לייב שיר מורנו

YossihNew

Well-known member
אז שיר מורנו עשתה לייב באינסטגרם בגלל כל עניין סופי/דריה והחממה.

מסתבר שהיא חטפה קצת ברגע שהתראיינה לאיזה עיתון ודיברה על העניין שסירבה להוציא את סופי מהארון וזה ממש הטריד אותה, אז היא החליטה לעשות לייב בנושא.

בהתחלה היא סתם דיברה על התקופה של הקורונה וכזה.

ואז היא התחילה לספר.

במהלך הסגר הקודם היא קיבלה הודעה מעיתונאית (כמו סופי ומיקי סיוון!) שביקשה את התגובה שלה לאייטם שלהם ב"מעריב", שהיא לא רצתה לשחק לסבית מחשש שהילדים יתבלבלו. מסתבר שהסיפור יצא מהטוויטר- ואפילו זה היה הציוץ הכי נצפה בטוויטר הישראלי!

כמובן שטענו שהיא הומופובית וכל זה.

היא התעצבנה שזה תפקיד מלפני חמש שנים וכתבה מלפני שנתיים וטענה שעיוותו את המציאות, כי יש לה חברים גייז.

אז בהתחלה שיר התלבטה: להגיב ולהציף את הסיפור? לא להגיב ושיחשבו שהיא הומופובית?

כמובן שהיא טענה שהיא באה ללמד את כולם שזה לא בסדר לעוות את הדברים ולפגוע בבן אדם בלי זכות לתגובה.

עכשיו לסיפור:

בעונה השלישית (3.5?) של החממה, גיורא רצה שסופי ודריה יתנשקו. אבל לטענת שיר- זה הסיפור. לא רומן, לא משהו מעבר, לא כלום... סתם נשיקה. היא טענה שהיא רצתה שזה יהיה עם פוקוס, בשר וארוך. כי סתם להתנשק עם מישהי זה באמת יבלבל- כי מה זה בעצם ישיג ומה המטרה? (קצת מוזר בהתחשב בזה שהיה את סופי ויפתח, שכביכול בא לפצות על זה).

גיורא החליט שאם אין לו אפשרויות לתת לזה מספיק עומק, הוא יבטל את זה.

ולילדים בני חמש זה יכול לבלבל.

אותה ילדה שפרסמה את זה התנצלה בפני שיר וגם החברים שלה.

וכמובן אין עוד עונה לחממה. איזה מזל, אלה לי עוד הייתה משנה את דעתה שוב. לעזאזל, היא שינתה את דעתה עוד פעמיים מאז בעידוד לקורונה!

שיר m

Well-known member
צודקת לגמרי. אם אין לזה שום טעם... אז אין.
בת'כלס גם סופי ויפתח היה מיותר לחלוטין...

Roei152

Well-known member
מנהל
גיורא יוצא מה זזה מגעיל, זה נשמע קצת רצון סוטה שלו ... לפני שמביאים סיפור כזה , צריך להסביא לנוער שלא נחשף שהומאים ולסביות אלו אנשים שפשוט מתאהבים בבני אותם מין , זה לטא סוטה .. , מה שגיורא התכוון לעשות נשמע פשוט סוטה ..
אגב מררגיז אותי שטין ניק עם כל ההתבגרות שלו על ערוצי הילדים האחרים נשען על סדרות ודמוית שהיו כבר והתאהבו סשביל להסביר להם לעל להטובים.. טין ניק משדרים את בת השווטר של קידז..

YossihNew

Well-known member
האמת שאמרתם שלא היה לזה שום טעם ואני סתם לא הבנתי...

נראה לכם שזה בעצם מה שהיה שם?

כאילו, שסופי ודריה יתנשקו ואז יהפכו לזוג וזהו? בלי דיבור על רגשות ועל מה קרה לסופי? כי עם רחלי זה נבנה יותר.

וגם, אם ככה, אז למה סופי ויפתח קרה? זה כביכול בא לסתום חורים, אבל כביכול לא הייתה כאן עלילה.

Roei152

Well-known member
מנהל
צריך טעם עם זוגיות כזאת .. הרי אם גיורא רוצה להכין זוגיות כזאת , הוא היה צריך לכתוב סיפור שזה בסדר להרגיש ככה ושזה גם מבלבל , מה אני מתאהבת באישה למרות שהייתי עם רון? כמו שקרה עם רחלי , ויקרה עם דריה בנעלמים..

YossihNew

Well-known member
אבל אם זה לא היה- אז מה סופיפתח בא לסגור?

כאילו, אמרו שהם באו לסגור עלילה- אבל לא הייתה עלילה.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה מרגיש כאילו אנחנוו דשים על אותו דבר שוב ושוב .. סופי ויפפתח הייתה טעות מצערת .. גם גיורא הודה

YossihNew

Well-known member
אז העניין הוא שהזוגיות הזאת אפילו לא באה כדי לסתום חורים.

כלומר, כל הזמן אמרו שהם באו לסתום את החור של סופי ודריה. ועכשיו מסתבר שאין חור.

עכשיו פשוט מסתבר שגם סופיפתח וגם סופידריה וכנראה חצי מהעלילות באותה עונה- פשוט באו כדי להעביר את הזמן ובלי באמת היגיון או מחשבה מאחוריהן.

וכמובן שבשכונה זאת הייתה עונה שלמה שהעבירה את הזמן.

אני מקווה שמאז גיורא התאפס ושסקיי תהיה יותר כיפית.

למעלה