ליומולדת 40.. עזרה??

ליומולדת 40.. עזרה??

יש לי חברה, אישה מדהימה, שחוגגת יומולדת 40 השבוע. היא עשתה כבר את החאפלה בערב בנות וכולן הביאו לה משהו, ואני מצידי קניתי לה ארנק עור. אמנם השקעתי מבחינת הכסף אבל זה לא הרגיש לי מספיק אישי, אני כרגע בתקופת לימודים ולא היה לי יותר מדי זמן לחשוב על זה, אז די זרמתי עם הרגע וככה יצא. רציתי להוסיף לה עוד משהו, אפילו קטן אבל שיהיה סמלי, משמעותי, משהו בנימה קצת יותר אישית. הבנות קנו לה המון תכשיטים וכלי בית ואפילו מכשירי מסז' (לראש, לגב, לרגליים.. ממש סט שלם), ואני לא רוצה לחזור על זה, אני רוצה להיות קצת יותר מקורית ואחרת כי היא ממש חשובה לי. אני ממש אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו שאני יכולה עוד לקנות לה שישלים את המתנה וישיג את מה שאני רוצה.. חשבתי אולי משהו מללין או איזה פינוק אחר אבל הביאו לה כבר את זה, ואני משתגעת זה ממש מפריע לי. יש למישהו רעיון?!! המון תודה מראש חבר'ה אין עליכם!

KarinDi

New member
רק לא ערכת סבונים...

אני מצטערת, אבל אני אישית לא אוהבת את המתנות האלו כי הן תמיד מרגישות לי לא אישיות... כמה רעיונות: - להכין לה אלבום תמונות קטן לתיק - לוח מודעות עם משפטי חוכמה - לעצב לבד תתחתיות לכוסות, מסגרת לתמונות, רקמה על שמיכת טלוויזיה - לוח עד - להכין לבד מחזיק מפתחות תואם לארנק, או קישוט לפל' כנ"ל - ספר בנושא שמעניין אותה- עיצוב, פסיכולוגיה, בישול, טיולים, מיסטיקה - לסרוג לה צעיף אלו כמה רעיונות ראשוניים, תגידי מה דעתך ונמשיך משם... -

הרעיונות ממש חמודים רק הבעיה..

שכמו שאמרתי אני בתקופת לימודים, אני פשוט חסרת זמן, ולצערי גם אנרגיה, להשקיע ולהכין את רוב הדברים שציינת. אלבום תמונות קטן יכול להיות חמוד אבל לא בטוחה ששימושי (היא כבר בקטע של מחזיק מפתחות דיגיטלי) אבל ספר עם איזו תוספת או משהו יכול להיות נחמד נראה לי שאלך בכיוון הזה. אגב את ממש צודקת עם רעיון הסובנים והקרמים זה די מיצה את עצמו.. המון תודה!!

KarinDi

New member
אולי סימניה?

ספר עם סימניה מיוחדת יכול להיות מקסים. יש סימניות מאוד מיוחדות וגם כאלו עם משפטי חוכמה שיכולים להתאים. זה גם משהו שמאוד מאוד קל להכין לבד, אם תחליטי בכל זאת. נשמח לשמוע מה החלטת בסוף. בהצלחה!

למעלה