לייזר פלס

שפן1

New member
לייזר פלס

דיברו עלייך בפורום חדרי חרדים בעבר, גם הוסיפו קצת תמונות, וניתוח אופי שלך. אני נזכר שלבן של האדמו"ר הזקן יצא בן שהשתמד (זה לא כ"כ מפורסם) נו אז אתה לא מציאה גדולה. אני בכל אופן יכול לומר שהתוודעתי לטיפוס מוזר, אולי מתוסבך, ולא החרדי סיבך אותו אלא הוא היה מתוסבך מלכתחילה. לא מתכוון להעליב. פעם הייתה כפירה, כי ידעו את התורה והתחילו את השכלת ברלין היום אין כפירה רק דלות ונובוביות, אין כפירה רק תאווה ובורות. הרב כהנמן מפונביז

שלומפער

New member
טיפשון

קודם כל מכה ואחרי זה "לא מתכוין להעליב".. לא יודע מה כתבו שם בחדרי חרדים, זה גם לא מעניין אותי. איך שאני מכיר (אמנם קצת אבל בכל זאת..) את לייזר, הוא בחור עדין, טוב לב, מיוחד, מוכשר, מקסים... בקיצור, כנראה לא ניסית לעמוד על טיבו אלא סתם להתנגח. והפיסקה השניה של ההודעה פשוט יותר מגוחכת תמיד יש את הקטע שפעם... איי .. פעם היו... היום.? היום סתאאאם.....רק תאוות.. רק בורות. מה בדיוק השתנה? השאלות אותן שאלות, התשובות המתחמקות אותן "תשובות", הכל אותו דבר. השקר אותו שקר, הזיוף והצביעות אותו דבר. למה שהיום לא יכפרו? למה שהיום לא יגיעו (לרוב בעזרת טיפוסים כמוך) למסקנה שהכל זיוף?

שפן1

New member
מתוסבך לא לגנאי

מרוב ששואלים יותר מידי חוזרים אחורה כנראה, החברה החרדית אם יש שם צביעות ושקר זה אומר שהכל שקר והתורה שקר? רמת הויכוחים פה לא עולה על ויכוחי הכמרים בימי הביניים, אלא סתם חיקוי נבוב וריק תוכן של חילונים מטופשים שהולכים בדהרה לעבר "תרבות" המערב. אחרי קריאת הודעה זו מחוק אותה מזכרונך ואל תגיב כלל כי אינה קיימת

אולי תלך לעזאזל ?

שפן0 תפסיק לכתוב פה את השטויות שלך אף אחד לא מקשיב אידיוט

almog4

New member
כנראה שבכל זאת

כנראה שבכל זאת הכפירה מאיימת עליך קצת, כי אחרת לא היית טורח לכתוב פה, בעקשנות רבה, הודעות מתנגחות. ובקשר ל"ניתוח האופי" שעשית ללייזר - הכל שטויות. מעבר לאופי הטוב הישר והחמוד של לייזר, תחשוב מה הבן עשה מגיל 16 ועד היום, ולאן הגיע. נראה לי שצריך קצת אופי בשביל זה, לא ?? בקיצור - תפסיק כבר את הביטול תורה הזה - ותחזור ללמוד. את ביטול התורה תשאיר לנו. כמי שהיו בצד האחר אנחנו בהחלט מעריכים את מזלנו על שזכינו ועל שהיה לנו האומץ.
דני

avi972

New member
כל פעם שאתם עונים לשפן אתם

מקפיצים אותו למעלה. זה שלייזר לא רוצה למחוק את ההודעות שלו מהפורום זה משהו אחד, אבל לא צריך להקפיץ אותו כל הזמן. הפורום הזה מספיק דינמי כדי שהוא יפול למטה תוך כמה שעות.

למעלה