ליטוף לאגו....

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

maof

New member
חיפושית .....אדמו'..........

נו באמת מה קרה לציפור????????? מעוף

היא כאן

maof

New member
ידעתי........../images/Emo6.gif

שהיא כאן .....ידעתי שהיא לא נעלמה
יש בי אהבה והיא תנצח
מעוף

ophra

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

(חושבת ש)הבנתי.... חושבת גם שאנסה.....
לספר לך אם הצליח לי? שוב תודה... עפ

maof

New member
עפרה .......מה תודה../images/Emo9.gif

אנחנו מחכים מעוף

Lonely In Blue

New member
ואני לא הצלחתי להבין...

איפה כאן הליטוף לאגו. וקראתי את כל השירשור עד לרגע זה. עקרונית אני בעד ליטוף לאגו. אבל לא הצלחתי להבין איך האגו ילוטף במקרה הזה. פגישה עם גבר/אשה יכולה להיות מהרבה סיבות. היא יכולה להיות מרצון להקים מערכת יחסים רצינית. היא יכולה להיות כתוצאה מרצון לבלות. להתענג במסעדה או בילוי אחר. היא יכולה להיות מרצון לספק צורך רגעי בסקס או במגע. היא יכולה להיות כתוצאה מידידות קיימת, בגלל איכפתיות הדדית. היא יכולה להיות כדי להכיר מישהו שעדיין אין מכירים. אבל, מרצון לספק את האגו ? את זה איני מבין. כאשר הפגישה היא בין שני אנשים שמעונינים באותו הדבר, הרי אין כאן ענין של אגו. נכון שבסופו של דבר, אחד מהם יכול לצאת עם אגו פגוע, אבל אי אפשר לדעת מראש מי. ואולי שניהם יקבלו את מה שהיו מעונינים בו, ושניהם ירגישו טוב עם עצמם, וזה יהיה להם ליטוף לאגו של שניהם. ואולי שניהם יצאו מאוכזבים, ועם אגו פגוע. אבל, להגדיר את המטרה כליטוף האגו, מלכתחילה המטרה היא בלתי אפשרית. כי, עם מטרה כזו, הענין של האגו הופך להיות משחק סכום אפס. נניח שהאגו של האחד לוטף, זה אומר שהאגו של השני נפגע. ובמצב הזה, עצם הידיעה שהאגו לוטף על ידי מי שהאגו שלו נפגע, גורמת לאיבוד המשמעות של הליטוף. אגו יכול להיות מלוטף רק כאשר קיימים יחסי גומלין בין שווים, כולל שהמטרה של שניהם שווה. אם קשר רציני לא יכול לצאת מן המפגש הזה, הייתי מגדיר את המטרה כלהתענג על ארוחה, או להתענג ממגע גופני, ומשאיר את כבודו של האגו במקומו.
( שמנסה להבין אגו נשי במונחים של אגו נקודה )

מצוטטת

New member
עד לרגע זה שתקתי

כי ממש גמני לא ידעתי איך אוכלים את השרשור הזה..... אז ת'צורך של עפרה בהחלט הבנתי... ממקום אחר , הפרטי האישי שלי מהיבט אחר...אבל נעזוב אותי אז רק להגיד לך, שהתחברתי למילים ש'ך לגישה ש'ך ובואינה עזוב אותך מלהבין ת'נשים למה לך להסתבך....
העיקר המטרה לא?

מתמתיקה

תמיד הייתי גרועה במספרים. יש להם נטיה להתבלבל לי, אולי בגלל זה לא הבנתי את החישוב שלך. "הענין של האגו הופך להיות משחק סכום אפס. נניח שהאגו של האחד לוטף, זה אומר שהאגו של השני נפגע". לא הבנתי למה ליטוף לאחד אומר פגיעה לאחר... אי אפשר ליטוף לשניהם? אי אפשר ליטוף לאחד ופרווה לאחר? אי אפשר עוד אפשרויות שלא עולות לי בראש? ובזאת לא אמרתי את דעתי על אגו...

Lonely In Blue

New member
מספרים זה לא הכל....

חשוב גם תרשים הזרימה. כתבתי "עם מטרה כזו, הענין של האגו הופך להיות משחק סכום אפס". יחסים בין אנשים, הן במובן של יחסי אנוש והן במובן של יחסי מין, יכולים להניב מגוון של תוצאות לאגו. אפשר ליטוף לאחד, ופגיעה לשני. וכמו שכתבת, אפשרי גם ליטוף לשניהם, וגם פגיעה לשניהם, וגם ליטוף לאחד, פרווה לאחר. ואפשר גם פרווה לאחד, פגיעה לאחר. ואפשר פרווה לשניהם. ( האלגוריתם מכסה את כל האפשרויות ? ) אבל, כאשר המטרה היא ליטוף לאגו, המטרה הזאת מציבה את היחסים ברמה של משחקי כוח, ואז יש אחד שמנצח ואחד שמפסיד. ובגלל זה, זה הופך להיות משחק סכום אפס.
( בשלב של Debugging )

ophra

New member
קודמקול.... ../images/Emo9.gif

היה שווה לחכות....
(נעלמת לנו קצת... לא?) ולגופו של עניין - קראתי את מילותיך פעם ועוד פעם ועברתי על רשימת הסיבות שפירטת לפגישה גבר/אשה. אני מסכימה בעקרון עם הרשימה... אבל חסר שם משהו.... ואני אנסה להסביר מה העניין האגו והליטופים...
משחק החיזור הזה, גבר-אשה הוא משחק שכולנו מכירים כולנו לוקחים בו תפקיד כזה או אחר בשלב כזה או אחר.... בגדול (ויסלחו לי כולם מראש על ההכללה) גברים נהנים לחזר ולכבוש נשים נהנות להיות מחוזרות. לכן ה"משחק" בכלל נוצר. לכן הוא מחזיק מעמד כל כך הרבה שנים....
ומכאן בעצם הליטוף לאגו: הוא מחזר אחרי (למרות שכבר היינו, נפרדנו, כמעט-חזרנו, שוב נפרדנו, אמרתי מילים קשות, סירבתי כמה פעמים לחידוש קשר ועוד כהנה וכהנה גילגולים) עצם החיזור בכלל ושלו בפרט - הוא-הוא הליטוף לאגו.... חיזור, כמו כל דבר בחיים, צריך דלק כדי להמשיך להתקיים כל מחזר, אחרי שיתקל במספיק סירובים, יתייאש ויוותר (ואם לא - הוא יהפוך מלהיות "מחזר" ללהיות "אובססיבי" או "מטריד"
) הזרקת הדלק לתוך המערכת... זה התפקיד שלנו (הנשים..
) כל אחת עושה את זה בדרכה שלה בהתאם למה שמתאים לה בכלל ועם אותו אדם בפרט הפגישה הזאת (אם וכאשר תתקיים....
) היא הדלק שאני מזרימה לתוך החיזור שלו כי אני עדיין זקוקה לו אני עדיין זקוקה לחיזוק, אם תרצה, האגו-הנשי שלי... (בגלל אי-אילו סיבות נוכחיות, שזה לא המקום והזמן לפרטן...
) לעניין ה"סכום אפס" שדיברת עליו - סיפרתי לחברה (מהחיים ה"אמיתיים"
) שהחלטתי להסכים להזמנה הזו לארוחת ערב נימקתי את ההסכמה בדיוק באותו ליטוף לאגו שדיברתי עליו כאן (ומיד התכווצתי והתחבאתי בפינה, מחשש ה"שטיפה" שתגיע ממנה...
) היא לא "שטפה" אותי.... אבל היא אמרה שלדעתה, הסכמה שלי לצאת לארוחה כזו יותר משהיא ליטוף לאגו שלי היא ליטוף לאגו שלו "אני", כך היא אמרה, "לא הייתי נותנת לו את הסיפוק הזה. לא הייתי נותנת לו להנות ממני"..... אז אני מסכימה (והסכמתי גם אז) שיש משהו בדבריה.... אבל הנה ההוכחה למה זה לא יוצא "סכום אפס".... אם היא צודקת, והסכמה שלי לפגישה היא גם ליטוף לאגו שלו אז יש פה סכום חיובי. אפילו מוגדל. כל אחד מאיתנו עם הצורך שלו, עם האגו שלו, אבל עדיין חיובי...
ובמחשבה נוספת, אפעלפיכן ולמרות הכל.... אם אני הולכת לפגישה הזו לא בגלל אף אחת מהסיבות שפרטת שם למעלה... למה לי בעצם ללכת?????? עפ
(מנסה לשנן את התיאוריה של חיפושית כדי להסביר לעצמה למה)

maof

New member
שלום אנשים ..סליחה על האיחור../images/Emo13.gif

אחרי כל הדיבורים על סקס....ומיספרים חיפושית מתמתיקה ומיספרים זה מדע מדויק
אין פיקשושים רציתי לספר לכם דבר נחמד....... בחור אחד יוצא עם בחורה שהרבה יותר גבוהה ממנו במיטה היא אומרת לו....... או שתעלה ותגיד משהו...... או שתרד ותעשה משהו..... שיהייה לכולם אחלה יום מעוף

Lonely In Blue

New member
מה אגיד לך....

קודמקול רק נדמה שנעלמתי. הייתי כאן. אולי קצת שתקתי. גם זה קורה. "בגדול (ויסלחו לי כולם מראש על ההכללה) גברים נהנים לחזר ולכבוש נשים נהנות להיות מחוזרות" - כיון שביקשת, אני סולח לך על ההכללה. לולא ציינת שזאת הכללה, הייתי צריך לתקן אותך, שיש גם נשים שנהנות לחזר. ויש גם גברים, כמוני למשל, ששונאים לחזר. "לכבוש" - אני לא אוהב את המושג הזה. לא כאשר מדובר על כיבוש שטחים. ולא בספורט. בכדורסל נהוג לדבר על "לקלוע לסל". אין (כמה שידוע לי) מושג של "לכבוש סל". בכדורגל ( פרת הקודשים ; אנסה להימנע מחילול הקודש
), יש שמשתמשים במושג "לכבוש שער". אני מעדיף להשתמש ב"להבקיע שער", או "להכניס גול". ( או בכלל לשתוק
) כאשר מדובר על לכבוש אשה, אני מעדיף לכבוש מבטים בקרקע. כי אז באמת מדובר ב"משחק". השאלה אם ראוי לשחק בבני אדם. לגופו של ענין, כאשר מדובר במישהו שאותו בוודאות אין רוצים, אבל נותנים לו זריקות עידוד מדי פעם כדי להשאיר אותו בסביבה, נראה לי שמגיעים לפן השני של הכיבוש, לניצול. אין לי מילה אחרת לכנות את זה. אם מדובר בהתלבטות בינך לבין עצמך, זה אחרת. אבל אם החלטת בוודאות שאינך רוצה... לגבי החברה, אין לי מושג האגו של מי ילוטף והאגו של מי יפגע. זה תלוי בתגלגלות הענינים. אבל, כאשר הפוקוס הוא על האגו, דבר אחד בטוח. מדובר במשחק סכום אפס. אם הפוקוס הוא על מילוי צרכים, כל אחד לעצמו, ולא על חשבון השני, יכול לצאת סכום חיובי. אם המטרה היא מגע פיזי, ושני הצדדים נהנים מן המגע, ואף אחד אינו מרגיש מנוצל, והמחשבה על האגו בכלל אינה עולה, התוצאה הסופית, בדיעבד, יכולה להיות טפיחה לאגו של שניהם. אבל כשמדובר במשחקי אגו, יהיה אחד שירוויח, ואחד שיפסיד.
( נרתע ממשחקי אגו )

maof

New member
עוד סיפור של אהבה../images/Emo9.gif

עוד סיפור אחד של אהבה מבצע : עוד סיפור אחד של אהבה לפני שסוגרים את האורות עוד סיפור אחד של אהבה שיוצאת מבין השורות עוד לחישה אחת קטנה לפני שהולכים אל הבתים זכרונות מן הפגישה הראשונה כשהצטלבו המבטים פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמןללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה עוד סיפור אחד של אשליה שלא ידענו אם היא תגמר אוספים בלב את כל מה שהיה פעם רע ופעם טוב יותר עוד נשיקה אחת קטנה לפני שמכבים את האש מין הרגשה כזאת, משונה שזה הסוף, אבל עוד ניפגש פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה מעוף

עברתי בסביבה

ורציתי רק לתת לך טיפ קטן. אם את מראש יודעת שאין סיכוי לקשר מתמשך,אל תכנסי לשם,כי יש סיכוי שבדרך החוצה תסבלי ויכאב לך...מנסיון ההתחלה תהיה אולי נפלאה ,האמצע יהיה מיוחד ושונה,והסוף כואב ביותר,לא שווה כשברור מראש שאין צל של סיכוי..

למעלה