ליחה בגרון

ענת1986

New member
ליחה בגרון

בוקר טוב, אני סובלת למעלה מחודש בליחה בגרון הגורמת לשיעולים וכתוצר נלווה כאבים בבית החזה. אני מרבה בשתיית מים, תה מכל הסוגים (נענע, שיבה, לימון, ג'ינג'ר), נמנעת ממוצרי חלב, אוכלת אגס וגזר כמעט כל יום, אפילו אכלתי ג'ינג'ר עם דבש ועדיין לא עוזר. הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שאולי יש לי דלקת בקנה וישר דחפה לי אנטיביוטיקה. השתמשתי באנטיביוטיקה מספר ימים והפסקתי כיוון שזה לא עזר. הליחה היא בעיקר בבקרים ובערבים. האם יש הצעות נוספות שיפסיקו את הסיוט הזה? אשמח לתשובות, ענת.

היי ענת

האם את מעשנת? האם עשית בדיקה בבית היזה? זה נשמע קרוב יותר לדלקת ריאות ... האם יש לך חום?

ענת1986

New member
תשובות

לא מעשנת, לא עשיתי בדיקה בבית היזה (מה זה?) ואין לי חום.

התכוונתי לבית החזה, סליחה

בכל מקרה, זה נשמע כמו עודף לחות ... הייתי מציע לך ללכת על דיקור סיני וצמחי מרפא ... זה בוודאי שיכול לעזור לך...

ella bella1

New member
לי זה דווקא נשמע כמו אלרגיה...

הסימפטומים שאת מתארת מזכירים לי את עצמי בתקופות "קדומות" יותר... נשמע לי שאולי יש לך איזשהי אלרגיה שבאה לידי ביטוי בלחות בגוף ובריאות. אני ממליצה לך בחום על דיקור סיני. לי הוא פתר את בעיות הנשימה לחלוטין!!! מציעה לך לשתות תה זוטא. הזוטא טובה לשיעול ולליחה... (לי לפחות היא עזרה).
יום טוב, אלה

יש הרבה טיפולים שעשויים לעזור

אני מגיעה מהכיוון של הרפואה הסינית, ויודעת עד כמה היא יעילה. מטפלים בשיטות אחרות, כמו נטורופתיה, רפלקסולוגיה, תזונה ועוד, יודעים לספר ששיטותיהם יעילות גם כן. חבל שתמשיכי לסבול, יש פיתרון.

ענת1986

New member
על מה את ממליצה מבין כל הטיפולים?

אני אשמח לשמוע על טיפול שיכול לפתור את הנושא הספציפי עליו שאלתי וכן להקל בכאבי גב וצוואר שיש לי מידי פעם. תודה

Fistandantilos

New member
היא כתבה שהיא באה מתחום הרפואה הסינית

לכן נראה לי שהתשובה ברורה :), אני גם הייתי הולך על זה והולך על זה.

yamit23

New member
ולפני הכל - תחזרי בבקשה לרופאה שלך../images/Emo70.gif

ותתאמי איתה את הפסקת האנטיביוטיקה. עזר או לא עזר, לא מפסיקים לבד לקיחת אנטיביוטיקה באמצע הטיפול
זה עלול להיות מסוכן! מעבר לזה - יש הרבה טיפולים משלימים שעשויים לסייע לך, כמה כבר הוזכרו כאן, וודאי בהמשך יציעו עוד. חשבי ונסי את מה שנראה לך הכי מתאים לך. ו - תרגישי טוב

ענת1986

New member
עשיתי משטח גרון והתוצאה הייתה שלילית,

אז האחות בעצמה התקשרה ואמרה לי להפסיק את הטיפול... תודה :)

הי ענת

ישנן סיבות רבות העלולות לגרום לסימפטומים אותם את מתארת, מצטרפת לדברי האחרים וממליצה לך בחום לפנות לרפואה הסינית, שם תוכלי לקבל מענה גם עבור הפרעות הנשימה (השיעולים והליחה) וגם עבור כאבי הגב והצוואר. לרפואה הסינית מגוון כלים בהם היא נעזרת, הדיקור, צמחי המרפא הסיניים, הטווינה והנחיות תזונה אותן תקבלי. רפואה שלמה
מיכל אמיתי

ytiger1

New member
היי ענת

אני גם מגיעה מהרפואה הסינית, וממליצה עליה בחום. יש יתרון גדול בטיפול במגע (שיאצו / טווינא), כשמדובר על סילוק ליחה, ושילוב עם תזונה וצמחים יכול להאיץ מאוד את התהליך. רצוי להתייעץ עם מטפל מוסמך לגבי סוגי החליטות המומלצים לך בשלב זה. תרגישי טוב תמי

למעלה