לייל ירח

miki69

New member
לייל ירח

נו היה צפוי ליל ירח ,החלטנו יורדים דרומה כבר 9 בערב יורדים לכיוון מצפה רמון המכתש הגדול, שני בקבוקי יין כוסות קריסטל למהדרין וטסנו דרומה אחרי שעתיים וחצי על שפת המכתש התהום מתחתינו פתחנו בקבוק יין רק אני והיא דממת אלוהים אין נפש חיה באזור רק ניצנוצי פנסים מרחוק מאוד , יושבים על מכסה המנוע של הגיפ שותים נהנים מתחבקים ,אור כמעט מלא בחוץ ליטופים נשיקות דבר מוליך דבר סקס נהדר על מכסה המנוע בין שום מקום לאף מקום(מזל שדאגתי לשים אבנים שהרכב לא ידרדר) חברים וחברות מומלץ בהחלט

*g99

New member
עוד פרוט בבקשה,

אנחנו רוצים לבעור מחום..

miki69

New member
רק על קצה המזלג

רק שתהיה לכם טעימה מצטער אבל זו לא הייתה פנטזיה אלא חוויה אמיתית

miki69

New member
איך? איך אספר לכן??

רק מלראות אתכן כותבות כאן ברמה שכזו אז כל מה שאכתוב יתגמד לעומתכן ??!! כוסית גררה כוסית חיבוק גרר חיבוק ,התמזמזנו פראית על מכסה המנוע(של הגיפ לא המנוע שלה) בשלב מסויים הורדנו את החלק התתון, טוב נו התפשטנו ונשארנו רק עם חולצות אני יושב על מכסה המנוע נשען על החלון היא עומדת על הגיפ נשענת על מסגרת החלון ,הכוס המגניב, החלק, המגולח שלה מולי ,בלי להסס הצמדתי אותה אלי והתחלתי ללקק אותה מלמעלה למטה, כאשר אני מחדיר לעיתים את לשוני, מה אומר הנערה נמסה לתוכי, טוב את הנוף כבר לא ראיתי רק אותה צמוד אלי היא עומדת אני מלקק אותה מחדיר אצבע אחת מקדימה ועוד אחת מאחור וכאשר אני מוצץ לה את הדגדגן היא התמוטטה עלי אורגזמה פראית אמיתית הרגליים לא החזיקו אותה יותר איך שהיא ממוטת עלי הושבתי אותה עם הפנים אלי וחדרתי אליה, הממממ היה ענק ,היה מגניב היה אלוהי באמת .

*g99

New member
יפה יפה..

ומה איתך? לך לא הגיע עונג (לא רק מלראות אותה נהנת)?

נו זה היה קשה?

אתה רואה? קצת מאמץ אפשר לכתוב .. הייתי מוסיפה לסיפור את האקט עצמו בפעולה..וכמובן את ההנאה שלך מול שלה ..זה נותן אפקט שונה לסיפור

miki69

New member
נהנתי? ועוד איך

מה קרה לכן ?? ראשית חלק גדול מההנאה זה לראות את בת זוגך נהנת בצורה שכזו(טוב כנראה אני דפוק) שנית נהנתי ועוד איך איזה אורגזמה בילתי מסתיימת שנמשכה מייד לאחר מכן ברצף בחדירה ארוכה ואיטית כאשר בשלב מסויים גלשנו מהרכב על הקרקע בלי לשים לב לאבנים סלעים וכיוצא בזה עד , עד שעצרנו באמצע בצחוק פראי שראינו ששנינו מלאים חול ואבק בלי לשים לב קמנו עדיין עם הזיין עומד לתפארת פרשנו שמיכה עוד קצת יין והשלמנו את המלאכה. 3 בבוקר עייפים שתויים למדי חזרנו הבייתה, מקלחת הגונה נקיון הדדי וחרפנו פראית עד לבוקרו של יום חדש. פנטזיה?? לא !!!!!!!!!! הנאה כן!!!!!!!!!!!!!!!!! הפנטזיה שלי? אני מת לעשות סקס מהנה עם שמנמונת ולא עם מישהיא אנורקסית צריך לגוון בחיים לא?

למעלה