ליזום או לא ליזום

ליזום או לא ליזום

אז מה דעתכם:
פגשתי אותו לפני כשנתיים, היתה לו חברה. הפגישה היתה באיזשהי מסגרת חברתית מרובת אנשים - אז הצטרפתי לאותה חבורה ומאז אני חברה שלו בפייסבוק ורואה אותו מדי פעם והיחסים הם "שלום-שלום" שכאלו.
לפני זמן מה הסתבר (הודות לפייסבוק) שהוא כבר לא עם החברה הזאת. ובצירוף מקרים מעניין השבוע פגשתי אותו במקרה.

שוב הצטרפתי לחבורה, והפעם הוא היה יותר ידידותי מכפי שהיה אז. לפרקים ממש נתן לי תשומת לב מיוחדת. ולרגע חשבתי שאולי יש מצב...
אבל רק לרגע. אחרי כמה ימים פגשתי אותו שוב (חצי במקרה - הלכתי למקום שידעתי שהוא יהיה בו) והוא די התעלם ממני.

יש הצעות איך לקדם את העניין - אם בכלל?
מיותר לציין שהבחור מאוד מוצא חן בעיני. (אם זה לא היה ברור עד עכשיו).

*אין לקדם הודעה זו*

לקדם בודאי למה לא

או בפייסבוק - לשאול שאלה מקצועית
או להגיב לו במתיקות וכד'

או במציאות להתלבש סקסי וללכת לאיפה שהוא נמצא

לדעתי

את פשוט צריכה להפגין נוכחות, להיות שם מול העיניים שלו, לחייך ולהיות מתוקה.
או שפשוט תגידי לאחד החברים בחבורה הזו שלכם ולאנשים יש פה גדול, זה יגיע אליו, והוא יבחר מה לעשות.

לא יודעת אם הייתי יוזמת משהו (אבל אולי אני לא דוגמא טובה) בייחוד לאור העובדה שאמרת שהוא התעלם ממך בפעם השנייה.

בלי קשר מה הוא מרגיש כלפיה, היא צריכה

לחכות לו מתחת לביתו בכל יום שהוא חוזר הביתה, ולהגיד לו שלום.

אחרי חודש, חודשיים, היא צריכה פעם אחת לא לעשות את זה, ואז הוא יבין עד כמה היא חשובה לו, ויתחיל ביניהם סיפור אהבה מטורף.

(ההצעה מבוססת על סיפור אמיתי).

רומנטי?

אני חשבתי יותר לכיוון המטריד.

פעם היה מישהו שהיה משאיר לי במשך כמה חודשים, כל לילה, ורד עם גבעול ארוך בשער של הבית.
זה לא היה רומנטי בכלל.

הפתעת אותי

עד עכשיו חברות שלי אמרו לי שכדאי לי לפנות אליו מפורשות בפייסבוק, ולהזמין אותו לבירה למשל.
איפשהו, הרעיון של לעקוב בפייסבוק אחר האירועים שהוא מגיע אליהם, ולהופיע שם "במקרה" ,
יותר מפעם או פעמיים יהיה הזוי כמעט כמו לחכות לו מתחת לבית

אביeג7

New member
בעיני ממש לא לעקוב אחריו

אני זורמת עם מה שהחברות שלך אמור,רק קצת אחרת.. לא הייתי מזמינה אותו מפורשות,אבל מתחילה לדבר איתו בצ'אט ולראות איך השיחה זורמת.. ולפי זה להתקדם הלאה

זה לא נקרא

לעקוב אחריו.
או שאני לא הבנתי אותה.
הם חבורה שמדי פעם יוצאים כולם יחד...

מה פתאום לעקוב?!
אם זה היה נראה שלשם כיוונתי אז אוי, הכי לא.

אביeג7

New member
אה.. אני חשבתי שהתכוונת ממש

לעקוב אחריו.. <קריפי משו,לא?
>

כנראה שלא הבנתי את הסיטואציה

ברגע שאתן עצה כזו אני מבקשת ממך לפנות לפסיכיאטר המחוזי ולבקש שיאשפזו אותי בכפייה.
תודה

אבל

זה לא שאת יוצאת סטוקרית. יש לכם חברים משותפים, לא?
יוצאים כולם ביחד ואת מנגישה את עצמך.

לפנות בפייסבוק זה סבבה אבל כתבת שהוא התעלם ממך פעם אחת.

מילא אם הוא היה מדבר איתך בצ׳אט של הפייסבוק ואז אפשר בקלות להוביל את השיחה ולהצעה לשבת איפשהו...

אבל שוב, אולי אני כאן הבעייתית, מעולם לא רציתי מישהו אלא אם הוא הראה איזשהו סימן שבא לו עלי.

בקשר למשפט האחרון שלך

גם אני מעולם לא הייתי עם מישהו שלא הראה לי שהוא ממש רוצה.
הבעיה היא שאחוז קטן מאוד מהאנשים "מראה לך שהוא רוצה"
ואחוז גדול לא מראה לך כלום.
לכן סבירות גבוהה שדווקא אלו ש"יראו לך שהם רוצים" - לא בא לך עליהם.

כל הנ"ל הוביל אותי לגיל 31 הנורא,
שבו הגעתי להחלטה שאם מישהו - בשלב ההיכרות איתו- מוצא חן בעיני, אני אראה לו את זה.

בינתיים זה עבד פעם אחת מתוך שלושה בחורים,
סיכויי הצלחה סבירים פלוס :)

ניסיון מספר 3

כי כתבתי כבר פעמיים והכל נמחק.

אולי לא הבנת,
אבל נדיר מאוד שמישהו ימצא חן בעיני לפני שהוא הראה איזשהו סימן.
אני לא מדברת על מראה חיצוני נטו, שזה הכי לא מעניין ומסקרן וגורם לי לרצות להכיר מישהו.

חוץ מזה,
אני שמחה בשבילך שפנית אליו.
ממש כל הכבוד.
רצינית.

תודה :)

נדיר מאוד שמישהו ימצא חן בעיני, נקודה. וחבל שכך. בגלל זה החלטתי לא לוותר על אלו שכן...

מקאיירה

New member
כן כן כן
עזבי אותך משטויות ומשחקי רמזים

שרק אתן מבינות. פשוט תזמיני אותו לבירה.

ובנוגע להתעלמות, גם לי יש ימים לפעמים שאני 'די מתעלם' מן הסובבים אותי. זה עניין של מצברוח / אני עסוק / לא חושב שמישהו יפרש את זה לא נכון. אל תמהרי להיכנס על זה לסרטים.

למעלה