו אז שחקנים כמו דני וורפל, ראשן סאלאם, ג'ינו טורטה, טיי דיטמר, אנדריי וור, רון דיין, כריס וונקי, אריק קראוץ' וכו' היו תותחי על בליגה. אבל מה לעשות שההיזמן הוא לא מדד להצלחה במקצוענים. ואני מציע לך לא לתפוס כל כך מההייזמן ולעשות ממנו משהו שהוא לא. בכל מקרה נחייה ונראה איפה וויט יבחר..אני מהמר לא לפני סיבוב שלישי. ואגב אני יעלה סיקור די נרחב על הדראפט בוואלה פוטבול לקראת הדראפט

ofribecker

New member
התיחסות

אני מסכים לחלוטין שההייזמן אינו מדד להצלחה ב NFL, אבל הוא כן מדד לפוטנציאל. ג'ייסון ווייט לדעתי ייבחר מעט גבוה יותר ממה שאתה נותן לו, אבל באמת - נחכה ונראה. אשמח מאוד לקרוא את סקירתך בעניין הדראפט בוואלה ואשמח עוד יותר אם גם תוסיף אליו קישור מהפורום שלנו. זה טוב שיש אנשים כמוך שמעודדים את ההבנה וההיכרות עם משחק הקולג'ים. לדעתי לא מספיק מעריכים ומוקירים אותו מחוץ לארה"ב. אני אחד מבין היחידים שאפשר כנראה לספור על יד אחת בישראל שקצת מכירים ועוקבים. יישר כח. כאן בפורום יש עוד אחד או שניים וזהו.

דנייייי

New member
תודה על המחמאות

האמת גם מדד לפוטנציאל הוא לא אבל נניח... בכל מקרה אכן את המכללות לא מכירים מספיק בארץ. ואם היו מכירים אז היו מבינים ששם נמצא כל הכיף. וששם משחקים בשביל אהבת המשחק וגאוות המכללה והמדים...מה שאי אפשר להגיד על כל שחקן במקצוענים וחבל

ofribecker

New member
בכל מה שקשור

למה שאמרת (אחרי עניין ההייזמן) אני אומר אמן! אכן, הקולג' זו החגיגה האמיתית, לא יודע כמה יצא לך להיות נוכח במשחקי קולג' אבל אם כן, אז אתה בטח יודע למה אני מתכוון ולמה התכוונת קודם כשאמרת שמשחקים בשביל המדים וכו'. אני באופן אישי אוהד של מישיגן וולברינס ויצא לי כ 15 פעמים בחיי להיות במשחקים באן-ארבור יחד עם עוד 110,000 איש לפחות. אין על הקולג'ים, אין על ה"ביג-האוס".

דנייייי

New member
התכוונתי

שהילדים האלה משחקים בשביל ה UNIFORM שלהם בשביל המסרות בשביל הקבוצה והמכללה...עניין של מסורת יותר מהכל וגם אהבת המשחק שם הרבה יותר מורגשת. בכלל אהבת המשחק מורדשת יותר כשיורדים יותר לתיכונים ולליגת הילדים לצערי לא יצא לי, אם כי כן יצא לי סיור פרטי לחלוטין במדולנאדס, דברים טובים קורים שאתה מקושר לקבוצה שלך :) אני חולה על מיאמי הוריקיינס...אבל יש לי סימפטיה מאוד גדולה לגייטורס ולבאקאייז

ofribecker

New member
אתה בוודאי

מנסה לעצבן אותי עם הבאקאייז, לא? סתם. פשוט מי שאוהד מישיגן מקבל פריחה בכל פעם שמזכירים את אוהיו סטייט. ובשבילך - בפורום כאן יש לפחות עוד אחד שאוהד את המיאמי הוריקיינס - FL Marlin.

דנייייי

New member
האמת שאוהיו

הייתה האהבה הראשונה שלי עוד בתקופה שטרי גלן שיחק שם...ועדו כמה וכמה שחקנים כמו שון ספרינגס-אורלנדו פייס-וורייבל-אנדי קטצנמוייר...ואיזה פרשמן בשם בוסטון

ofribecker

New member
לי יש את המזל

שהאהבה הראשונה שלי (מישיגן) מלווה אותי מגיל 4 ועד היום (אוטוטו 37). והשנאה הראשונה שלי היתה אוהיו סטייט, אין מה לעשות. לומר את האמת במשחק האליפות לפני שנתיים בין מיאמי לאוהיו סטייט דווקא חשתי סימפטיה מסוימת לבאקאייז בכל זאת, בגלל היותם שייכים לביג-טן. אבל זהו. בימים כתיקונם, אין לי ולא תהיה לי לעולם שום סימפטיה אליהם. GO BLUE. ועכשיו - לטלוויזיה, כי תיכף מתחילים!

Amir BA

New member
GO UM

סוף סוף עוד אוהד מיאמי כאן בפורום.... אני בצעירותי גרתי 5 שנים במיאמי והיה לי מנוי שנתי להוריקיינס. שם למדתי את המשחק ואת האהבה אליו...אין כמו משחק פוטבול בין UM ל-FSU, ויסלח לי עופרי, אני יודע ששנינו לא אובייקטיבים אבל זה ה-משחק מבחינתי. יצא לי לראות מקרוב שחקנים כמו ריי לואיס, סנטנה מוס, וורן סאפ, ג'ינו טורטה, קן דורסי, לאמאר סמית , אד ריד ועוד.... GO CANES

Amir BA

New member
עופרי...שכחת את ה-QB הכי טוב

שאמור לצאת מהדראפט הזה. אלכס סמית אמור להיות ה-QB הראשון שייבחר, כך לפחות לפי כל המומחים ב-ESPN. הייתה לו שנה מדהימה. הוא יודע לזרוק ויודע גם לרוץ טוב מאוד. אחריו כנראה ייבחר רוגרס מ-CAL. גייסון וויט ייבחר אומנם אבל אני לא חושב שזה יהיה בסיבובים הראשונים.

ofribecker

New member
לגבי אלכס סמית

אני מבין שהוא היה רק ג'וניור העונה, האם זה סגור שהוא הולך לדראפט?

למעלה