קודמקול.... ../images/Emo9.gif
היה שווה לחכות....
(נעלמת לנו קצת... לא?) ולגופו של עניין - קראתי את מילותיך פעם ועוד פעם ועברתי על רשימת הסיבות שפירטת לפגישה גבר/אשה. אני מסכימה בעקרון עם הרשימה... אבל חסר שם משהו.... ואני אנסה להסביר מה העניין האגו והליטופים...
משחק החיזור הזה, גבר-אשה הוא משחק שכולנו מכירים כולנו לוקחים בו תפקיד כזה או אחר בשלב כזה או אחר.... בגדול (ויסלחו לי כולם מראש על ההכללה) גברים נהנים לחזר ולכבוש נשים נהנות להיות מחוזרות. לכן ה"משחק" בכלל נוצר. לכן הוא מחזיק מעמד כל כך הרבה שנים....
ומכאן בעצם הליטוף לאגו: הוא מחזר אחרי (למרות שכבר היינו, נפרדנו, כמעט-חזרנו, שוב נפרדנו, אמרתי מילים קשות, סירבתי כמה פעמים לחידוש קשר ועוד כהנה וכהנה גילגולים) עצם החיזור בכלל ושלו בפרט - הוא-הוא הליטוף לאגו.... חיזור, כמו כל דבר בחיים, צריך דלק כדי להמשיך להתקיים כל מחזר, אחרי שיתקל במספיק סירובים, יתייאש ויוותר (ואם לא - הוא יהפוך מלהיות "מחזר" ללהיות "אובססיבי" או "מטריד"
) הזרקת הדלק לתוך המערכת... זה התפקיד שלנו (הנשים..
) כל אחת עושה את זה בדרכה שלה בהתאם למה שמתאים לה בכלל ועם אותו אדם בפרט הפגישה הזאת (אם וכאשר תתקיים....
) היא הדלק שאני מזרימה לתוך החיזור שלו כי אני עדיין זקוקה לו אני עדיין זקוקה לחיזוק, אם תרצה, האגו-הנשי שלי... (בגלל אי-אילו סיבות נוכחיות, שזה לא המקום והזמן לפרטן...
) לעניין ה"סכום אפס" שדיברת עליו - סיפרתי לחברה (מהחיים ה"אמיתיים"
) שהחלטתי להסכים להזמנה הזו לארוחת ערב נימקתי את ההסכמה בדיוק באותו ליטוף לאגו שדיברתי עליו כאן (ומיד התכווצתי והתחבאתי בפינה, מחשש ה"שטיפה" שתגיע ממנה...
) היא לא "שטפה" אותי.... אבל היא אמרה שלדעתה, הסכמה שלי לצאת לארוחה כזו יותר משהיא ליטוף לאגו שלי היא ליטוף לאגו
שלו "אני", כך היא אמרה, "לא הייתי נותנת לו את הסיפוק הזה. לא הייתי נותנת לו להנות ממני"..... אז אני מסכימה (והסכמתי גם אז) שיש משהו בדבריה.... אבל הנה ההוכחה למה זה לא יוצא "סכום אפס".... אם היא צודקת, והסכמה שלי לפגישה היא גם ליטוף לאגו שלו אז יש פה סכום חיובי. אפילו מוגדל. כל אחד מאיתנו עם הצורך שלו, עם האגו שלו, אבל עדיין חיובי...
ובמחשבה נוספת, אפעלפיכן ולמרות הכל.... אם אני הולכת לפגישה הזו לא בגלל אף אחת מהסיבות שפרטת שם למעלה... למה לי בעצם ללכת?????? עפ
(מנסה לשנן את התיאוריה של חיפושית כדי להסביר לעצמה למה)