לייזר האם זה נכון?

מחופש

New member
לייזר האם זה נכון?

שמעתי שאתה פורש לגימלאות? שאתה פורש קצת לעיסוקך הפרטיים? שאתה רוצה קצת לנוח מחברי הפורום? האם זה נכון? האם אזני שמעו נכון? איך נסתדר בלעדיך? טיש אחד שלא היית וכבר כמעט ועפו שולחנות לייזר אנחנו לא עוזבים אותך, אין בעולם אהבה כמו אהבה של ........ אז בוא ותמשיך להעניק לנו חום ואהבה מכולנו אוהבים אותך

יהיה טוב

פורש לגמלאות? לא כל כך מהר...אני צעיר מידי. עיסוקיי הפרטיים זקוקים באמת ליחס. חברי הפורום זקוקים למנוחה ממני. יהיה טוב.

מחופש

New member
בזה אתה לא צודק!!!

שחברי הפורום צריכים למנוחה ממך!!! אני לא מאמין שאני קורא את המילים האלו כאן וחברי הפורום לא קפצו למחות האם קיים אחד מחברי הפורום שיוותר על התענוג לראותך בכל זמן שהוא מגיע לטיש? האם יש מישהו שיכול להעיד כאן בפומבי שלשבת עם לייזר היה אצלו דבר לא נעים? האם אתה באמת חושב שנוותר לך בקלי קלות שתתחמק מחברי הפורום ותברח לך לעיסו'יך הפרטיים? עם כל הכבוד לך לייזר שאתה איש פרטי ולא חייב כאן לאף אחד כלום, בכל זאת לא ככה בורחים וטורקים את הדלת. בכל זאת עשית למענינו משהו שאנחנו חבים לך על זה תודות והמשך היכרותינו ביחד אם זה בטיש או בפגש ובפורום כאן. לייזר!!! הכותרת יהיה טוב לא נכונה במקרה דינן ואם זה נכון מה ששמעתי אז המצב לא טוב אז תראה לעשותו טוב ולחדש ימינו כאן כקדם ביי שבוע טוב העובדה שלא יוצא אש מן השמים ושורף את הקנאים ...........תמשיך אתה

מי ברח? מי טרק?

אני לא נמצא בתל אביב ולכן אין ביכולתי להגיע בכל שבוע ל'טיש'. אם ברצונכם לרשום לפניכם מראש, ביום חמישי 12.6, אני אגיע.

אולי ר' מחופש

במקום לצווח ככרוכיא פשוט תסדר לו בחורה. האם זה פייר שיהודי אחרי כמה שנים שיצא בשאלה עדיין בתול?

קריאה נרגשת לרבניות תליט"א../images/Emo7.gif

אחיותנו הנכבדות בנות מלכים(מאן מלכי? רבנן!) היוצאות לשאלה ביד רמה ובזרוע נטוייה תרתי משמע.
איפה ה-"וחי אחיך עמך"? מה קרה למדת החסד שכל כך טבועה בבנות ישראל הכשרות?

../images/Emo7.gif סיפור מרגש וקורע לב...

יקיריי ויקירותיי חברי וחברות הפורום, הנה אני נמצא שוב בפני הדילמה הקבועה שלי. כשמישהו מגיע, מפריע להתנהלותו הרגילה של הפורום ו/או נטפל לאחד מהחברים בו, אני בד"כ מוחק וחוסם אותו מיידית. הבעיה מתחילה כשאותו אחד מגיע והופך אותי לאובייקט. אם אחסום אותו, תמיד יהיה כאן מישהו שיגיד שאני לא יודע לקבל ביקורת (ביקורת?)... תחשבו על זה.

../images/Emo13.gif

נראה לי שזה מה שאעשה באמת בפעם הבאה שיכתוב כאן... את השרשור הזה אני משאיר סתם בשביל הכיף.

???????

אם את חדשה כאן ואת רוצה להשאר כאן מעבר לשרשור ההיתולי הזה, אני אודה לך מאוד אם תחליפי את הניק למשהו סביר יותר.

../images/Emo26.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

כבר שאל אותי מישהו במסר אישי ומניסיוני אני יודע שעוד צפויים לי מסרים נוספים ולכן אגיב כאן: חסמתי את הניק הזה מאותה הסיבה שהייתי חוסם אדם עם הניק: "זין ענק ושחום". זה פורום יוצאים בשאלה ולא 'סקס מזדמן' או 'איברים בהשאלה' בהנהלת הד"ר היס...

למעלה