ליום חמישי

ליום חמישי

בוקר טובבבבבבבבבבבבבב מה קורה???אתם לא מתארים לעצמכם איזה קור בחוץץץץץץץץץץץ!!!!!!!! הייתי חייבת לקום עכשיו כי הוורים שלי טסים ללונדון אז אמרתי להם ביי ושיהנו
איזה באסהההה שונאת שהם טסים.... איזה כיף להםם ועוד ללונדוןןןןן אבל נתנחם בזה שפה פחות קר משם חחחחחח ועוד דבר גדול להתנחם בו זה שניצוששששששש באה אליי לסופשבוע איזה כיףףףףףףףף
עוד שעה אני צריכה לצאת לאוטובוס כי אני נוסעת לעשות את המתכונתת ואני מזה מבואסת לצאת בקור הזה....אבל מזל שזה בבוקר ככה אני יסיים עם זה ויחזור הביתה ב10 ומשו.. אל תשכחו הום לראות "עובדה"בערוץ 2 בשעה 20:45 שיהיה לכם המשך יום נעים אוהבת אתכם.......

איזה יום טוב הא

היום יהיה ועוד היו הרבה דברים שישמחו אותי ככה הדברים ששימחו אותי יש 3 כאלה 1)שאני פה בפורום ואני רוה שלכולם טוב אז לי עוד יותר טוב 2)יש שמש בחוץ שזה אחלה 3)פתחתי הבוקר את העיתון וראיתי את הכתבה הזו בעיתון ישראלי ואחר כך שהגעתי פתחתי את האינטרנט וראיתי את הכתבה מתחת (מצורפת תמונה) ודברים שיקרו זה שהיום הולכים ללהגיד לכול צופי ערוץ 2 מיהו "הסוכן" הגדול ביותר בישראל שווה לראות לא לשכוח להצביע למאיה בתחרות הסלבס של טייאר ברשת שהיה לכם יום כמו שלי יום טוב ומהנה ממני אבי

nitzangro2

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

עוד כמה שעות אני רואה אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

הנה תגובה מעיניינית של רוברטו טרם

שידור הכתבה כנראה שהוא יודע מה הולך להתגלות..וכמו כן לפי תגובה ניתן לקוות שאכן מאיה תשתחרר באופן סופי סוף סוף ותצא לדרך חדשה.

תודההה רבהה מיכה

שימו לב שפתאום עכשיו לפני שידור התחקיר רוברט מודיע לכולם שיוכלו לעזוב את הסוכנות ללא שום תנאי, פתאום עעכשיו הוא נזכר לספר ל"טאלנטים" שלו איך הוקמה הסוכנות ואת כל ההיסטוריה שלה. למה בכלל זה היה אמור להיעשות לפני שידור התוכנית ולא הרבה לפני זה?! איך נדע שהתגובות של ה"טאלנטים" שלו לא נאמרו בכוח?! לא הייתי בימים האחרונים במחשב כי צצו בעיות. היתגעגעתי מאוד ניצי וליטלי אני כל כך מתגעגעת אליכן אתן אפילו לא מתארות לעצכן כמה!!! כל כך הייתי רוצה להיות אתכן עכשיו אוףףףףףףףףף איזה באסהההה
אוהבת אתכן מלאכיות שלייייי!!!!!!!! תהנו לכן!!! אל תשכחו אותי!!! מואה שבת שלום לכולםםםם

למעלה