אני מקווה...
ז זוהרוש15 New member 7/7/07 #122 תודה חמודה../images/Emo24.gif באמת,את מזה חמודה....את מנסה לעודד ולעזור...גם אתמול.. רק תדעי שזה עוזר באיזשהו אופן...אז המון תודה
תודה חמודה../images/Emo24.gif באמת,את מזה חמודה....את מנסה לעודד ולעזור...גם אתמול.. רק תדעי שזה עוזר באיזשהו אופן...אז המון תודה
מ מירוש 18 New member 7/7/07 #150 שמחה שעזרתי../images/Emo13.gif גם את ממש חמודה. אני ניכנסתי לישון עד עכשיו לא ממש נירדמתי אבל לא משנה
שמחה שעזרתי../images/Emo13.gif גם את ממש חמודה. אני ניכנסתי לישון עד עכשיו לא ממש נירדמתי אבל לא משנה
O Ofiraaaa New member 7/7/07 #129 חחחחחחח איזה נחמד זה../images/Emo2.gif חמודה הייתי אצל סבתא וסבא.. גמני מתגעגעת.. והאייסי הזה
מ מ י ק י 1 1 4 New member 7/7/07 #130 ../images/Emo6.gifאני אמרתי לה להתקין מסנג'ר וואו אני כל כך שקועה בטלויזיה זה לא יאומן כמה אנחנו מזהמים את האויר בצורה מפחידה
../images/Emo6.gifאני אמרתי לה להתקין מסנג'ר וואו אני כל כך שקועה בטלויזיה זה לא יאומן כמה אנחנו מזהמים את האויר בצורה מפחידה
ז זוהרוש15 New member 7/7/07 #140 יש לי במחשב אבל זה של אח שלי... אין לי כוח לפתוח..אבל אולי בשבילך...חחחח