ליום ראשוןןן

ליום ראשוןןן

בוקררררררררר טובב!!!!! מה קורה????הנה כבר הגיע עוד יום ראשון חחחחח שוב צריך לספור את הימים עד שישי חחחח אבל לא נורא חפיףף.... אז כמו שאתם יודעים יש לי היום חופש בגלל הבגרות אז אני חייבתת היוםם לחרושששששש אתמול היה לחברה שלי יומולדת והיה הכי כיף בעולם הלכנו לישון ב3 בערך וקמנו ב12 וחצי חחח ואני לא יודעת איך אפשר להספיק עד 6 בערב ללמוד 70 מילים באנגלית ולעשות 10 אנסינים אמאלההההההה...... בקיצורר עזבוו הכללל למי שאין מבחנים או בגרויות תהנו מהשבוע הזה כמה שיותר
. ניצוש ואיזבלושש אני מתגעגעת.... ברוכהה הבאהה לשתיי החדשות פה לרעות ושלי אני בטוחה שתהנוו פהה... ורויטלושש תרגישיי טובבב וכל השארר אני ממתההההההההה עליכםםם
אז שיהיה לכם המשך יום נעים (ותודה על כל העידכוניםם על מאיההה)

nitzangro2

New member
ברור שאפשר לעשות את זה ב6 שעות

ותגידי למורה שלך שיר שהיא חוצפנית! כי היא הייתה אמורה לדעת שאת הולכת יום שבת לחברה שלך לחגוג ושתקומי מוקדם.. אז למה להביא מיליוןןןן דברים לעשות אה?! אה?! לא יפההההה לי יש יום רביעי מבחן בתקשורת.. אני עומדת להיכשל שוב
אוווווווווופפ אזזזזז... שיהייה לכוווווווווווולםם חוץ מכמה (אורי) יום נעיםםם יאללה ביי

nitzangro2

New member
בא לי לכתוב לכם שאני מתכוננת עם

חברה שלי לתקשורת.. ופתאום התחשק לי להיכנס לפה.. אזזזזזז.. יופי לי.. ביוווווווושששש

t o m k a

New member
הקומונה לארתור ריד ../images/Emo6.gif

הי כולם
אני מזמינה אותכם לקומונה של ארתור בבקשה תיכנסו !! אוהבת אותכם

חחחחחחחחחח

יאווווווווווווווו פעם לא הייתי מפסידההההההההההה את התוכנית הזאת חחח קבוע אחרי בית ספר אני ואח שלי היינו צמודים לטלויזיה ולא מפסידים ארתור חחח "בכל יום אתה פוגש חבר דומה לך וקצת אחר כל אחד הוא מיוחד....."
חחח וקבלו תמונהה

t o m k a

New member
חח

הקומונה רק היום נפתחה ועוד אין בה אף אחד !! ): ליטלי בבקשה תצטרפי וגם אתם !!!

למעלה