ליחה

TaiKwonDo

New member
ליחה

אהלן, לא מצאתי פורום יותר מתאים לשאול את השאלה אז.. הנה [: לפני שנה בערך התחיל להיות לי שיעול מאוד מוזר שתוך כדי השיעול הוצאתי ליחה.. פעם בשעה בערך.. הלכתי לרופא והוא נתן לי אנטיביוטיקה מאוד חזקה וזה טיפל בשיעול אבל הליחה נשארה. חשבתי שזו תופעת לוואי מהתרופה והליחה תיעלם (ליחה ירוקה*) אבל היא נשארה אז חזרתי לרופא והוא נתן לי מכשיר אינסלציה עם מי מלח ושאר ירקות, ובאמת הליחה הלכה ודעכה כמו כן הרופא אמר שאין מה להתרגש אז לא התרגשתי. היום אחרי חצי שנה בערך, עדיין יש לי ליחה כרונית אבל בצבא לבן שקוף ויותר סמיכה, אני מרגיש כאילו היא תקועה לי תמיד בגרון ולא יוצאת. אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל (שתיתי תה מיוחד, משחה, חום, קור שום דבר לא עובד) חשוב לציין שאני ספורטאי והליחה לא מפריעה לי במהלך האימונים, ז"א היא אינה פוגעת לי בכושר או גורמת לי להתקף, זה פשוט נורא נורא מציק ואני מבקש מכם שתעזרו לי למצוא דרך להיפטר ממנה, כי זה כבר בלתי נסבל. בלילות האחרונים אני לא מצליח להירדם בגלל בעיות בליעה של רוק עקב הליחה וזה מעיק ומציק. אני אשמח אם תעזרו לי, אז תודה רבה מראש!

ליחה והוצאתה

שלום רב! אני מציע לך לפנות למטפל שאתה סומך עליו ומאמין בשיטתו כדי לטפל קצת אחרת, אתה צריך לטפל קודם לכל במניעת הווצרות הליחה, יתכן ומעורבת גם תקיעות רגשית מסוימת שעליך לשחרר, כנראה תדרש , לשינוי תזונתי בהתאם לאבחנה,ובמיוחד הוצאת יצרני הליחה מהתפריט ככל שתקדים ייטב! עלה והצלח! ערן

כיסופון

New member
כוסות רוח

מעולה בדוק ומנוסה לטיפול בבעיות של כיח שלא נגמר.... בהצלחה!

TaiKwonDo

New member
קודם כל תודה לכם שעניתם

דבר שני- מהו טיפול בכוסות רוח? ועוד שאלה- האם יש כדור טבעי (לא כימיקלי) שניתן לרכוש מחנות טבע\בית מרקחת והוא אמור להקל על הליחה? אני לא חושב שהליחה מזיקה בגלל הצבע שלה (לבן שקוף) ככה שהיא לא זיהומית ולא דורשת אנטיביוטיקה (שכבר לקחתי).

כיסופון

New member
כוסות רוח

אלו כוסות מיוחדות המוצמדות לגב באזור הריאות, ע"י כך מרכזות את הכיח במקומות מרוכזים, במקום שיהי מפוזר על פני הפרפרייה הפנימית כולה. הכיח מתנכז כולו החוצה בשעת שיעול ובכך מתנקית הריאה בצורה טובה ולא משאירה עיקבות. לציין שבכל גיל ניתן לעשות כוסות רוח וזה ממש לא כואב או ביזארי כמו שזה נשמע

hal767

New member
תשובה שנתתי בעבר

עיקר תהליכי ההתנקות של הגוף מחומרי פסולת ורעל המצטברים בו, נעשה בזמן שינה בלילה. כשהגוף והנפש במנוחה, לגוף יש אנרגיה ויכולת לטפל בעצמו. טיפול עצמי זה כרוך גם בסילוק כל החומרים המזיקים שצבר. אחת האמצעים שלו לסלק את הפסולת היא הליחה, שהינה סוג של הפרשה. בהרבה מקרים זה קורה בעיקר בבוקר, אחרי שנת הלילה, עם כי אצל אחרים הליחה יכולה להמשך גם לאורך כל היום או חלק ממנו. לכן הליחה הינה תהליך חיובי העוזרת לגוף להגן על עצמו. זהו תהליך ריפוי עצמי טבעי, ואין לדכא אותו. מה שכן כדאי לעשות הוא לסלק את גורמי הבעיה-הזהום שחודר לגופנו. ישנם זהומים שאין לנו שליטה על כניסתם לגוף, כמו זהום האוויר במקום בו אנו חיים. אך רבים אחרים כן נמצאים בשליטתנו. תזונה גרועה הכוללת מזונות מהחי, כימיקלים ושאר מרכיבים פסולים, הינה אחד מהמזהמים הגדולים ביותר. נשימה לא נכונה, חשיפה לחומרי ניקוי וכימיקלים שונים, מיעוט בתנועה, תכשירים קוסמטיים שונים החונקים את העור ומזהמים את הדם ועוד, מזהמים את הגוף ומסכנים אותו. הגישה הטבעונית ההייג'יניסטית מאפשרת לגוף לנקות ולרפא את עצמו באמצעות תזונה טבעונית אורגנית מתאימה, תרגילי נשימה, מנוחה מספקת, הפעלה גופנית מתאימה, הגעה לאוויר צח בכל הזדמנות,עיסוי רפואי ועוד אמצעים הקשורים לקיום חיים נכונים יותר. אלה יסייעו לגוף לטהר את עצמו מהפסולת שגורמת לליחה. תרופה אנטיביוטית כפתרון לבעיה זהו אבסורד. הרעל האנטיביוטי הוא בעצמו פסולת המסכנת את הגוף, והוא שואף לסלקה החוצה. אנטיביוטיקה הינה רעל שהורג חיידקים, מה זה שייך לבעיה? כל הטיפולים שעשית לא התעסקו כלל בשורש הבעיה, אלא בתוצאה שלה. לכן היא אינה מסתיימת.

למעלה