ליום האשה הבין לאומי

ליום האשה הבין לאומי

והיום גם יום שלישי , היום שהתברך בפעמים כי טוב אז בוא נחגוג לכל הנשים באשר הן , צעירות בגיל וצעירות בנשמה שחורות בלונדיניות ברונטיות או סתם מלבינות עם הגיל (כמוני) לכל הנשים בעולם שיהיו להן חיים טובים מלאים בבריאות ובשמחת חיים שיתנו להן איכות חיים טובה מזון טוב לאכול משהו טעים לשתות שיפרגנו להן על ההשגים שלהן בכל התחומים של העשייה ואין ספק שהנשים תורמות לעשייה בכל הכדור שלנו מי בפעילות החברתית ומי בפעילות הציבורית ומי בפעילות המדעית או הכלכלית ומי הנשים שעוסקות בגידול הדור העתידי כמו מטפלות גננות ומורות כולן תורמות לעולם שלנו לפעול טוב יותר , מהר יותר יעיל יותר כיום הנשים שותפות לכל המהלכים שנעשים בעולם הן חלק מהחברה היצרנית הן חלק מהחברה התורמת להגדלת האוכלוסיה, הן היוצרות חיים בקרבן יולדות ילדים וילדות ככה העולם האנושי ממשיך להתקיים ולפעול ככפר אחד קטן אז מבקשת לפרגן לכל הנשים באשר הן , לגדולות לקטנות לרזות לשמנות לכל מי שנקראצ אשה או עלמה או גברת , החיה על פני הכדור שלנו בחברה המודרנית, בחיים הקהילתיים או שם בטבע של יערות הגשם המגדלת את ילדיה ומפרנסת אותם יום יום ושומרת על האוכלוסיה של העולם שיתיחסו אליה בכבוד, שהחיא תקבל את עצמה בכבוד ותשמור על עצמה ועל ילדיה וגם על השלמות של התא המשפחתי שלה שלם בריא ומשגשג ומלא באור ואהבה

שיתוף מבילוי יום האישה שלי

ואני חשבתי ששכחו אותי .. הבנים בתיאלנד וכבר בתחילת השבוע הודיע שיוצא להפלגה ולצלילות ועד סופ"ש אין טלפונים ..ובכלל מה להם וליום האישה משם? אבל הם לא שכחו אותי וקבלתי שיר ברכה מהם. וקבלתי הזמנה להופעה מעולה ומומלצת "ברונזה אנדלוסית" שילוב מדהים של מוזיקה של ברונזה ופלמנקו ששר יהודה שוויקי עם מוסיקה צפון אפרקיות סוערות ..מופע שכולו הנאה צרופה. ממליצה בחום! סימנו את הערב בבית קפה קטן על כוס תה ושיחה ידידותית . ואך עבר יום האישה שלכם?

רוזהלי

New member
טלי

על הקישור
זה נהדר

למעלה