ליילה......

ליילה......

בזמנו כשיניב וגפן ניהלו את הפורום היתה לנו גלריית תמונות מדהימה של המוןןןןןן אנשים מכאן... הכניסה כמובן היתה לכל אחד באופן אישי ורק למי ששלח תמונה אם תבדקי את העניין....אולי אפשר לצרף תמונות של החברים כאן לשנות...לשפר....ולסדר מחדש... אודה לך מאוד... מקסימוששששששש

אוי ואבוי......../images/Emo7.gif

אם אין אותיות במקלדת ז´תאומרת שלא ניקרא ונהנה יותר מפניניי לשונך? What is a man to do???
Hey Judy, since you are going to Turkey, Istanbul I presume, would you mind getting me something from the Grand Bazaar? JUST KIDDING....Have a great time and make an Oscar winning documentry. I absolutely LOVE documentaries.

judyr

New member
אז יום אחד כשתהיה בארץ....

אי אראה לך את הדוקומנטרי שעשיתי בפרוייקט הסיום בלימודים... אולי לא הכי מקצועי שבעולם... אבל הוא היה הראשון שלי... (התרפקה הילדה על זיכרונות.....
)

תותי-בת

New member
אוהוהוההההההההההההו!!! כמה פעמים שאני הזכרתי את הנושא הזה!!! ובבקשה לשמור על הקרדיט - מורן ויניב פתחו את זה, לאחר מכן כשמורן סיימה לנהל את הפורום וכשגפן התחילה לנהל אותו היא שמרה עליו טוב טוב יחד עם יניב ומאז ששניהם כבר לא מנהלים - אז אין לא את (1)גלריית התמונות המדהימה שהייתה לנו ולא את (2)המפה של העולם שכל אחד סימן את עצמו בה וראו את השמות של משתתפי הפורום - כל אחד במיקומו על המפה. שיהיה המשך ערב טוב, ליאת שצריכה להאריך את הדרכון.

Mega Babe

New member
היי איזה יופי

מחכה להמשך... לא הייתי פה כשהייתה גלריה ומפה נשמע טוב!

תינקושששששש את צודקת!

סליחה...הקרדיט באמת של מורן ויניב..... ואני חייבת לומר.... 1. דברים לא נשארים תמיד כמו שהם.....בהתאם לסביבה דברים משתנים וכך קרה גם כאן...לצערי אך הנה חמודה.....לדעתי זה הולך ומשתפר סוף סוף לטובה. 2. אל תשכחי היה גם פרשת השבוע של פנטום....והיה את הסיפור כל שבוע על אחד מהחברה כאן......יש המוןןןןןןןןןןן דברים 3. תמיד אפשר להתחיל מחדש.....ולהוסיף! 4. אני מנהלת כאן פורום.......וכל פעם אני עושה משחק חדש..... היום התחלתי משחק חדש שנקרא שירשור ה - 50! ומה בעצם המשחק הזה? כל אחד כותב 50 דברים שמאפיינים אותו והכל בהומור וצחוק. כך מכירים אחד את השני....וגם צוחקים וגם סבבה. עוד משחק ששיחקנו עד לא מזמן זה נכון/ לא נכון מפרסמים משהו שעשינו או סיפור ואנחנו אמורים לנחש אם זה נכון או לא נכון רק ע"י הצבעה
נכון
לא נכון....אפשר לשחק את זה גם כאן לדעתי כל מה שיגבש מעט...יוסיף פלפל ומלח לעניין. 5. תותינקה אמרתי כבר שאני מתה עליך??????????? 6. מה דעתך על 5
? מקסימושששששששש

ליילה.....

ההודעה למעלה גם בשבילך....... אצלי זה עובד נראה לי שיעבוד גם כאן.....תנסי
וקחי את הזמן.....

תותי-בת

New member
מקסימושיתה 1. דברים משתנים - אחלה, אני אף פעם לא אהבתי שיגרה 2. לפנטום אני הכי מתגעגעת 3. צודקת 4. אני יודעת שאת מנהלת אפילו נכנסתי פעם לפורום שלך וראיתי את המשחק נכון/לא נכון שעשיתם.... 5. אני בריאה עלייך כפרוש!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif 6. מה דעתך על 5? ../images/Emo8.gif

sirpad

New member
רק לא ייצא לך יותר ארוך מהנרתיק

של איסתא ואז לא תוכלי לשים אותו בשום מקום.

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחחחחחח יש לי כבר דרכון, אני רק צריכה להאריך אותו.. ואוף אין לי כוח לעשות את זה, אבל אני חייבת לטוס לתאילנד!!! חייבת! ../images/Emo9.gif

ליילה

New member
אין שום בעיה

קודם כל , רעיון המפה כבר בעבודה, כשיהיה מוכן אני אודיע לכם, וכל אחד יוכל לסמן את מקומו במפת העולם. עניין הגלריה נשמע מצויין, אני אברר את העניין ואפעל כדי להקים גלריה חדשה. וכל יתר הרעיונות, מתקבלים גם הם בברכה. אל דאגה, יש לי עוד הרבה רעיונות ודברים שאפשר לעשות פה, לאט לאט, נעשה הכל.... תנו לי קצת זמן, וכמובן, הרבה רעיונות טובים שלכם, והכל יתבצע

אלבום התמונות עדיין קיים

ומי שיש לו גישה עדיין יכול לגשת אליו באותה צורה. גפן מנסה כבר תקופה ארוכה להעביר את הניהול ואנחנו לא בטוחות איך עושים את זה, ולכן הניהול של האלבום עדיין בידיה. בכל אופן האלבום פעיל ואפשר להוסיף תמונות.

תותי-בת

New member
אהמממ.... לדעתי כדאי להזכיר לאלו שהייתה להם הגישה לאלבום מה הכתובת... כי אני לפחות שכחתי ../images/Emo9.gif יום טוב, ליאת.

כמו שאמרתי היות והניהול אצל גפן

אין לי דרך לדעת למי היתה גישה ולמי לא (כלומר מי ה"חברים" בקבוצה). אני יכולה לנסות לשלוח איזו הודעה מהאתר אבל אני חושבת שרק מנהל הקבוצה יכול לעשות את זה.

למעלה