לייטנסי דרך USB

Asaf Asulin

New member
לייטנסי דרך USB

באולפן הקטן שלי יש לי סינטי עם יצאה למידי שאני משתמש בו דרך כרטיס קול מקצועי והכל טוב ויפה ואין בעיות לייטנסי או משהו כזה. זה באולפן בבית, רציתי לחבר איזה אורגן ישן עם יצאת מידי לסתם מחשב, ללא כרטיס קול שתומך בכניסות מידי, רק כדי קצת לנגן ולבדוק כל מיני VST ומצאתי בכלי זמר כבל קומבינה כזה שנותן לך חיבור למידי מהצד של המקלדת שליטה (אורגן במקרה שלי) ומתחבר אל הUSB במחשב. השאלה היא האם מישהו ניסה את הטריק הזה והאם זה עובד טוב לדעתו, זאת אומרת שהלייטנסי לא מורגש, שיש אפשרות לנגן חיי ולא לשמוע את עצמך בדיליי משמעותי. פתרונות מסוג חיבור אל כניסת הג'ויסטיק לא עולים יפה בדרך כלל יש לייטנסי של ארבעים שנה.
 

murzik3591

New member
הנפילה בקו המחשבה שלך הוא בחיבור...

הלייטנסי נגרם כתוצאה מיכולת של כרטיס הקול ולא בגלל הכבל או סוג החיבור. אני אמנם לא חיברתי מעולם כמו שאתה שואל כאן אבל סביר להניח שהלייטנסי ישאר, הרי הכרטיס נשאר אותו כרטיס.
 

elper11

New member
אחי הכבל USB הזה..

עולה 300 שקל בכלי זמר...בלב המפרץ...נראלך ששווה לשים על הדבר הזה 300 שקל ??? לי בכל אופן זה נראה ממש מעפן בשביל הפתרון שלך..אם הכרטיס קול עם עכבה גבוהה אז זה לא משנה איזה כבל תביא... ועל הדרך...מישו יודע כמה עולה הכבל עם החיבור לג'ויסטיק ?? ואיפה אפשר להשיג ?? תודה..
 

Domnastic

New member
אני אישית לא משתמש בשיטה הזאת אני

מכיר מישו פשוט שעושה את זה, [השרשור מתייחס אליי כאמור]
 
למעלה