ליוסי / איריס / טובה...

הוינברג

New member
ליוסי / איריס / טובה...

במסגרת פרויקט חילונים - דתיים נתבקשנו להכין עבודה כמתכונת הסקירה שבועית בנושא דת ומדינה. אנחנו צריכים למצוא בסקירה כתבה אחת ומאמר אחד שמתיחסים לנושא. הבעיה היא שמכל העיתונים של השבוע,ובנוסף מקורות אינטרנט נוספים, אני לא מצליח למצוא מאמר אקטואלי לימנו.. לכן השאלה היא האם זה יהיה בסדר להגיש סקירה שבה שתי כתבות או סקירה שבה יש כתבה אחת ומאמר שהוא אינו אקטואלי כ"כ בימינו,ונכתב מזמן... עידו וינברג.

Ziv009

New member
עידו בקשר לעבודה

עידו מצטער להגיד לך כבר היה צריך להגיש את זה או שאולי קיבלת הארכת זמן מהמורה שלך... צריך שתי כתבות בנושא דת ומדינה תיקח אחת בנושא נישואיים אזרחיים שזה די מככב והשני אתה כבר בטח תמצא משהו... הנה צירפתי לך לינק נישואים אזרחיים

הוינברג

New member
למזלי...

הכיתה שלי קיבלה הארכת זמן עד אחרי חופשת פסח. אבל השאלה היא האם צריך להביא שתי כתבות או כתבה אחת ומאמר אחד כמו במתכונת של סקירה שבועית רגילה שכל הילדים מגישים בכיתה... תודה על הלינק שצירפת,אבל הכתבות שם הם לא כ"כ אקטואליות לזמן האחרון.. אז מעניין אם אפשר לשים כתבה שהיא פורסמה מזמן...

Ziv009

New member
זה מה שלי נראה

שמע אפשר לתת שתי כתבות והכתבות ששם הם לא ממש עדכניות אבל הן לא נתנו הגבלת זמן או שבוע ספציפי ככה שאני לקחתי כתבות מחודש פברואר אם אני לא טועה כשההגשה הייתה בחודש מרץ. אפשר לקחת כתבות נראה לי מתחילת ינואר למה לפני זה לא אקטואלי כל כך ויכול להיות שהמצב בכתבה שתביא מלפני ינואר כבר התשנה (אם הבנת אותי...) כך שעדיף שתיקח מתחילת ינואר פברואר... אפשר להביא שתי כתבות,לא צריך כתבה ומאמר ...אני לפחות מבין ככה,הבאתי שתי כתבות על נישואים אזרחיים ומועצות דתיות...

למעלה