ליחה כרונית

איש אnד

New member
ליחה כרונית

נישבר לי! אין לי מושג כמה זמן זה נימשך אבל אני יודע בוודאות שיש לזה לפחות שנתיים. ליחה כרונית צמיגה ומעצבנת, ללא שיעול אבל כזו שמכריחה אותי לכחכך בגרון כמו איזה ערס ולירוק. בחורף גם האף סתום, עכשיו האף פתוח אבל התחושה שלי שהנשימה דרכו לא ממש חלקה. הלכתי לרופא א.א.ג. בחורף שבדק לי את האף ואמר לי שהסימפונות שלי מוגדלות. הוא נתן לי טיפות אף באריזה ירוקה עם סטראואידים שפתחה לי את האף אבל לחלוטין לא השאירה אותו פתוח, וגם אנטיביוטיקה קיבלתי ממנו שממש לא עזרה לי ובסוף הוא הודה שהבעיה הזו לא קלה לו לפיתרון והוא אמר לי שאנשים חיים עם כזו ליחה כל החיים שלהם. פניתי להומאופט שנתן לי את ה"סינוס N" של הפלא ופלא, יחד עם תמיסת חיזוק שמכילה סמבוק ועוד כל מיני. יש לציין שבמקרה של בעיה לא פשוטה אחרת הוא עזר לי מאוד, כאן ממש לא ואני לוקח כבר את הטיפול הזה כמה חודשים טובים. קצת עליי, אני בריא בדרך כלל ולא ידוע לי על תופעות על אלרגיה למעט רגישות נוראית לבצל מבושל/מטוגן שפשוט הופך לי את המעיים (זה לא קורה לי מבצל חי). אמא שלי אלרגית לקרדית האבק, קרוב לשלושים שנה שהיא משתעלת וחייה שנים על קודאינים וכל מיני תרופות שונות. יש עצות לאיזה כיוונים עליי לפנות?

פנה ליעוץ תזונתי

פנה ליעוץ תזונתי על מנת שיבדקו אם ישנם מזונות שגורמים לך לליחה. האם אתה אוכל בוטנים או חמאת בוטנים? סטרואידים ואנטיביוטיקה לא פותרים את הבעיה עצמה. ואם טיפול שקיבלת לא עוזר במשך כמה חודשים, יש לחפש פתרונות אחרים. אם תרצה המלצה על מטפל באזור שלך או המלצה על מוצרים אתה מוזמן לשלוח מסר.

harduf9

New member
בעיקרון כל ייעוץ מקצועי טבעי

אישית, הייתי עושה אבחון אירידיולוגי (דרך איריס העין) וסביר להניח מטפל בנתורופתיה, תזונה ותוספי תזונה. יתכן, תלוי בממצאים שילוב של רפלקסולוגיה, שיאצו, ג'ין שן דו - אקופרסורה או דמיון מודרך. אבל אינני פוסל הומאופתיה אולי אצל הומאפת אחר,דיקור או כל שיטת טיפול אחרת. יתכן שאני טועה אך נראה לי שהפתרון דרך הנתורופטיה יהיה מהיר וסופי. בריאות שלמה גיא הרדוף

hal767

New member
הסימפטומים המתוארים הינם הפרשה החוצה

זה נראה שהגוף מפריש החוצה חומרים שאינם טובים לו. כדי לדעת מהם הגורמים לבעיה אצלך, יש להכירך בצורה יסודית. המקורות המזהמים יכולים להיות ממקורות שונים. אם נסלק את גורמי הבעיה וניתן לגוף את התנאים המתאימים, הוא יוכל להתנקות, ואז הבעיה תיפתר. הדרך הטבעונית ההייג'יניסטית נעזרת בתזונה טבעית נכונה, בנשימה נכונה, במנוחה רבה, בעיסוי רפואי, ברפלקסולוגיה ועוד, כדי להשיג ריפוי אמיתי של הבעיה.

כיסופון

New member
כוסות רוח לריאות

פוטר בעיות ליחה בכל גיל.... מנקה את הליחה הזו כפי שאתה מגדיר אותה. בדוק ומנוסה, לא מזיק ובהחלט עוזר לניקוי הגוף מכיח. אם תרצה פרטים נוספים תוכל ליצור קשר ...

hal767

New member
האם את מוכנה להרחיב בנושא כוסות רוח

אני מכיר את השיטה ואני בהחלט בעד. מה שחסר לי זה הסבר מעמיק יותר לדרך השפעתה.

איש אnד

New member
כוסות רוח

העיקרון עובד על יצירת ואקום באיזור שאליו מחוברת הכוס אם על ידי חימום שלה (קרור האויר בתוך הכוס שמוביל להקטנת הנפח שלו יוצר את הואקום), על ידי אש דולקת בתוך הכוס או שאיבה באמצעות משאבה. הואקום שובר את הנימים שצמודים לעור בדומה להיקי המפורסם שזוגות אוהבים עושים זה לזה במציצה, ויוצר שטף דם שאינו כואב. כתוצאה משטף הדם שי זרימה מוגברת של דם לאיזור ה"פגיעה". הזרימה הזו מעשירה את האיזור בחמצן וכמובן מסלקת משם גם פסולת ולכן היא טובה גם לשרירים תפוסים וגם לסילוק פסולת כמו נזלת, ליחה ושאר מריעין בשין. העלוקות המפורסמות והקזת הדם עובדות בדיוק על אותו עיקרון רק ששם יש חשש לזיהומים.

איש אnד

New member
החום הוא לצורך יצירת הוואקום

כוסות הרוח החדשות, אלו שעשיות פלסטיק בכלל לא עובדות על חום אלה על יניקה במשאבה.

איש אnד

New member
תודה לכל מי שהגיב

הבעיה שלי היא קצת יותר מסובכת מכדי ליישם את העצות שקיבלתי פה. אני עובד בסביבה של חומרים שעלולים להחשד כחומרים מעוררים ליחה. שאלת ההמשך שלי היא האם יש אפשרות לחזק את הגוף כדי למנוע היווצרות ליחה או שמדובר במשהו פנימי שאין ברירה אלה למצוא את הגורם שלו?

כמה דברים

א. אם אתה חושד שבסביבת העבודה שלך ישנם "חומרים שעלולים להחשד כחומרים מעוררים ליחה" פה לקופ"ח שלך (אני יודע שבמכבי יש) למחלקת רפואה תעסוקתית, להם יש את הידע והיכולת לבדוק את החשד שלך. ב. כן לשאלתך "האם יש אפשרות לחזק את הגוף..."

למעלה