ליחה בגרון

ענת1986

New member
ליחה בגרון

בוקר טוב, אני סובלת למעלה מחודש בליחה בגרון הגורמת לשיעולים וכתוצר נלווה כאבים בבית החזה. אני מרבה בשתיית מים, תה מכל הסוגים (נענע, שיבה, לימון, ג'ינג'ר), נמנעת ממוצרי חלב, אוכלת אגס וגזר כמעט כל יום, אפילו אכלתי ג'ינג'ר עם דבש ועדיין לא עוזר. הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שאולי יש לי דלקת בקנה וישר דחפה לי אנטיביוטיקה. השתמשתי באנטיביוטיקה מספר ימים והפסקתי כיוון שזה לא עזר. הליחה היא בעיקר בבקרים ובערבים. האם יש הצעות נוספות שיפסיקו את הסיוט הזה? אשמח לתשובות, ענת.

אני לא יודעת מה *עוד* אפשר לעשות [וואו,כל

הכבוד על ההתמדה
], אבל בקשר לאנטיביוטיקה-בעיקרון, אנטיביוק=טיקה מאוד מחלישה את הגוף, אבל זה לא חכם להפסיק /: לכמה ימים הכמות שהיא רשמה לך? רגע, פתאום נזכרתי, שמטפלת ברפואה סינית אמרה לי פעם שליחה נגרמת כתוצאה מחולשה של הטחול [אאל"ט], צריך לאכול הרבה ירקות ופירות כתומים, דגנים מלאים, להפחית כמה שאפשר סוכר, קמח, דגנים מעובדים, וסוכרים בכלליות [מתוק מחליש את הטחול]... להימנע ממאכלים שומניים, או קרים. אממ- חשבת על השאלה שאולי יש לך סינוסיטיס? אני לא יודעת איך מתנהל אורח החיים שלך- את עושה ספורט? אוכלת מסודר...? שומרת על חום הגוף? ישנה מספיק?אלה בהחלט גורמים שיכולים להשפיע על המצב. אני הייתי ממליצה לך לפנות למטפל מומחה/נטורופת, כדי לאבחן בדיוק מה הבעיה. המון בריאות

ענת1986

New member
תודה על ההתייחסות

אחרי החג אני אלך לרופא מומחה לבדוק את כל הנושא שוב כי זה נמשך יותר מידי זמן, עם עליות וירידות לסירוגין.

רינה17

New member
אם את מעשנת

אז אני ממליצה הפסקה בעישון או להחליף את הסוג של הסיגריות למשהו אחר, אבל לייט. הכי מומלץ נקסטלייט.

C H 4

New member
עשית דבר נורא ואיום

תסלחי לי על ההלחצה אבל אסור להפסיק באמצע אנטיביוטיקה, גם אם את לא מרגישה שזה שינה משהו, זה עלול לגרום לחיידקים שגרמו את השיעול או לחיידקים שנמצאים בגוף שלך באופן טבעי לפתח עמידות ומאוחר יותר אם חו"ח יקרה משהו אנטיביוטיקה לא תעזור לך ולכל מי שתדביקי. ככה נוצרות מגפות בעולם. חשוב לי להדגיש שגם אני ממעטת להשתמש באנטיביוטיקה, גם לי קרה מקרה יחיד שבו דחפו לי אנטיביוטיקה וברגע של חולשה התחלתי לקחת ללא צורך ובכל זאת במשך שבועיים לקחתי את הכדורים כי זה אמנם לא מצויין, אבל פחות גרוע מלהפסיק באמצע. בנוגע לשיעול הבנתי שגם בננות ופירות הדר גורמים לליחה, ועדיף להמנע מסוכר.

למעלה