ליטן בהצלחה בצה"ל !!!

מילה1

New member
ליטן בהצלחה בצה"ל !!!

גם אני מזמן לא הייתי כאן,אבל יש לי כמה תירוצים: רוב החודש הייתי בטיולים מתישים ברחבי הארץ שהחבר'ה שלי קראו להם "נופש". עכשיו אני בהתאוששות, אבל לא לגמרי כי עוד לא קניתי לענק ולגמד שלי ציוד וספרים לבית הספר, ועוד לא ערכתי יומולדת לגמד יליד אוגוסט (אריה טורף!). בקיצור אני לא יודעת מתי אשתתף אקטיבית פה, שלא לדבר על מתי אנשום בכלל, אבל אני מציצה מדי פעם והנה אני רואה פתאום שליטן מתגייס! אז אני חייבת לאחל לך בהצלחה ליטן!!! ובהקשר לצבא מומלץ לכולם לראות את הסרט הישראלי המקסים "בוצ'אצ'י"!!! את הסרט הזה ראיתי ב"סינמה סיטי" בגלילות במסגרת אחד מבילויי החופש שלי עם הילדים ב"אטרקציה" הנהדרת שם (גם זה מומלץ, בעיקר למשפחות עם ילדים בבי"ס יסודי) אחזור בקרוב אני מקווה, כשהקיץ ירגע ואולי גם הפיגועים והנאחס הכללי. ביי בינתיים ותמשיכו לשמור על הגחלת. ח"ח והצדעה מתוחה למתמידים גם בקיץ!!! (אודי, רמי, אבי, שיר וכו')

תראו תראו מי קפצה לבקר. נהיית לנו

מציצנית ? ועוד מתוודה על כך בפרהסיה. חזרי במהרה לכושרך ומיטבך.

תראו תראו מי קפצה לבקר. נהיית לנו

מציצנית ? ועוד מתוודה על כך בפרהסיה. חזרי במהרה לכושרך ומיטבך.

מילה1

New member
אז אני מציצנית... מה לעשות

...חטאים קטנים... אבל למה לצעוק את זה פעמיים?! עוד יעצרו אותי!!! מבטיחה להיות בקרוב גם אקטיבית. אני רק מחכה שירדו קצת הטמפרטורות והחבר'ה יחזרו למסלול (לימודים) ואני חזרה על המסלול כאן. ביי בינתיים.

shonshon5

New member
למה מה?

נרגעת מהתאמת כתוביות? מהמרת פורמטים?
אבי

מילה1

New member
אני לעולם לא רגועה, אבל...

כל מיני תקלות "הרגיעו" אותי קצת בעניין הסרטים- חוסר זמן טוטאלי ויותר מכל -"התולעת BLASTER" שביקרה אצלי במחשב, ולקח לי זמן להבין בכלל שזאת היא, לתקן ולהתאושש. אז בינתיים הבן שלי ממשיך בעניין הסרטים, אז יש מה לראות. ולכן, בתור שגרירת פורום הסרטים פה, אני ממליצה בחום על הסרט היפני המצויר שמשום מה נקרא בעברית "המסע המופלא" ובאנגלית: SPIRITED AWAY (מישהו יכול לתרגם את זה?!). ממש סרט מדהים!!!! גם "מוצאים את נמו" מקסים ומצחיק, ולא רק לילדים. "שליחות קטלנית 3" קצת מאכזב, אם כי שוורצי מגלה הומור פה ושם ומעלה חיוך. כמובן קחו הכל בערבון מוגבל, כי ממש לא הוסמכתי כמבקרת קולנוע. סתם הכל לפי טעמי האישי. נ.ב. ראיתי כאן את הכתב של "קחי אותי שרון" וזה בהחלט מעורר אותי לחזור לענייני גרפולוגיה. חבל שהוא מטושטש. אני מקוה שיגיע כתב יותר ברור. מה שאני מצליחה לראות בכתב זה - נחישות עקשנות, חיפוש אתגרים עד מרדנות, אבל הכל במדד של פרקטיות ומעשיות ולא סתם לשם הספורט (האם זה ישתלם לי בסוף?) ומידה לא מבוטלת של נרקיסיות ורצון ש"הכל יהיה כדברה". לא ראיתי את התכנית אפילו פעם אחת, האם מומלץ?

shonshon5

New member
שוורצי ושרון

מצטרף לדעתך בעניין שליחות קטלנית 3, ומוסיף וטוען שהוא לא סתם קצת מאכזב, אלא מאכזב ביותר עד מאד! מבייש את שני קודמיו, למרות שהכתוביות הודבקו כהלכה..
ובעניין שרון... נו באמת.. אבי

למעלה