ליווי שינוי בקריירה

הגר מ

New member
ליווי שינוי בקריירה

אחרי כשבע שנים של עבודה כעצמאית החלטתי לחפש עבודה כשכירה בתחום קרוב לתחום שלי. ארבעה חודשים חיפשתי ללא הצלחה, והנה, דרך קשר כמעט מקרי זומנתי לראיון עבודה, שהיה מוצלח מאוד, ומציעים לי משרה ניהולית בכירה. ופתאום במקום לצאת לחגוג אני מתמלאת חששות ופחד מכישלון. הייתי שמחה להמלצה על מאמן/ת אישי/ת לליווי התהליך הכפול שאדרש לעשות - להשתלב בחברה, ולסגור את העסק. תודה, הגר

היי הגר

קודם כל, מזל טוב, ב. הייתי ממליץ לך לבחור שיטה כדי לברור מתוך מבול ההצעות שבטח כבר קיבלת במסרים (-; ג. בנושא סגירת העסק, הייתי ממליץ לך לפנות לרו"ח שמבין בנושא ויכול לכוון אותך (אם תרצי מישהו אוכל להמליץ) ד. וכשאת תבחרי במאמן בסופו של עניין - לכי על זה (או זו) שאת הכי מתחברת אליהם, או שהם הכי מתחברים איתך, כזה שתרגישי ביטחון עימו/עימה.. שיהיה המון בהצלחה מיקי

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אני מקווה

שהגר לא קיבלה מבול פניות במסרים - זה בניגוד לכללי הפורום. הנה קישור להסבר כיצד למצוא מאמן אישי.

במקרה הזה היא ביקשה המלצות, לא?

לא שלחתי להגר מסר או משהו כזה. אני רק קוראת את השרשור מהצד
לפי מה שקראתי ממנה אני מבינה שהיא רוצה המלצות. זה כמובן לא אומר שאנשים ימליצו רק על עצמם. הם יכולים לשלוח המלצות גם על כמה מאמנים.

yaelmmmmm

New member
להגר

היי הגר, מה שאת עוברת בהחלט מאפיין שינויי קריירה. אבל יש פחד ויש פחד. יש פחד שהוא לצורך עלייה ויש פחד שהוא הגנה מפני הבלתי נודע. השבורה הטובה היא שאפשר לעבוד עם זה. למאמן יש כאן אתגר אמיתי! הערה לתהליך: רצוי מאמן שהוא גם יועץ ארגוני. הערה לתוכן: יותר ויותר נשים רוצות להפוך לעצמאיות. מעניין אותי מה היו השיקולים בהחלטה שלך. ובהצלחה רבה, כמובן. יעל

הגר מ

New member
שינוי קריירה

תודה לכל העונים. השיקולים לעבור לעבוד כשכירה היו רבים. השיקולים העיקריים הם ראשית, נמאס לי לעסוק באותו תחום, אני זקוקה לשינוי. שנית, הסתכלתי קדימה והבנתי שבעוד שנים מספר ארצה לשנות אזור מגורים, והעסק כובל אותי למקום ספציפי. אני שלמה לגמרי עם ההחלטה, ביחוד לאור העובדה שההצעה שקיבלתי עולה על כל הציפיות שהיו לי כמי שמגיעה בלי כל ניסיון ספציפי בתחום. אבל זה בדיוק הפחד, אולי מציעים לי משרה ש"גדולה עלי"?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
פחד מהצלחה

הי הגר. את פוגשת פחד - פחד מהצלחה. בשפת האימון אנו אומרים אומרים שאת שומעת את השדונים שלך. לשדונים יש טיעונים ממש טובים כדי להלחיץ, להפחיד ולהקטין אותך. למשל "אולי המשרה הזו גדולה עלי?" "אולי אני אכשל, למה לי להסתכן", "קודם ידעתי מה אני עושה, ועכשיו מה אני אעשה", ולא חסרים עוד. השאלה היא - האם את מוכנה לתת לקולות האילו להקטין אותך ולהרחיק אותך מהדרך שאת יודעת שהיא נכונה לך. את יודעת שהמשרה לא גדולה עלייך. איך תשכנעי את השדון? אילו "נכסים" עומדים לרשותך (הכוונה - יכולות, ידע, ניסיון)? את רוצה להצליח במשרה הזו, ולכן את תעשי מה שדרוש כדי להצליח - תלמדי מה שצריך, תביאי את היכולות והידע שלך כשצריך. גם הפניה לחיפוש מאמן היא חלק מהכוחות שלך - את מרגישה שאת זקוקה לעזרה, ואת דואגת לקבל אותה.

הי הגר

הי , אני מברכת אותך על מציאת העבודה החדשה. השינוי שהחלטת לעשות הוא אכן שינוי משמעותי- מאדם שעובד כעצמאי, שמחליט את החלטותיו, מנהל את זמנו, עובד לבד, לא כפוף לאחרים, לעבודה כשכירה, בתוך ארגון עם שפה וכללים משלו, עם אחריות ניהולית (לא סיפרת אם האחריות הניהולית היא מקצועית או גם ניהול אנשים), עבודה עם אנשים נוספים ועוד.. לאור כל זאת, אני בהחלט מבינה את הצורך שלך בליווי בתחילת הדרך והן בסגירת העסק שלך . לטעמי, אין הכרח ביועץ ארגוני אלא במאמן שיסייע לך להתמקד במשימות שלפניך, לעשות סדר פנימי וחיצוני, לחזק את העוצמות שבך ועוד. את מרשימה כאדם רציני, בעלת כישורים גבוהים אשר לוקחת אחריות על החיים שלך- הן בהחלטה שלך לחפש עבודה כשכירה והן בהחלטתך לקחת מאמן. בהצלחה בדרכך החדשה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

אילניצן

New member
שינוי קריירה

שלום הגר כשקראתי את הכתוב, דבר ראשון שאלתי עצמי, מדוע את רוצה לעשות שינוי, מה קרה לאחר 7 שנים שהביא אותך לחפש עבודה כשכירה. נראה לי שזו הנקודה בה ניתן להתחיל להבין מה עובר עלייך, ומדוע את אינך מרוצה. התהליך שאת עוברת הוא מורכב, לא קל, ועם זאת מראה על אמיתיות, נחישות ורגישות. מעבודה עם אנשים פרטיים ועצמאים, אני יכול לומר כי תחושתך, שאת רוצה מישהו שילווה אותך בתהליך היא נבונה ונכונה.מאחל לך הצלחה, וממליץ בחום קודם להבין לעומקה של הגר, מה התהליכים שהביאו הרצון לעבור מסטטוס של עצמאית לסטטוס של שכירה בהצלחה איל - אמונה בהגשמה אישית

למעלה