ליטוף לאגו....

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

maof

New member
עפרה אם היגענו לציפור../images/Emo13.gif

אז למעשה הכל מישתנה......
כולל המגירה
כי כאן מדובר בדבר מאוד רגיש
הציפור הזאת שעליה נדבר מחדשת את עצמה כל פעם מחדש........ וכל פעם שניראה שאופס היא נישברת........ היא מוצאת את הכוחות להיתחדש
מעוף

מנסה להסביר

"... המקום ה'לא טוב' הוא מקום שבא לספק צורך רגעי...". לימדו אותנו שצורך רגעי הוא לא טוב, אז הצורך הזה נכנס למגרה של לא טוב. קשה לדעת עם הרגשת ה-
בבוקר של אחרי Pick-Up מקורה בתחושה נקיה ואמיתית שלי, או בתחושה שלימדו וחינכו אותי כול החיים שאני צריכה להרגיש. תנסי להוציא את הצורך הרגעי מהמגרה של ה"לא טוב". ולא... אל תנסי לשים אותה במגרה של הדברים הטובים, תשאירי את ההרגשה הזו בלתי מסווגת ותחווי אותה. חוייה כזו עשויה להביא אותך לתוצאות שהיית מסווגת כשייכות למגרה של "הדברים הטובים".... למען הסר ספק... גם לי קשה ללכת בדרך הזו, מנסה, לעיתים מצליחה, אבל זו לא דרך טראויאלית.

r e d head

New member
לחיפוש וגם לעפרה....

סליחה שנדחפתי...הדלת היתה פתוחה אני לא חושבת שלהרגיש זה משהו שחינכו אותנו או לימדו אותנו להרגיש זה טבע האדם אינטימיות היא דבר שבא מרגש ולא עיניין מכני להפך...להיות שם בתחושה נקייה זה לא אמיתי את זה אפשר ללמוד ולהסתגל אבל כשלומדים את זה קשה להשתנות הלימוד הזה הוא החומות אני לא מתביישת להרגיש אני לא אהבתי כשלא הצלחתי להרגיש כי סיגלתי לי דפוסים מכורח נסיבות כדי לא להפגע.

כמעט אבל...

לא ברור לי איך הבנת שאני מדברת על לא להרגיש, אני מדברת בדיוק על ההפך. אני מדברת על להרגיש, להרגיש נקי בלי תכתיבים של טוב ורע...

r e d head

New member
מתוך דבריך

ציטוט : ""... המקום ה'לא טוב' הוא מקום שבא לספק צורך רגעי...". לימדו אותנו שצורך רגעי הוא לא טוב, אז הצורך הזה נכנס למגרה של לא טוב. קשה לדעת עם הרגשת ה- בבוקר של אחרי Pick-Up מקורה בתחושה נקיה ואמיתית שלי, או בתחושה שלימדו וחינכו אותי כול החיים שאני צריכה להרגיש. מכאו הבנתי שלימדו אותך שסיפוק צורך רגעי זה לא טוב ורגש זה טוב ויש לך בעיה עם הלימוד הזה שאולי הכל זה עיניין של חינוך וסטיגמות. ואני אומרת שזה טבע האדם....ומותר האדם מהחיה.....להרגיש.

מסקנות....

אפשר גם להסיק מדברי שיש לי בעיה עם שיפוטיות לרגש (מותנת במה שחינכו אותנו), ולא עם הרגש עצמו. קוראת אותך... מנסה להבין את חוסר ההבנה... ועדיין לא באמת יודעת מה הביא אותך למסקנה שאני חושבת שרגש זה לא טבעי...

r e d head

New member
לא....פשוט לא....הבנת אותי

לא התכוונתי לדברים כאלה ודווקא בא לי להסביר למרות הציפור אולי החינוך הוא ש pick up זה לא טוב כי את נותנת...בקלות...ככה חינכו?? אבל ההרגש להבדיל מהרגשה לא תלוי בחינוך הזה את רוצה להרגיש טוב עם pick up, יש כאן שני מונחים שונים להרגיש טוב....להיות שלמה עם עצמך ועם מה שעשית ורגש..........תחושות כל שהם לגבר שהיה איתך בסיטואציה אינטימית. עכשיו אך תרגישי טוב אם זה היה חד פעמי לסיפוק רגעי....והוא הלך ולעולם לא תראי אותו שוב רק אם לא הרגשת כלום אליו. כי אם הרגשת זה כואב. אז מסקנה....תרגישי טוב עם עצמך אם לא היה לך רגש אליו. אפשר להגיע למצב שנמצאים בסיטואציה אינטימית בלי רגש, לומדים את זה, אפשר לחסום רגשות. אבל זה לא טיבעי.

ophra

New member
אז בעצם אדמו את אומרת

שסקס בלי רגש זה לא טבעי.....?
כדי להתייחס לזה צריך כנראה להכנס להגדרות ארוכות ומייגעות של מה זה "טבעי".... ובשביל זה בטח אין לי זמן כרגע... (תכף נכנסת לישיבה...
) אבל תסכימי איתי שזה קיים ולאו דווקא בגלל ששמנו מחסום על הרגש אלא לפעמים פשוט בגלל שהרגש לא קיים... יש משיכה יש חשק נקודתי יש אולי (אולי!) ליטוף לאגו ויש אולי עוד דברים אבל לאו דווקא רגש לאדם שאיתו נכנסים למיטה... ואפשר גם להכנס לדיון אחר - מהו "רגש"...? האם כל אדם שקצת מוצא חן בעיני זה כבר אומר שיש לי אליו רגש? או שרגש הוא דבר עמוק יותר? וואלה לא יודעת... על פניו נראית לי יותר האופציה הראשונה. עפ
(מבדיל[ה] בין סקס לרגש)

r e d head

New member
כן....ולא

אני דיברתי על הרגש שאחרי...ולא על החשק שליפני ויש כל מיני רמות של רגש אם לא היה רגש אחרי לא היתה בעיה לאף אחת לקפץ ממיטה למיטה נו באמת....

ממשיכה איתך....

תנסי להבדיל בן הרגש למקור שלו. לפי מה שאני מבינה ממך... הרגש הטבעי, היחידי, שיש אחרי חפוז סתמי זה הרגשה של
. ואני שואלת... מה המקור של הרגש הזה? לדעתי (ואני חוזרת להתחלה) המקור יכול להיות רגש נקי ובסיסי או רגש מותנה. וכן... למרות שטבעי להרגיש, הסביבה טיפטפה לנו כול השנים מה טבעי להרגיש. "שטיפת המוח" היא כ"כ טובה שממש קשה לזהות את המקור להרגשת ה-
. ו"שטיפת המוח" הזו באה בצורה של נורמות חברתיות.

ophra

New member
חייבת-חייבת-חייבת.... ../images/Emo9.gif

ראיתן "סקס והעיר הגדולה" אתמול בערב???? תזמון מושלם לפרק שעוסק בסקס בלי רגשות.... כשהכותרת היתה (אם אני זוכרת נכון) משהו כמו: "האם אנחנו הופכות להיות הרווקים החדשים?"
עפ

angel151

New member
עופרה..../images/Emo132.gif לא ראיתי אבל

אבל סקס בלי רגשות זה כל כך מגעיל בעיניי.. אני מערבת בזה רגשות כי אני יעשה זאת רק מתוך אהבה לאותו אדם ושיש לי אהבה ורגשות אליו.. סקס בלי רגשות.. שונאת את השורה הזאת

r e d head

New member
מן הסתם....נכון

חבל שצריך לשאוף לסקס בלי רגשות אפילו מכורח נסיבות... ולחשוב שזה גבורה ניצחון לסטיגמות

אז את דעתי בנושא

אתם כבר מכירים אבל... חייבת ,חייבת לספר שפעם זה קרה גם לי , במודע מתוך בחירה סקס נטו , בלי שום דבר מעבר ת'אמת? הייתי גאה בעצמי
אבל , להגיד שהיה בי רצון לשחזר את זה? ממש לא

קוראת אותך שוב

בכדי להבין.... רגש אינטימי לא קשור לסקס (pick up). "עכשיו אך תרגישי טוב אם זה היה חד פעמי לסיפוק רגעי" והתשובה היא: בקלות, בלי בעיה, זה ענה לי על מה שהייתי צריכה באותו הרגע. כן "מותר" לי להיות צריכה סקס, כך בלי איטימיות. נכון שעכשיו האדמה קורסת מתחת רגלייך.. נכון שאת ממש לא מסכימה אם האמירה שלי... עכשיו תנסי לחשוב למה...

r e d head

New member
חיפוש....מה???

רוצה לשמוע סוד....אבל ביני לבינך שאף אחד אחר לא יקרא את זה. אני אגלה לך מאיפה זה בא פעם נורא נורא רציתי להיות כמו הרבה גברים לעשות סקס בלי רגש, בלי להקשר, כדי לא להפגע לנשים, כולל אותי, יש גם צרכים, לגיטימי בהחלט ואני האחרונה שאגיד משהו בגנות הצורך הזה יום אחד הצלחתי אבל אז לא כל כך אהבתי את זה כי כשרציתי להרגיש זה כבר לא בא בקלות כמו פעם מתוך ההרגשה הזאת אני מדברת אליך אני רוצה להאמין שיש עדיין יופי בעולם ולשאוף לאינטימיות עם רגש נראה לי שלפחות על רגשות אין לנו ויכוח

../images/Emo24.gif

ועכשיו תחשבי... למה הרגשת עם זה לא טוב, למה זה אטם אותך ובלם רגש. (לגלות לך סוד... ככה באוזן שאף אחד לא ישמע... גם אני הייתי בלילה חד פעמי)

r e d head

New member
אני חושבת שבהזדמנו כשנפגש

נמשיך את הדיון הזה כי כאן זה מרגיש לי כאילו אנחנו מדברות בקוים מקבילים

למעלה