ליטוף לאגו....

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
ליטוף לאגו....

בתקופה כזו של התכנסות בתוך ה-
של חוסר יכולת להסתכל סביב לחפש... לבדוק... לנסות... ובתוך ההשתבללות גם קורים דברים.... ויש אינסוף התלבטויות ומחשבות וסתירות פנימיות (ביני לבין עצמי) פתאום מגיעה הצעה ממישהו מהעבר "אני רוצה לקחת אותך לארוחת ערב"... בהתחלה האינסטינקט אמר: לא! זה נגמר... זה שייך לעבר... אפילו חברות אני לא בטוחה שתצליח שם... אז בשביל מה??? ואז עברו עוד כמה ימים ופתאום אמרתי (בהתחלה לעצמי) אולי בעצם כן....?
ואז המשכתי והקשתי (לעצמי) בשביל מה??? ועצמי ענתה לי: "בשביל הליטוף לאגו.... האגו הנשי... שזקוק לקצת חיזוקים...." הוא רוצה לראות אותי הוא ממשיך (בדרכו שלו) קצת לחזר... למרות שברור (לשנינו!) שאין לזה בסיס לקשר מתמשך ונעים אז למה שאני לא אקח מזה את מה שזה כן יכול לתת לי??? אני יודעת שאגו זה לא הדבר-הכי-טוב-בעולם... אבל זה האקמול שלי לעכשיו ולפעמים, כשכואבת הבטן אפשר לקחת אקמול... לא?? עפ
(בדר"כ מעדיפה אופטלגין על פני אקמול, אבל הפעם מסתפקת במועט...
)

maof

New member
לכל אחד יש את הימים ../images/Emo39.gif

שכל השאלות לפתע חוזרות...... מי אני???מה אני??? מה המהות שלי??? ואני חושב שביום שמזמינים אותך לצאת לרגע למקום אחר פשוט תילמדי להיות אגואיסטית חישבי רק על עצמך צאי לשנות.....משנה מקום ...משנה מזל
ואם זה לא יעזור להרגשה הכללית בטוח שזה לא יהרוס
מעוף

angel151

New member
צאי לך תפנקי את עצמך ..

ורק מה שאת בלבד רוצה.. מה כבר יכול להיות.. מקסימום תהני.. לך... חוץ מזה רק את יודעת האם לשבת בבית ? או לצאת לפגישה.. מקווה שיהיה לך כייפי כזה

לא אוהבת תרופות

אבל לאחרונה הבנתי שלפעמים צריך לקחת כי אין ברירה ואז כשיעבור אפשר לקבל את המצב בלי האקמול שבדרך.. קחי את מה שאפשר לעכשו ואחר כך יהיה מה יהיה ..
בקיצור קחי אקמול עד שתמצאי את האופטלגין חחחח

רות 2

New member
רות בעד ליטוף האגו ולטופים בכלל....

אם זה לא על חשבון........ בכלל יש תחליפים מוצלחים לאקמול ,אופטלגין ,ו
.........תה הודי לדוגמה ?!...... לקבל ההזמנה שלו בראש טוב ?!..

maof

New member
גם אני בעד ליטופים../images/Emo9.gif

כל סוגי הליטופים
העיקר ליטופים
מעוף

מייקי69

New member
שיווו, כמה שאלות....

לכי תאכלי איזה סטייק טוב, או קאלאמארי מוקפצים, או סתם תשתי קצת יין בכייף... מה את מסתבכת, מה? ותלבשי משהו יפה, הא? (ככה אמא שלי היתה מסיימת את הדיון הזה)

ליטוף האגו זה נפלא עפרה

וכולנו צרכים מדי פעם שילטפו לנו אותו בפרט בתקופות של בלבול אז מה כ'פת לך ואני שבוחלת בתרופות מכל סוג גם חוטאת מדי פעם באקמול אז מה? בכלל אתמול בזמן ההמתנה לצינתור היתה לי שיחה מעניינת שהאגו כיכב בה האגו הזה שגורם לנו בעצם בכל רגע לבנות חומות האגו שגורם לנו להצהיר הצהרות שבעצם תוקעות אותנו וכמה היה פשוט אם לא היינו מנתחים את עצמנו כל הזמן כמה פשוט אם לא היינו מחפשים הסברים לכל מהלך שלנו אלה פשוט הולכים עם הרגש עם מה שמרגיש ונכון לנו באותו רגע בלי יותר מדי שאלות והתחבטויות...

ophra

New member
תודה אנשים.... ../images/Emo24.gif

מודה שאני עדיין עם סימני שאלה... לא בטוחה שהנכונות ללכת לשם באה ממקום טוב אבל........ עוזבת את עצמי בשקט נותנת לזמן לעשות את שלו לא מתחבטת ומתלבטת ומסתבכת.... יהיה טוב....
(בסוף)
ות לכולכם עפ
(מתגעגעת לכאן)

מקום טוב

המגירה הזו, שאליה מכניסים את הדברים "הטובים"... והפרדוקס הוא שהחשיבה הזו, מונעת מדברים באמת טובים להגיע לשם. צאי, בלי, תרשי לעצמך להרגיש, גם אם זה בא ממקום "לא טוב".

maof

New member
חיפושית אהבתי את מה שכתבת

המגירה שלפעמים ניתקעת ולא ניפתחת אנחנו יודעים מה יש בתוכה...... רק לצערינו לא מצליחים להגיע....... מעוף

*יערית

New member
ואני לתומי חשבתי...

שדווקא למגירות שכאלו יש את הקודים המסויימים שרק אנשים בודדים יודעים אותו ..ואז ניתן בקלות להגיע למה שרוצים להגיע... טוב ככה לי זה נראה בכל אופן...

maof

New member
יערית היקרה.......

זה לא עינין של קודים....... הקודים נימצאים ויודעים לא שוכחים אותם הבעיה היכן נימצאת המגירה ?????? מעוף

*יערית

New member
היכן נמצאת המגירה?

בכל אחד מאיתנויש מגירה..ורק למעטים יש גישה אליה או רק לאדם עצמו על פי בחירתו... חושים.....אהבה....ורצון לגעת במגירה הזו ולעטוף אותה בהרבה אהבה מבלי להפוך את המגירה על פיה

רות 2

New member
מה 'פתאום ...מגירות??????

זה ממזמן הפך לבוידם, ..של זכרונות העבר...של פרק א' מאוחסנים שם יופי של תקופות יש איזה קיטבק קטן.... מלא בנחס... אבל זה בסדר הקיטבק קטן לא לוקח מקום גדול ...(כבר לא) ויש את הממ"ד -שם עדין לא ממש מסודר ומוכן ל... אולי באמת יהיה נכון להכניס לשם מגירות??...אולי מדפים?... למצבים חדשים של בינו לבינה...... מגירה לפחדים כבר יש שם ובאמת המגירה עדין תקועה לא ממש סגורה עד הסוף.... פניתי בממ"ד מקום לאופטימיות......מקום לאהבה,קניתי פה כמה טיפים לא רעים שיעזרו לחיבור של כל מיני כבלים...... (רות תפסיק עכשיו.....כי מסתבר לה שיש עוד הרבה מה לעשות שם בממ"ד..)

*יערית

New member
מה חשוב השם...

זה יכול להיות גם נישות..היום הנישות מאוד פופולריות בנישות האלו מכניסים כל מה שרק רוצים ויכולים... כך גם מוציאים מה שרוצים ..ומאוורים מה שזקוק לאיורור... עונה לעפרה בלי שום קשר לבקשתה לחיפוש.... האם הדברים שאת נוהגת לעשות ביום יום שלפעמים יגרמו לך לחיוך..ולפעמים לעצב..הם החשובים להכנס למגירה? אולי עדיף להשאיר אותם במצב מדפי מחוץ לתחומי המגירה ובכך לא להעמיס יתר על המידה? {אני תוהה..כמה אפשר להתעלל בנפש שלנו}

maof

New member
כן זה נכון...........

לא לכל אחד יש גישה למגירה..... לא כל אחד יודע היכן המגירה..... ולא כל אחד יודע מה נימצא במגירה...... מעוף

ophra

New member
חיפוש - אפשר להמשיך איתך עוד קצת?

כי מעניין לי מה שכתבת.... "המגירה הזו, שאליה מכניסים את הדברים ה'טובים'" נורא קל לי למשל, להגיד שבמגירה הזו נמצאים הגורים.... והאהבה שלי אליהם. במגירה הזו נמצאים גם כמה חברים טובים בחיי למגירה הזו אני ארצה להכניס בסופו של דבר את הזוגיות שלי, לכשתהיה... המקום ה'לא טוב' הוא מקום שבא לספק צורך רגעי, שמקורו בעבר.... לדוגמא (קיצונית משהו, אבל שיהיה, לצורך הדיון...
): אם אני יוצאת לאיזה pick-up באר, ועוזבת בסוף הערב עם עלם חמודות שכל מה שיהיה בינינו זה סקס ותו-לא... ברור הרי מאיפה מגיע הצורך ההוא שהוביל אותי לאותו באר.... אז אני יכולה למחרת בבוקר להרגיש עם זה נפלא... (אחחח.... זיינתי אותו....
) ואני יכולה להרגיש חרא....
כל אחת מהתחושות האלו לא סותרת את ההכרה שכל ההתרחשות הגיעה ממקום 'לא טוב' (במרכאות כמובן, לצורך הדיון). עכשיו אני לא מבינה: איך המחשבה הזו מונעת מדברים טובים להגיע למגירה הרלוונטית????
מרגישה שיש שם משהו, בדברים שלך, אבל לא מצליחה עדיין לשים עליהם את האצבע.... תעזרי לי...???
עפ
(שמעולם לא יצאה בסוף הערב עם בחור מבאר, אלא אם כן הגיעה איתו....
)

maof

New member
עפרה סליחה שאני קופץ../images/Emo13.gif

למגירה הזאת יש דבר מאוד מיוחד.... קסם כזה שמאוד נעים לחשוב עליו........ הבעיה לפעמים יוצא דבר שונה ממה שניכנס
מעוף

ophra

New member
מעופי אין בעיה... ../images/Emo13.gif

אבל נראה לי שאנחנו לא מדברים על אותן "מגירות"... אם אני מבינה נכון - אתה מדבר על "מגירות הנפש"... (אלה מהסיפור על הציפור...
) ואני מדברת (או יותר נכון משתמשת בשפה של חיפושית) על מגירות של 'מקום טוב' ו'מקום לא טוב'... מאיפה דברים מגיעים? למה אנחנו פועלים כמו שאנחנו פועלים? איזה צרכים כל פעולה מספקת אצלינו? האם יש בכלל צרכים 'טובים' וצרכים 'לא טובים'....? עפ
(שאלות, שאלות, שאלות, תכף דודה-מייקי תקפוץ...
)

למעלה