ליין צ'אט...

J To The Lo

New member
ליין צ'אט...

כל יום בשעה 11 ורבע..מיד לאחר סקס..והעיר הגדולה יפתח חדר צ'אט..בצ'אט הרגיל של הפורום ג'ניפר לופז על מנת להעביר את סוף החופש בסבבה ולבכות על השנה הקרבה ובאה החדר יספק אוכל(במבה לולו)שתיה(מים של הברז)וכאפות(איזה סוג שבא לכם) חופשיייייייייייייייייי החדר ינוהל ע"י J To The Lo(אנוכי) וuptown girl 4 ever שחשבו על הרעיון ה
הזה תבואו בהמוניכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (מור,זה מספיק ם?)

לא זה לא מספיק../images/Emo3.gif

תבואו בהמוניכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עכשיו זה יותר טוב

ייאיייייייייייייייייייי

יאללה מי עוד בא?? בואו בואו בואו בואוווווווווווווווווווווו

All I Have

New member
אני באההה../images/Emo8.gif

מור את הולכת לסבוללללללללללל חחח סתם מה כבר אני יכולה לעשות...חוץ מלארוז בעעעעעעעעע

או אווווווווווווו../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחח את עדיין אורזת??? תני לאחותך הקטנה איזה 10 שקל כדי שתארוז לך... למה את מסתבכת עם זה בכלל??

תגידי לה...

שאם היא מסתלבטת אין כסף ואין חומר על בריטני או משהו בסיגנון חחחח BTW אני צריכה עזרה עם העיתונים... בא לך?? חחחחחח יש לי כאן ערמות של cd:uk מלפני הספירה פחחחח

All I Have

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןן

ג'ניפרררררר והיא כבר לא אוהבת את בריטני היא אוהבת את המורדים ונתתי לה חומר והיא לא רצתה... ולמה את חושבת שאני ייתן לאחותי לגעת בדברים שלי?!? לחדר אני בקושי נותנת לה להיכנס...

הלוואי עליי שאחותי לא תיכנס

כנסי לפורום של ווסט, אחותי הכריחה אותי לכתוב שאני חולה על נודיה המסרוחה ושאני עומדת להתעלף כי שמעתי שהיא באה לארץ!!! ולמה זה??? כי ביקשתי אפרסק!!!!!!!!!! מה סה"כ רציתי??? אפרסק מסכן?? בשביל זה אני צריכה לעבור השפלה כזאת?? גרררררררררר

All I Have

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ילדה מוזרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

והנה קישור מדוייק להודעה

חחחחחחחחח אבל אפחד לא האמין שאני כתבתי את זה חחחחחח קבלי את נקרעת חחחחחחחח

All I Have

New member
סנובה כנסי לאייסי

אני לא פה...הלכתי לארוז לארוז=יאקקקקקקקק

QueIronia

New member