ליועצת

בימר

New member
ליועצת

נפגשתי עם חברים ביום ששי האחרון, ומהון להון התחלנו להרגיש "קלים". דרך אגב, זה לא 250 ק"ג, כי אני מעריך שבמיכל יש בזמן זה כ- 15 ליטר בלבד (ולא 22 ליטר). בכל מקרה, הצילום עצמו לא מדהים, לא בעיתויו ולא בחדותו, אז יש איפה להשתפר... להתראות

זאביקDR

New member
לא חבל להקפיץ כזה אופנוע באויר ?

אני לא בטוח שהוא מיועד לזה

big_foot

New member
זו קסדת שטח או כביש ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

enigo

New member
לא 250 ק"ג...

האם משקל הביצים נכלל במשקל היבש של האופנוע? כי אם כן, נראה לי שעברת את ה 250... או שבעצם זה מתקזז עם הריקנות הנדרשת בקומה העליונה כדי להקפיץ משהו ששוקל כמו סמוראי?
בימר לוויתקין!

XDR

New member
אני אוהב אתכם!../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

פשוט נפלא לראות את זה. מה השלב הבא? ויתקין? נראה לי קצת אקסטרים. לכו על מעוז חיים יש יותר מקום בשבילכם... אתם ההוכחה שאפשר, כל מה שנשאר זה לבחור בנק עם אבטחה לקויה, לשדוד אותו, לקנות R1150GS וזהו.

choochee

New member
השלב הבא :

מגרש הגרוטאות או פורום בעלי במוו שבורים או לקנות משהו נורמלי

XDR

New member
אל תזלזל !!!!

אני יותר ממבין את ההנאה שיש מניווט ממותה כזאת בשטח. והם גם לא נשברים כל כך מהר....אם לא חוזרים על הקפיצה יותר מדי.

בימר

New member
צ´וצי (אם זה כינוייך),

חבל"ז - לא אכנס איתך כלל לדיבור. העובדה היא שהכלי (R1150GS) מאפשר הכל: לקום ב- 6 בבוקר, לעלות עליו ב- 7, ב- 9 להיות במצפה רמון (מפגש), ב- 9:30 לרדת למישר, לשתות קפה ב- 10 בנחל עשוש, לרדת את מעלה עשוש, להמשיך צפונה בדרך הבשמים, לאכול צהרים בשטח ולהמשיך, לעשות הפסקה בחצבה, ב-16 להגיע לנחל פרצים, ב- 18 לשתות קפה אחרון לפני עליה לערד, ומשם להמשיך ב- 160 קמ"ש הביתה (לא אני, חס וחלילה... באמת) ולהגיע הביתה ב 21, אחרי כמה מאות ק"מ על האוכף. אכן, כלי כלי... הדו"ש האולטימטיבי בעיני (לא שאני משוחד או משהו...). וגם, אפשר לקפוץ איתו, והנחיתות רכות ונעימות - למרות מה שחלקכם חושבים - הוא בנוי לזה (רק שאחד עם דאקאר, הבימר שהכי מתאים לשטח, עלה גבוה מדי ובנחיתה סובב כידון ונמרח. אז התעקם לו קצת הכידון, דבר שמורגש רק בנסיעה. אז לכם זה לא קורה?). ותודה לכל המברכים.

choochee

New member
סבבה לכם. אני לא חושב ש...

נסיעה על פיל צריכה לרגש עד כדי הפיכתו לכלי שטח. זה כלי טיולים ואילו באומרנו שטח הכוונה להתחרע בדרגה מסוימת והלאה. ראיתי כבר אנשים נוסעים עם GPX והרלים בשבילים בלי שהם שולחים תמונות של הכלי כאילו איזה מפצת הוא. ברור שהבימר כלי ככח"ש אך זה לא הופך אותו לאופנוע שטח אלא לאופנוע שנוסע בשטח. בכל מקרה תהנה, נראה לי שכיף לך איתו !

choochee

New member
נ.ב. 160 קמ"ש נסעתי כבר

על הונדה מודל 69 ...אופס אין פה משטרה ;0

בימר

New member
יש הרבה "סוגים של שטח"

דובר כבר רבות, ולא אחזור לנושא (אין ל"מתחרעים" למיניהם בעלות על המושג, וגם טיול דו"ש רגוע בשבילי off road הוא שטח לכל דבר ועניין). העניין באופנוע זה הוא השילוב של העולמות (ו- 160 היא מהירות שיוט ולא מכסימאלית, שהשם ישמור עולה על 190 קמ"ש). צריך לרכב כדי להבין.

hananlv

New member
גם ניסאן טראנו...

יכול לעשות את אותו דבר בדיוק הוא גם לא עולה הרבה יותר ויש גם מזגן ורדיו ואפשר לשים עליו מנגל קומפלט ולא צריך לדאוג לביבי סיטר לילדים..

hananlv

New member
אל תתרגש...

פשוט הייתי אתמול בטיול ג´יפים אתגרי ותוך כדי קיפצוץ מסלע לסלע עלתה לי הההשואה הזו לראש שבאה כאן לידי ביטוי. סתם היה מעניין אותי לבחון את יכולת העבירות של הארבע גלגלים מול המפלצות שלכם.. בידידות..

למעלה