יש באמת דבר כזה ג'מוס?? ../images/Emo12.gif
ואני חשבתי שזו המצאה שלי!!! וסיפור שהיה כך היה. לפני משהו כמו שנתיים (אני חושבת), עדי החליטה לנסות ולהכין עוגת מוס שוקולד. שלא תבינו לא נכון, אני בשלנית מהסרטים, נורא אוהבת לבשל ועושה את זה מצויין, רק מה, לאפות...
זה כבר ממש לא אני. אמא שלי קונדיטורית מדופלמת ושום דבר לא יגיע לעולם לקרסוליה, ולכן כל החיים שלי פשוט לא ניסיתי אפילו... בכל אופן, מה עושים כשנורא רוצים עוגת מוס שוקולד ואמא בישראל? טוב, אז שינסתי את מותניי, וקניתי כל מיני מצרכים, ואפילו חיפשתי מתכונים והחלטתי לנסות. ובעוד אני מערבבת, מקציפה, ומכינה את התערובת, איכשהו נראה לי העניין לא מתאים, אז הוספתי קצת פה וקצת שם, ושפכתי פנימה שוקולד מומס (למה לא, מה יכול להיות רע), ובסוף כלאחר כבוד הכנסתי את העניין לתנור. כל הבית השתגע מריחות השוקולד האפוי, כל שניה רצנו לתנור לראות אם זה מוכן. רק מה, ה"עוגה" לא תופחת, ובכלל נראית מוזר. אחרי איזה שעתיים החלטנו להוציא אותה משם. יצא משהו פחוס, משונה, לטעמי טעים לאללה ויובל חשב שזה מחריד, במרקם שוקולדי חלקלק - אין לי אפילו מילים לתאר את זה. קראנו לו ג'מוס. מאז, תקרית הג'מוס מפורסמת במקומותינו, וכל פעם שמישהו ביקש או הציע שאאפה משהו, היינו מזכירים להם את תקרית הג'מוס המפורסם. למה אנשים מניחים אוטומטית שידיעת בישול ואפייה זה אותו דבר? בכל אופן, חשבתי שהמילה ג'מוס היא משהו מקורי שיובל ואני המצאנו, ועכשיו התפוצצה לי הבועה